Racusori, la apel! (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Missy, e ok. vroiam niste nr de tel. ca la alea de pe site nu au raspuns toata ziua. am mai sunat in seara asta si a raspuns un domn care habar nu avea de nimic, probabil doar cand incasa prima de Craciun. ehhh asta e...
Mire, waw. sa-ti fie de bine. multumesc inca o data

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici fetelor, dragutelor!
Am luat si noi astazi bradutul si speram ca maine seara sa-l impodobim. Abia asteptam si eu si David! Azi a fost o zi superba afara si am profitat sa ies la aer cu copiii.
Cand va tot aud pe voi cu pregatirile, ma tot gandesc ce sa mancam si noi de Craciun, dar cred ca o sa cumparam cate ceva pentru aperitiv, tragem o fripturica la tava cu niste cartofiori si niste muraturi, luam ceva dulce si am rezolvat dilema!
Abia am timp sa fac treburile zilnice, n-as mai apuca sa mai fac si pregatiri pentru Craciun.. Probabil peste vreo 2 ani sa am mai mult timp.....pana atunci, am zis ca profit cand am timp sa joc un Rummy cu David, sa-mi zambesc gales cu Luca, sa iesim la soare sau pur si simplu sa ma odihnesc.
July_g imi pare rau ca a fost asa bolnavioara Liana! Muuuulta sanatate si numai bine! Sa aveti sarbatori linistite!
Vicky pai asa te lauzi tu, cu cistite? Multa sanatate iubita! Si tine geamul ala inchis...zau asa..a ajuns mirosul ala de caltabos, cozonaci si carnati pana la mine..

Cristina_26 ce bine imi pare sa te aud! Multumesc frumos pentru urari, sarbatori fericite si numai bine si voua! Ce face Mihaita? Primul Craciun cu David l-am prins si eu la aceeasi varsta ca si Mihaita al tau! Taare frumos a fost!

Va pup dulce, sa aveti o seara buna!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata. Va las pregatita, eu sa ma ascund undeva unde sa nu ma vada nimeni... tot cu cistita ma lupt, nu am chef de nimic.
Amalia, am inchis geamurile si am astupat aerisirea la camara. Mai rau e ca azi se apuca socrela de cozonaci. La mancare rezist cum rezist, dar la dulciuri cedez psihic.
Mire, ma bucur ca Liana e bine.
Va , merg sa ma ascund.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata
io iar sunt treaza de la 7.30.. doar is in concediu
m-am apucat de planurile de sambata.. respectiv: azi curat si maine papa. va dati seama ce chef am,.. daca m-am impodmolit pe aici..
m-am apucat dejaaaaaaaaaa.. nu ma certati
cred ca de la coafura n-am chef
revin

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Dupa planurile mirelei, si eu azi ar trebui sa fac curat. dar sunt inca la faza de adunat jucarii de prin casa. inca n-am adunat nici una. ...
sunt in zona

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput

eu am strans una alta de pe aici.. si nu reusesc sa ma urnesc sa schimb lenjeriile de pe pat ..
grav. termin azi oare? in ritmul asta.. n-as zice..
missy, poate imi trimiti niste chef?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata!
?Vicky saru mana pt cafea! Sunt adormita rau azi..
Mirela ziceai de chef...daca faci rost, da-mi si mie o picatura, te rog..
Pana una-alta ma duc sa alaptez un mutzunel mic, David se joaca la calculator momentan..asa ca ma apuc sa citesc pe aici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

chef? tot cersesc si eu in dreapta - stanga.. si nimic
dar .. ma adun si.. plec la treaba. am aici ustensilele de sters praful. lenjeriile am reusit sa le schimb
hai k am facut ceva

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

terminat o camera si juma de baie

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Raport: terminat sufragerie. urmeaza baie, bucatarie, hol, camera de zi. probabil maine. ca mancarea am plasat-o la mama. am castigat deci o zi in plus pt curatenie.
ah, intre timp a nins, acum e soare si fleasca. am stat cu Maia la geam, cu niste ochisori maaaari ca nu intelegea ce se intampla afara.

spor la munca. de ani de zile n-am mai facut asa curatenie de sarbatori, nu stiu ce m-a apucat. ca totusi chef nu am.

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput