Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
iulia83 spune:
am intrat si noi sa spunem 

puiutilor nascuti in zi de 9!! sa cresteti mari si sanatosi! 
noi ne pregatim de iesire ca e un soare afara...papam supica la 2 si fugim.
am vazut poze cu plimbaret de ancaurn
vad ca si in arsenalul tau de jucarii sunt sticle
cred ca nici nu le trebuiesc atatea jucarii cu care abia se joaca..mai bine o sticla, o telecomanda, etc..noi ne jucam cu o amarata de papusica la care ii smulgeam capul, picioarele, tundeam parul si ii pictam fatza cu pix si ei fac mofturi la jucarii 

calcu meu o lua razna jur! mi-au aparut tot felul de comenzi Dos cu liniute, etc...trebuie formatat PRONTO!!!
Lorich
ma terminasi 

cum isi papa el manutele
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Getutza81 spune:
Cleo, vreau sati zic eu ref la rusinica si fusta mamei... a mea gogosica se rusineaza de cca vreo luna, la fel si cu fusta mamei.... se uita dupa mine continuu, nu vrea la nimeni (nici buni cu care stam nici tati nici nimeni nu e ca mami !!!) si isi ascunde fata dupa maini, corpul meu sau lasa capsorul in jos.... e un scump, dar ma si oboseste ca numai cu mine vrea...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Getutza81 Cleo, vreau sati zic eu ref la rusinica si fusta mamei... a mea gogosica se rusineaza de cca vreo luna, la fel si cu fusta mamei.... se uita dupa mine continuu, nu vrea la nimeni (nici buni cu care stam nici tati nici nimeni nu e ca mami !!!) si isi ascunde fata dupa maini, corpul meu sau lasa capsorul in jos.... e un scump, dar ma si oboseste ca numai cu mine vrea... =============== Geta mami de Bogdan Silviu Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare ! Micuta mea minune mare ! Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke) |
getutza..deja???
multumim de urari, si pupam si noi ceilalti puiutsi, cu mare drag, si le uram multa sanatate si o evolutie cat mai frumoasa si mommy friendly - bifam inca o luna perfecta in viatsa asta! ma uit la piticania, si imi dau seama ca daca m-am, plans de ceva, a fo un moft al meu, o cedare. Bine ca ea e sanatoasa! restul sunt lamentari inutile.
Noi am fo la piatsa cu Edvin, am cumparat chestii cacalau, si voiam sa imi laud carutsu sport, mic, mic,eftin si voinic. sa videm cate luni ne tsine.
Si am reusit sa o sun pe Sara lui Alina_anto, fix la 12 55. Nu imi aduceam aminte ora eaxacta, stiam ca inainte de 1 dar... uite ca am avut NOROC chior.
sper sa fie fifi cooperanta sa fac ceva dulce pt miine.
fug la supa ca e gata.
P.S> MissP, unde umbli? ti sun acusi daca nu dai cu tasta pe aici.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Lilly79 spune:
Buna fetelor.
La multi ani! bebelusilor nascuti intr-o zi de 9 

Sara-Maria, Mara, Patrick Nicolas, Eric Daniel, Robert, Amelia
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa fiti cuminti.
monik16 Sara si Julia cred ca functioneaza dupa acelasi fus orar
.Degeaba ma chinui s-o adorm pe Julia pe la 23-0 ca dupa un somnic de o jumatate de ora e sus, gata de joaca. Aseara am incercat s-o leagan pe intuneric, si ii explicam ca e noapte trebuie sa dormim, dar ea urla de numa.Am aprins becul, s-a facut liniste. Am pus-o pe salteluta de activitati, a fost cel mai fericit copil.A adormit pe la 1:40
.Dar am zis ca nu se mai poate asa, si de astazi am trezit-o incetisor pe la 8:30 (vroiam pe la 7:30), dar nu puteam sa-mi tin ochii deschisi.A marait saraca, a papat fructe, laptic, a dormit 10 minute la mine in brate, apoi s-a jucat, balansat (asta e ocupatia ei preferata de cand a descoperit-o), povestit, si-apoi am scos-o afara. Si doarme de 2 ore jumate in carucior.Sunt tare curioasa cum va fi diseara. Voi insista cu trezitul dimineata si sper sa-si regleze cumva programul.
Andree27 multa sanatate 
iulia83 tare frumoasa e mufitza ta 
ancaurn ce plimbaret e Dragos.Umbla de-a busilea?
Super. Si eu am pus pe jos o plapuma,patura,salteluta ei de activitati, dar bineinteles ca daca nu stau pe langa ea se trage, rostogoleste,etc pana pe covor, sau sub televizor
, si inca nu stie sa mearga de-a busilea.Deabia a descoperit ca poate sta pe genunchi si sa se balanseze.
Lorich ce baiat mare si frumos ai ![]()
Hai ca trimit sa nu cumva sa incepeti un alt capitol.
Poze
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
melly23 spune:
multumim pentru urari: lorich, gabitzam, chinabulina, danaH, andrada79, iulia83, cleo, lilly79 si la fel va dorim si noi voua celor nascutzi intr-o zi de 9!!! multa sanatate si toata iubirea din lume!!!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
Andrada79 spune:
Andree27 acum am citit ce ai scris. Ai grija cu ceaiul de menta ca eu stiu ca scade lactatia. Eu am baut cand l-am intarcat pe Tiberiu ceai de menta si salvie! Acum tu faci cum crezi!

sanatate muuuuulta!
Lorich spune:
Multumim mult fetelor pentr urari, aprecieri de poze, tot!
Ce-mi place cum sarbatorim noi aici pe forum luna de luna! 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Nicole1980 spune:
Buna,
Ieri am citit insa nu am mai avut putere sa scriu, am fost foarte obosita. M-am culcat de la 21.00 si fara sa-l mai spal pe David.
Am fost ieri la gineco, este ok colul meu si am facut si un test papanicolau ca nu-l mai facusem de anul trecut. Mi-a schimbat si anticonceptionalele cu unele care au aparut acum, pentru ca nu mai gaseam exluton.
Bebe este bine, sta cu bona 4 ore pe zi, timp in care mami ori este plecata, ori mai face cate ceva prin casa.
Simoncip – iubita, sper sa nu te superi, insa nu mai am nevoie de exluton.
Lorich – sa-ti traiasca baiatul mumos. Este un dulce in poze, dar in realitate…
Ancaurn – ce loc de joaca interesant…si al meu ajunge in secunda 2 pe parchet.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
La multi ani bebetilor nascuti pe 9! si a mea trebuia tot pe 9 sa vina pe lume, da a trecut un pic de 12 noaptea, asa ca ziua e a ramas 10.
Iulia, nu ne incurci cu nimic, mai scrisei intr-un mesaj ca nu vii, am vazut insa listuta si m-am gandit ca am pierdut ceva.
Alina, sper sa reusesti sa ajungi!
Andree, sanatate multa! iti tinem pumnii sa scpai repede si sa nu pierzi lapticul!
Daria, imi pare rau ca nu v-ati reglat programul.
Trebuie sa fie tare obositor progrm. vostru --- eu te mai intrebasem: i-ai facut Casandrei analizele? poate are lipsa de ceva? sau vreun virmisor, stafolococ ceva. intreaba un doctor ref la somn., poate iti recomanda ceva.
Nu numai mama e raspunzatoare de comportamentul copilului, unele lucuri se mostenesc, fie ca vrem sau nu vrem, insa depinde de multe ori de noi, mamele, tatii, bunicii poate, sa conducem copilul pe drumul cel mai bun.
A mea face inca crize de isterie si este uneori greu de controlat si stiu in sufletul meu, ca am gresit cu ea, in educatia ei -- mai rau e, ca nu stiu cand si cum. Da, probabil ca i-am permis prea multe, nu am fost constanta, am certat-o, in loc s-o incurajez si mai stiu eu ce.
Eu ma minunez mereu cand aud de copii ce se culca dupa miezul noptii. Nu intelg cum pot rezista atat.
Ce mecanisme se invart acolo in creierasul lor, de ii tin pe unii treji, pe altii adormiti.
Fii-mea cea mare se culca pe la 19, 19:30. O apuca somnul pe la 15-16 insa nu vreau s-o mai culc si e cam agitata si maraita, da suport, daca vreau s-o vad in pat devreme; imi convine asa, ca am seara libera si eu sunt o persoana care se culca devreme (uneori si pe la 21) deci as muri sa stau treaza pana la 12 noaptea.
INTALNIREA
Poate cineva sa aduca - am vazut prin poze - paturica speciale de pus pe jos, sa stea bebelusii pe ele?
Eu am una, dar sigur nu ajunge pt. 11 bebelusi; inca 2 ar fi suficiente
Adriana
Nicole1980 spune:
La multi ani puiutilor nascuti in zi de 9:
SARA MARIA, MARA, PATRICK NICOLAS, ERIC DANIEL, ROBERT, AMELIA GABRIELA,
sa cresteti mari si sanatosi !!!!

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008