Racusori, la apel! (44)
Raspunsuri - Pagina 9
Georox spune:
buna
mi-e dor de voi!eu nu ai am iar internet iar la serviciu nu mai am timp sa intru! Va pup pe toate si va doresc sa aveti parte de un Craciun de vis si de un an asa cum va doriti!
Sofia este foarte vesela, foarte vorbareata , stie vreo zece poezii, a invatat si cantece, are personalitate... E o dulce!
Sa aveti parte de tot ce va doriti voi si sper sa ne mai auzim!
preda_vicky spune:
Salut fetele! Eu am fost in wk prelungit, Dani a fost racit, vineri a stat sotul cu el, eu ieri. Mai merge maine la scoala, pt. serbare, apoi gata! Intra in vacanta, a zis d-na ca putem sa-i tinem acasa. Ieri am fost la noul after, unde va merge din ianuarie, a fost foarte incantat, mai ales ca mai are un coleg de clasa.
Eu ieri am facut
, in dormitorul nostru, azi sunt dupa masa (dimineata am facut cumparaturi), maine fac celalalt dormitor si baia, sufrageria,holul si bucataria cad in carca sotului, cumnatului si soacrei
. Oricum, socrela urmeaza sa se apuce de sarmale, cozonaci, carnati si toate celelalte preparate care se servesc de Craciun
, asa ca mare curatenie in bucatarie nu o sa fie
!
Va
cu drag.
P.S. Am 2 puisori de la zebrute
!
http://community.webshots.com/user/viki39
Missy spune:
Hei VICKY, poze cu mini-zebrutele pleeeease. sanatate si pupicei lui Dani, bietul de el, tare greu trebuie sa-i fie si lui si tie tot asa bolnavior
GEO - missed you, ce ati mai facut voi? ati luat pana la urma apartamentul?
ANNES-ce sa zic, decat spor la treaba, cand ne plicti o sa ne gandim la tine ca esti la servici.
AMALIA - 6 saptamani zici - doamne ce zboara timpul, mai ales la altii ...
si zici ca ati primit liber ... pai sa tinem noi intr-o seara feciorii sa fiti chiar liberi, ca stiu eu cum e cu doi pitici in casa, tare greu te mai apuci de "sporturi extreme".
ma intorc la treburile mele, adica curat intre jucarii sa facem loc pt cele noi ...
in caz ca aduce Mosu
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
preda_vicky spune:
Missy, cred ca o sa le pot face poze cand vor iesi din cuib si vor invata sa zboare
. Acum nu se vede mare lucru in cuib, doar am remarcat ca au disparut cele 2 oua si se aud piuituri insistente
.
In orice caz, sunt simpatice foc
. Multumim de pupicei, abia astept sa ajung acasa sa-i dau personal
.
MirelaV spune:
hehe.. ce agitatie pe aiciiiii.. ma bucur
pupici si o seara buna.
miki, da.. a fost scurta noaptea ta
asta va fi la fel de scurta? vezi sanu te certi cu alea iar
.. sa fii atenta la nr de kg ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Georox sa-ti traiasca minunea mica!
Ptiu, ptiu ce fetita isteata ai tu acolo!...10 poezii, plus cantecele..
...wow, pai David la varsta ei stia doar un anumit numar de cuvinte si abia de facea cate o propozitie simpla
. Pup dulce scumpetea!
Vicky pup un puiut racit!
Multa sanatate, sa se faca bine si sa petreceti linistiti sarbatorile! Wow ce de bunatati face socrela ta!
Sa-mi trimiti si mie o poza cu ele
..ca eu nu apuc sa fac decat mancarea pentru fiecare zi..si nici aia de multe ori..
Missy esti o draguta!
Nu ma tenta, ca te fac cu o gradinita..
. De fapt, daca ma gandesc bine, poti sa-l lasi educator pe David
...a fi cel mai fericit
.
Mire
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
preda_vicky spune:
Buna dimineata,
e gata.
Amalia, multumim de urari. Dar decat sa-ti trimit poze, mai bine va invitam la masa, zic eu. Da, socrela mea e mare bucatareasa, si tot ce face, face bun
si in cantitati industriale
. Adica niciodata mai putin de 10 cozonaci, peste suta de sarmale... metri de carnati... nu mai zic ca mi se face foame si sunt la regim (si post).
Miki, Mire
.
Iulia, unde ai disparut? In jungla, cu Hathi si Liana?![]()
Geo, dulce foc Sofia. Sa-ti traiasca.
Missy? Inteleg ca voi cand nu aveti porti aveti apa si lumina, cand aveti porti, ori nu aveti apa, ori nu aveti lumina. Mda, traim in RO
. 
![]()
fetele, sa aveti o zi minunata si spor la treburi.
Amalia spune:
Neata dragutelor!
Vicky multumim pentru cafea!
Eu o sa iau o cescuta sa ma mai dezmeticesc...vremea asta ma trage la somn.
Mniam, ce povestesti tu acolo suna minunat! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea, sa va poata ajuta si de acum incolo!
Ma retrag la treburi prin casa cat ma lasa Luca..![]()
Ami, mamica lui
si
Missy spune:
AMALIA - ok, facem gradi cu David pe post de educator. batem palma?
VICKY - azi avem de toate, si curent, si apa, si gaz, si porti, si curte pavata, si mizerie in casa (nu m-am apucat inca de curatenia mare, ca de aspriat oricum aspir tot la 2 zile) si mai ales avem datorii.
si cred ca am uitat sa va arat pozele cu curtea, nu-i asa? ma rog, in stadiul actual, ca poarta finala si gazonul asteapta vremuri mai calde. [Poze curte]
racushoarele
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
Amalia spune:
Wow Missy ce curte mare si frumoasa aveti!
Stati singurei acolo? Se vad doua case.. Oricum, chiar imi place, arata super unde stati!
Si daaa..batem palma!
Daca aude David, se umfla in pene ca un cocos, puiul mamei drag si cuminte!![]()
Ami, mamica lui
si