Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
Nicole1980 spune:
Ref INTALNIRE 10 DEC 2008
Eu am sa aduc asa: copilul, costumasul de craciun, cadoul surpriza, paturica de joaca (tu ziceai Adriana)si ceva (dulce sau sarat - nu stiu ca abia dupa 6 ma duc sa cumpar ceva...)
Aaa si vin cu masina, Adriana - chiar nu voi gasi nici un loc de parcare pe acolo pe la tine ?
Abia astept sa ne vedem, sa va cunosc si mai ales sa cunosc mladitele si mugurasii. Ma duc sa ma uit pe lista si pe poze sa pot sa va rescunosc maine.
Va pup!
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
stefany_p spune:
la multi ani sarbatoritilor!!!!!!!!
fetelor, dupa ce s eincheie operatiunea alaptarea se slabeste muuuult mai greu
bratafel spune:
Buna fetelor!
N-am mai intrat de mult. Nu mai reusesc sa am timp! Nici nu apuc sa mananc, sa merg la baie, sa dorm...ba am de facut mancare la bebe, de fiert ceva, de sterilizat, baita, iesit afara, mai nou mai fac si eu de mancare (imi era dor) - pt noi face mama de mancare (noi si sormea cu familia). azi parca am fost la maraton. mai am si magazinul pe cap (avem un petshop) - vine marfa, tb sa bag facturi, sa fac preturi, sa fac contabilitatea, etc....cateodata sunt ff nervoasa si ma mai iau si de sot.
Bianca nu a prea papat azi cum trebuie. Dimineata i-am facut mar + banana+ branzica, dar cum ei nu prea ii place marul - cah...aveam mango -ii place tare mult, dar era cam necopt.
tuturor bebicilor care implinesc astazi lunitze!!!
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Nicole1980 spune:
Ia uitati ce pilot de formula 1 au mami si tati aici
Poze
Evolutie David
bratafel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicole1980 Ia uitati ce pilot de formula 1 au mami si tati aici Poze Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
ai baiat mare!!!! foarte scumpel!!
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
YLARI spune:
LA MULTI ANI MARA 
LA MULTI ANI ROBERT 
LA MULTI ANI TOTI BEBEII SARBATORITI AZI!!!!!! 
Fetelor eu azi am facut la bagaje de zor, plecam maine dupa cum v-am spus in Pantelimon, imi pare asa de rau ca nu putem veni si noi la intalnire 

Asta e... poate la primavara, poate la vara... poate pana atunci. Mi-am facut programare si la dentist, abia astept sa merg. Pe mine m-a chinuit ingrozitor o masea in trim 2 de sarcina, pana la urma durerile m-au lasat insa maseaua s-a spart cand alaptam. Asa ca merg sa rezolv probleme, cu tot tacamul. Abia astept. Poimaine ma ocup de par iar apoi vin petrecerile, sarbatorile, balamucul mare, si pe asta abia il astept.
Imi pare rau de mamica bolnavioara cu enterocolita (sorry, am citit crucis si nu am retinut numele...) Sper sa te faci bine si sa ramana si lapticul.
Eva e bine, se joaca cu sticle de pet azi, dupa ce ieri mi-a facut varza o beteala pe care tocmai o cumparasem. Abia astept sa ajung la mama, imi iau tot calabalacul ca gata, ramanem acolo cred. Doamne mai am putin si incep serviciul.
Va pup pe toate, fug ca mai am de strans o gramada.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
alina_anto spune:
Azi a implinit scumpa mea fetitza 7 luni!! La multi ani iubita mea SARA-MARIA!!
LA MULTI ANI!!! Mara, Robert, Patrick, Amelia si Eric 

Ca in fiecare luna, pe data de 9, ne suna Cleo si ne ureaza La multi ani. Dar e fenomenala cum reuseste ea sa ma sune fix la 12.55- ora la care am nascut! 
Nu mi-ai spus de caruciorul nou..cum e ? Incapator stiu ca e
, dar in rest?
Scortisoara Sara
Doloress spune:
Afara ninge asa frumos! Totul e alb, in casa e bine, cald, eu si piticul ascultam Christmas lounge si dansam... Trebuie sa fac selectie cu muzica de botez pentru prietenii nostri sambata ca noi avem harduri intregi cu muzica. Patrick e fascinat de muzica, ii place tare mult, mostenire cred de la bunica-su care e tenor. Si cand eram insarcinata ii puneam mai mereu o casca de la i-pod pe burtica, sa auda si el.
Adidana in cartea mea de bebei am gasit urmatoarele sfaturi pentru bebei care composteaza : ei nu mai sug lapte cand te musca, au terminat, atunci numai se joaca. Deci nu e nici o problema cand musca sa-i scoti imediat sanul din gura si sa ii zici ferm si serios NU! Trebuie sa te abtii sa razi sau sa tipi, altfel ei cred ca e o joaca si fac din nou. La mine a functionat, cum ma musca, cum ii iau sanul si s-a invatat minte. Acuma numai cand adoarme cu sanul in gura ma mai musca.
puiutilor nascuti azi SARA MARIA, MARA, PATRICK NICOLAS, ERIC DANIEL, ROBERT, AMELIA GABRIELA! Sa creseti mari si cuminti!
Si eu am un pui tare rusions, si cand vine taica-su de la servici se rusineaza, ma ia de gat strans strans si se ascunde cu capul in gatul meu. Bineinteles ca si rade cu gura pana la urechi. De anxietatea de separare, al meu se apuca de plans numai cand ma intorc cu spatele!
Fecian te inteleg perfect, al meu e la fel, numai in brate, numai lipit de mine ar vrea sa stea. Somnul de noapte nu mai e ce-a fost...cu treziri de minim 2-3 ori pe noapte. La tine e mult mai greu ca mergi la servici.
speram sa treaca! Al meu plange cand il las jos de-i siroiesc lacrimile pe obraz, ca din izvor tasnesc. In momentul cand il iau in brate rade de nu mai poate... Eu il iau, m-am resemnat ca asa e el, consider ca pana la 2 ani un bebe nu ar trebui lasat sa planga. Altfel o sa aiba incredere 0 in el si in cei din jur. Cine stie ce anxietati are in capsorul si in sufletelul lui. Daca in brate la mine se simte cel mai bine si ocrotit, apoi acolo il las sa stea deocamdata. Cand va fi destul de puternic si in largul lui singurel atunci il voi lasa. Prea multa dragoste si ingrijire nu au stricat nimanui niciodata. Prea putina insa da.
Daria nu ne mai tine pe jar, ce se intampla azi?
Nicole ce fascinat e el de masinuta!
Lorich ce baiat frumos si tricoul ma termina cat e de haios. Am vazut si eu unul asemanator la sora-mea in state, scria : "Silent night.... yeah right!" si arata un bebe urlator ![]()
Nicole1980 spune:
Capitol...capitol....va rugam !!!!
Cleo, Gabitza la apel va rog !!!!! 
Nu am numar de tel, ca va sunam ![]()
Poze
Evolutie David