Racusori, la apel! (44)
Raspunsuri - Pagina 12
ely2304 spune:
seara buna fetelor...mai e putin si va spun buna-dimineata
JULI..MS PT URARI...LA FEL SI TIE AMALIA....SUNTETI DRAGUTE

cam rarut intra lumea pe aici...banuiesc k suneti ff ocupate cu pregatirile de CRACIUN.
EU AM PREGATIT POMISORUL AM IMPODOBIT CASA acum astept sa vina MOS CRACIUN.AZI AM FACUT CURAT PRIN CASA AM PUS TOTUL IN ORDINE de saptamana viitoare ma ocup de bucatarie apoi va invit la masa.

asa o sa fiu pt voi...![]()
![]()
MirelaV spune:
neata
stiu stiu.. sunt in concediu si nu dau pe aici. pai tocmai d'aia.. profit
de... concediu.
eu marti am sa fac curat si miercuri mancare.. si atat. nu simt deloc sarbatorile astea..
miki, cum e situatia la cluj? k n-am mai apucat sa vb aseara.
iulia, te sun luni.. k sa putem vb.
eu luni la 12 am programare la coafor si la 15 la dentist. le-am lipit bine? ![]()
ely, ce face burtik?
alexalina, bine ai revenit.
datele voastre nu le am pt listuta. cand aveti timp poate le repetati sa va trec pe prima pagina.. regulamentar ![]()
?
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
Neata,
Mire, multumesc pt. cafea. situatia la cluj e foarte buna . ha ha ha ha. statea acolo de 3 zile
. Astept situatia de la zalau ha ha ha ha 
Miki
Missy spune:
Doamne de ce mi-o fi trebuit casa asa mare. Si si 2 copii ... cu alte cuvinte sunt rupta de oboseala si n-am curatzat nici jumate de casa. si unde am terminat, au trecut mandrele si au imprastiat la loc. macar nu mai e praf. of, mi se inchid ochii.
MIKI, MIRE - ce rezultate ca la alegeri aveti voi de la cluj si zalau? m-ati facut curioasa.
Gata pauza, plang deja mopul si aspiratorul dupa mine.
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
mikiriki spune:
Missy,
am avut rezultate si din Bucuresti. ha ha ha
Am fugit la sotz ca nu mai scap de gura lui. Cica: fetele tale ( Mire
) nu au nimic de facut numai la pc sa stea toata ziua? 
Miki
MirelaV spune:
miki, sincer azi.. am zacut toata ziua. acum pe seara am iesit la un suc.. in rest.. am stat in varful patului la gladiatorul meu ![]()
vorbeam cu tata mai devreme si ma intreba "ce faci?"
eu: marti fac curat si miercuri mancare
el: si azi?
eu: planuri
a ras de mineeeeeeeeeeeeee
maine ies din casa.. ma duc sa cheltui banii de prima ![]()
voi ce mesteriti?
missy, regret, dar za nu vin sa te ajut la treaba... ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
ely2304 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MirelaV neata stiu stiu.. sunt in concediu si nu dau pe aici. pai tocmai d'aia.. profit eu marti am sa fac curat si miercuri mancare.. si atat. nu simt deloc sarbatorile astea.. miki, cum e situatia la cluj? k n-am mai apucat sa vb aseara. iulia, te sun luni.. k sa putem vb. eu luni la 12 am programare la coafor si la 15 la dentist. le-am lipit bine? ely, ce face burtik? alexalina, bine ai revenit. datele voastre nu le am pt listuta. cand aveti timp poate le repetati sa va trec pe prima pagina.. regulamentar ?MirelaV pupicei pe burticei |

se vede k sunt
de o saptamana cirk k pana acum in afara de sani nu se vedea cine stie ce
dar nu ma plang k are tp sa creask...incet si bine k si cozonacul