Racusori, la apel! (44)
Raspunsuri - Pagina 11
mikiriki spune:
Vicky,
da , am taiat un brad. ei ( si niste prieteni de-ai lor)au o plantatie de brazi ha ha ha ha mor de ras. Ne-au sunat ieri dimineata sa ne intrebe daca avem chef sa mergem sa ne alegem un brad- si dusi am fost. Uwe e de partea mea, pt ca in primul rand pt. el e importanta parerea proprie. Si cum el e foarte mandru ( cateodata
) de mine, de felul cum gandesc..normal ca e de partea mea. Prajitura aia buna? O face in fiecare an de Craciun si cand mergem in vizita. Eu stiu ca nu-i suparata ( m-a asigurat socrul mai devreme
) dar cred ca asteapta sa fac eu primul pas. De regula, eu fac primul pas doar cand stiu ca am gresit
. Astept masa de Craciun, poate ii trece..daca nu...o sa fiu dezamagita pt. ca nu a inteles punctul meu de vedere. Uite asa o sa mai pierd o prietena... offf ce nasol e cand lumea nu accepta adevarul
Miki
Missy spune:
MIKI - daca socru a zis ca soacra nu e suparata, atunci asa e! trebuie s-al crezi pe cuvant!
pai fetelor ce sa va povestesc, ca-s cu morcovu azi ... la ora 19 avem serbare ... cea in care Alexia e Maria, mai stiti voi cu invatatul rolulilor. a bine, ca le stie, dar eu am niste emotiiiiii. dar ma abtin, sa nu i le transmit si ei. si daca chiar vreti sa radeti un pic, citat din colinda cantata de alexia: "astra pea curata naste pe mersia" eu ma chinui de o sapt sa-i explic ca nu-i astra si nu-i nici mersia, dar n-am cu cine, ca cica asa invata ei la gradi ... Iar despre Maia nu prea am ce sa va zic, ca nu scoate prea multe sunete, principiul ei e sa taca si sa faca. e ba sub bufet, ba pe el, ba sub masa, ba pe masa, mai si cade, dar nu zice nimic, dar sa nu cumva sa o impinga sora-sa, ca scandalul e gata.
acum pot sa stau cuminte si sa va citesc? macar pana maine cand scap de morcov ... ca daca scap cu bine, sa vedeti cat va pove maine, cu poze cu tot, of course.
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
preda_vicky spune:
Missy, te cred ca ai emotii! Ce sa urez eu acum? Petrecere frumoasa la serbare! Asteptam povesti si poze maine! 
http://community.webshots.com/user/viki39
Missy spune:
Ce-i cu tine MIKI?
Fetelor, am scapat cu bine. de serbare si intre timp si de musafiri. revin maine.
somn ushor
(ploua urat afara)
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
mikiriki spune:
Neata
e pregatita.
Missy, faceam putin sport ![]()
Mire, of of mäi mäi. cica si in cluj e aceeasi poveste , dar mai mult cu 2 zile decat la tine ![]()
Vicky, esti de dupa-amiaza azi? ![]()
O zi buna
Miki
preda_vicky spune:
Salutare, fetele!
Miki, buna cafea
. Da, sunt de dupa-masa azi, si nu singura! L-am adus pe Dani ca ajutor-sef
! Asa ca, va
si ma dau la o parte sa-l las sa se joace.
fetele, sa aveti o zi minunata si wk placut!
http://community.webshots.com/user/viki39
canne-marie spune:
la buna ziua.
Fetele am intrat sa va urez un weekend placut si spor la treburi.
P mine maine ma sateapta multa 

plus facut bradutul
uraaa,deabea astept.
Va 

cu mare drag si ne vedem luni.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
alexalina spune:
salutare fetelor
mai,nu m-am suparat asa cum zicea cineva,da' am avut o groaza de treaba la servici si net numai acolo aveam. de azi am si acasa si vreau sa va spun ca incepand de azi si pana prin 11 ianuarie sunt liberaaaaaaa... a meritat sa trag tare la servici zilele astea
o sa intru mai des acuma,ca nu mai am scuze
banuiesc ca aveti multa treaba pe acasa... ce gatiti de sarbatori? puppici
ely2304 spune:
seara buna fetelor...mai e putin si va spun buna-dimineata
JULI..MS PT URARI...LA FEL SI TIE AMALIA....SUNTETI DRAGUTE

cam rarut intra lumea pe aici...banuiesc k suneti ff ocupate cu pregatirile de CRACIUN.
EU AM PREGATIT POMISORUL AM IMPODOBIT CASA acum astept sa vina MOS CRACIUN.AZI AM FACUT CURAT PRIN CASA AM PUS TOTUL IN ORDINE de saptamana viitoare ma ocup de bucatarie apoi va invit la masa.

asa o sa fiu pt voi...![]()
![]()