Durerea unei pierderi de sarcina (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

INGERAS, te si sper ca micuta Maya sa-ti mai aline putin durerea.

DIANA scuza-ma nu am vazut cand ai scris de progesteron...citesc si eu mai in fuga ptr ca nu prea am timp. Bine ca se termina anul. Sper ca anul 2009 sa fie ceva mai bun. Uite aici se zice ca daca trecerea dintre ani(de revelion) te prinde cu lengerie rosie pe tine...iti va aduce noroc. Se mai zice ca daca ai struguri in casa iti aduce noroc. Nu uita sa te sorcovesti sau lasa-te sorcovata cui orez in prima zi din an ca aduce noroc. Si....ai mai auzit de rugaciunile maslu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NINIA imi pare rau ptr ziua 1.

ANCA citisem la inceputul cap ceva mes de la ea. Poate dai un ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Diana, nu cred ca pot descrie cat de rau imi pare dar totusi eu imi pastrez multa energie pentru bucuria cand ma vei anunta ca esti gravi, caci se va intampla.Exact cum ai zis : lasa-te in voia celui de sus, nu te mai stresa, o sa vina momentul.Cum ziceai tu : »timing ».

Te pup dulce si sa sarbatoresti cum se cuvine Revelionul caci anunta terminarea unui an cu lacrimi multe.Eu inainte de a ramane insarcinata ziceam : »o sa ma imbat pt prima oara de revelion da o fac sa merg in 4 labe ca am scapat de anu asta »

Donna

Anca, citeste un pic mai inainte ca a scris si michaelle

Danangie, chiar ma gandeam odata la tine

16 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Va multumesc tuturor !!

Lauraa , iti multumesc si tie si multa sanatate tie si la bebe sa fie totul bine pana la capat !

Va pup, Craciun Fericit !!

aveti grija de voi
diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://diana74.webs.com/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

astazi am realizat,asa,total,ca doctorii ginecologi la care am fost,ori nu au nimerit defel tratamentul,ori au spus,cite ceva din tratament cam la a4-a consultatie,evident ca am aflat de la altii sau prin incercari,in timp si cu nervi si cu bani,ce era cazul sa fac si am reusit cit am putut.Or fi frate,cei destepti la Bucuresti,dar parca vad ca ma duc si acolo b.. si ma intorc v...(ma scuzati).
Concluzie:cel mai bine sa nu ai nevoie de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna fetele, si pentru mine sarbatorile de anul asta sunt pline de lacrimi si tristete si sincer nu prea pot sa ma bucur asa cum m-am bucurat in fiecare an de ele

Vreau si eu, daca se poate la voi in listuta. Am nascut pe 24 august un baietel pe nume andrei, la 37 de saptamani, dar din pacate s-a nascut mort. Motivul (desi nu sunt foarte sigura) nod pe cordon si ficat gras de sarcina.
Imi pare sincer rau cand vad ca suntem atat de multe mamici de ingerasi. Este cumplit

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

monica_dicut, desi nu ne cunoastem,..ti-am citit odiseea de la inceput,..trebuia sa nastem cam in aceeasi perioada,..imi parea foarte rau de ce ti s-a intamplat,..chiar am suferit alaturi de tine,dar nu m-am pus niciodata in locul tau,..la 6 zile dupa tragedia ta am nascut si eu mult asteptatul baietel la 38 saptamani, David Andrei, mort..insuficienta placentara,..deci draga Monica nu esti singura,..sa stii ca sufar alaturi de tine, si ma rog pentru amandoua sa ne fie mai bine si urmatorul Craciun sa ti-l petreci alaturi de copilasul tau,..sau sa fii cu burtica..eu mai am putin de asteptat,..am deja 2 cezariene..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Moni pe tine te stiu de ceva vreme, si stii ce-am mai vorbit, trebuie sa fii tare, stiu ca e greu mai ales acuma ca vin Sarbatorile, te cred ca nu te poti bucura, dar incearca sa tii fruntea sus, ingerasul Andrei sigur nu ar vrea sa te vada tot trista, gandeste-te ca el acuma alaturi de Dumnezeu si sunt convinsa ca vegheaza asupra ta permanent
Ariana imi pare rau ca ai patit si tu exact acelasi lucru, nu e drept, dar toate se intampla cu un motiv anume, cred ca e mai presus de intelegerea noastra ca sa cautam explicatii....sunt alaturi de tine

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Sa dea dumnezeu sa fie asa cum spui tu si de Craciunul viitor sa avem fiecare puiutul in brate! Va sunt si eu alaturi in suferinta, desi am pierdut sarcina la cateva saptamani. Stiu ca nu e un termen de comparatie potrivit, dar va inteleg durerea. Mai ales ca acum doua zile o prietena de-a mea a pierdut sarcina in luna a 6-a si bebelusul a murit dupa cateva ore de viata! Sunt asa de trista, mai ales cand ma gandesc la ceea prin ce trece ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Elleni asa e, cand am pierdut si eu prima sarcina ma gandeam ca nimeni nu intelege durerea mea, dar cand vad ca sunt multe fete care pierd sarcini avansate, atunci eu ar trebui sa tac
Sa dea DD sa aveti fiecare bb-ul mult dorit!

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput