Racusori, la apel! (44)
Raspunsuri - Pagina 10
Missy spune:
Amalia - e una singura (casa), doar ca 3 sferturi e renovata (termopan, polistiren, acoperis etc) si partea aia darapanata e renovata doar in interior, ca pt exterior asteptam un castig la loto (desi nu jucam), vreo mostenire sau cine stie ce alte minuni. Sta cu noi si matusa mea, dar mai avem loc de 2 baietei cuminti ca ai tai ![]()
ely2304 spune:
dupa atata timp...MIKIRIKI Ddin pacate eu nu pot intra dimineata nu pt k nu m-as trezi ci pt k netul meu e numai pana la 9 si dupa amiaza la ora 17...iar in ultimele zile am avut putina treaba si nu am putut intra.dar nu e prea tarziu nici acum,important e k intru.ieri am facut eco de 20saptamani si mi-au dat vestea cea mai buna O SA AM O FETITA.
CE POT SA MAI SPUN SUNT IN AL
DE ATATA BUCURIE.
ely2304 spune:
MS PT URARI CANNE-MARIE...
cam tarziu dar asta este..vad k voi intrati mai mult dimineata..
sper sa pot intra si eu la o
si o cafeluta..poate sambata si duminica..k pot sta non stop pe net![]()
Amalia spune:
Ely felicitari si multa sanatate!
Sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ely2304 ieri am facut eco de 20saptamani si mi-au dat vestea cea mai buna O SA AM O FETITA. ![]() CE POT SA MAI SPUN SUNT IN AL DE ATATA BUCURIE. |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
july_g spune:
Neata fetele! Cafeluta gata, dau si un ecler la ea!
Ati fost active nu gluma cat am dezertat eu!
Ely, bine ai venit printre noi si felicitari pentru puiuta mica!
Vicki, ne-a dat Hathi permisie pana vineri, ca am inceput munca si la ai mei nu am unde sa ii pun Cartea junglei. Dar si asa ii terorizeaza pe ai mei: face recensamantul: mamai, tatai, mama, tata si iar mamai, tatai, mama, tata de cel putin 20 de ori pe zi!
Mire, in concediu, asa-i? Suna-ma cand poti!
Miki, da, am terminat concediul ( o parte) si astept data de 29 cand intru iar in concediu si nu numai atat dar plec si la munte! Uraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Missy, ai fost haioasa rau de tot cu mandrele tale! Si cu musafira! Sa-ti traiasca!
Amalia, sa-ti traiasca si tie bebeul si bravo pt control!
Liana papa singurica ciorbita, lucru de care suntem tare mandri. Daca nu reuseste sa isi ia cu lingurita " cocov-ul"( morcovul in traducere libera) si-l aseaza cu manuta in lingurita si "hap". Si am inceput operatiunea dezobisnuirea de pampers. Nu vrea sa vada olita asa ca am trecut direct la reductor. Dimineata reusim dar peste zi........... stam la WC si facem in pampers! :))
Gata fetele fug la cafea si ma pregatesc de munca! Va pup de la cap la coada si de la coada la cap!
preda_vicky spune:
Buna dimineata!
Multumim de cafea si eclere
, Iulia. M-am distrat teribil cu "cocovul" si pampersul, mi-aduc aminte ca la fel pateam si noi
. Si uite ca a crescut si mi-e dor de vremea cand era mic
.
Sunt happy, aseara ne-am reparat calculatorul de acasa, asa ca acum o sa va pot citi/scrie si in wk
. Ma bucur ca plecati la munte!
Mire,
si concediu placut.
Missy, ce frumos e la voi
! Sa fiti sanatosi, ca in timp si cu rabdare, terminati lucrarile...
Miki?
multi la voi!
Eu las sucul de porto si va
, sa aveti o zi minunata!
http://community.webshots.com/user/viki39
Missy spune:
Asa mi-i de drag cand am ce citi ... lume multa, lume noua, racushori activi, povestioare despre copii isteti, bebei in burticei ...
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
mikiriki spune:
Hello ![]()
Ely, sarcina usoara in continuare. felicitari pt. bebica. e bine oricand, doar sa intri ![]()
Iulia,
ce scumpa e Liana. Co placut in continuare. Waw munte... si eu vreau
Missy, te-ai pus doar pe ``cetit`` ?
hai mai povesteste ceva. ce fac fetele? ce face musafira? ![]()
Amalia, cum te simti? ai impodobit bradul?
Mire,
Co placut. ce telenovela traim noi zilele astea ha ha ha
Vicky,
ieri nu am intrat deloc. am fost cu socrii sa taiem un brad ha ha ha. l-am impodobit si s-a facut tarziu sa mai intru pe mess. iti scriu imediat. Un pupic mare de la Mister.
Ieri am petrecut toata ziua cu socrii. Mai spre seara am avut o disputa cu soacra
. La despartire mi-a spus: Micha, eu nu credeam ca poti fi si asa ( adica rea
), dar cred ca imi placi mai mult linistita ha ha ha ha
In fine, ma gandeam s-o sun sa ma scuz pt. iesirea de ieri...dar mi-a zis sotul s-o las in pace si sa nu renunt la ideile mele doar pt. ca mamei lui nu-i convine
. Mooooaaaama si aveam o soacra buna si eu am suparat-o ![]()
Am ceva treaba. Revin cu poze ![]()

Miki
preda_vicky spune:
Miki, ati taiat un brad
? Waw! Las'ca o sa-i treaca soacrei supararea, sau te temi ca nu-ti mai face prajitura aia buna cu fulgi de cioco
? Bravo lui Uwe ca iti tine partea, mai rar asa sot
.
Ai mei cred ca pe 23 sau 24 impodobesc bradul, ca eu voi fi la servici
.
Missy, chiar asa, nu ne mai povestesti nimic?
fetele mele dragi!
http://community.webshots.com/user/viki39