Durerea unei pierderi de sarcina (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Nasterea nepotelei sa fie intr-un ceas bun si cu noroc, sa fie vegheata de ingerasi si ursitoare darnice

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Pup fetele dragi! Asa este, e bine sa vorbesti (sau sa scrii...dupa caz).
Si eu va doresc un week-end minunat, sa uitam de griji, sa ne bucuram de ce avem, sa ne primenim casele si inimile in asteptarea Craciunului.

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

feliciri pentru nepotica donna. sa fie sanatoasa si si ea si mamica ei si nu numai.

poate viitoare , te DD

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Buna Ellenii spune-mi te rog tu la ce dr mergi in Bacau.Eu am patit-o rau in sensul ca am pierdut in urma cu trei sapt sarcina de 17 sapt,ideea este ca dr mea nu era in loc si m-am dus la Iasi de urgenta : marti seara(19.11)batai ale inimii fatului foarte rare,iar miercuri dimineata cand am ajuns la Iasi nu mia avea nicio bataie.Te rog recomanda-mi si mie un medic mai bun in Bacau nu sunt multumita de dr asta pt ca e cam scumpa si m-a dezamagit de cateva ori : dupa un avort spontan din primavara nu am facut deloc injectabil cu antibiotic ,la sarcina pe care am pierdut-o la inceput pt ca nu a vazut nimic la eco mi-a dat tratament sa-mi vina CM,marti seara cand bataile inimii copilului erau f rare mi-a facut o glucoza si inca ceva si mi-a luat o carca de bani ,plus ca mi-a luatsi proba pt triplu test...Deci sufletcsa puna si ea... nimicBanii conteaza.Va pup pe toate si imi pare tare rau ca treceti prin clipe de genul asta inteleg perfect ce simtiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

http://www.youtube.com/watch?v=1_-JzmI5ecs&feature=related

buna dimineata.

pentru ingerasii nostri.

poate viitoare , te DD

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Citat:
citat din mesajul lui sandyprs

Buna Ellenii spune-mi te rog tu la ce dr mergi in Bacau.Eu am patit-o rau in sensul ca am pierdut in urma cu trei sapt sarcina de 17 sapt,ideea este ca dr mea nu era in loc si m-am dus la Iasi de urgenta : marti seara(19.11)batai ale inimii fatului foarte rare,iar miercuri dimineata cand am ajuns la Iasi nu mia avea nicio bataie.Te rog recomanda-mi si mie un medic mai bun in Bacau nu sunt multumita de dr asta pt ca e cam scumpa si m-a dezamagit de cateva ori : dupa un avort spontan din primavara nu am facut deloc injectabil cu antibiotic ,la sarcina pe care am pierdut-o la inceput pt ca nu a vazut nimic la eco mi-a dat tratament sa-mi vina CM,marti seara cand bataile inimii copilului erau f rare mi-a facut o glucoza si inca ceva si mi-a luat o carca de bani ,plus ca mi-a luatsi proba pt triplu test...Deci sufletcsa puna si ea... nimicBanii conteaza.Va pup pe toate si imi pare tare rau ca treceti prin clipe de genul asta inteleg perfect ce simtiti.

Imi pare tare rau pentru tot ce ai patit. Si eu am multe experiente negative cu "profesionisti" din Bacau. Si mie mi-e cam teama cu medicii din Bacau. Sunt destul de sceptica, mai ales dupa pierderea sarcinii. Mi-e cam greu sa am incredere in cineva. Insa am primit multe recomandari pentru dr. Iordache. Am multe colege si prietene care au nascut cu ea si care nu au avut o sarcina fara probleme. Am mers si eu la ea, de doua ori pana acum si a fost bine. Si eu am avut un avort spontan, in urma caruia mi s-a facut chiuretaj. Am primit antibiotic oral, Zinnat timp de 7 zile si antiinflamatorii. Nu mi-a dat tratament sa-mi vina menstruatia, ci chiar mi-a zis sa asteptam sa vina natural. Nu pot sa spun ca m-a jupuit de bani asa cum face Cruceanu, de exemplu, cu care am avut o experienta cam naspa. Te rog sa-mi spui si tu la cine mergeai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Buna Ellenii eu mergeam tot la gine-med la Huszar.Despre Iordache pot spune ca mi s-a parut destul de "rece" in sensul ca in timp ce eram internata in spital cu avortul din primavara era la ea o pacienta operata de extrauterina si nu a venit la ea la vizita decat o data si i-a vorbit pe un ton arogant zicandu-i ceva de genul "Esti bine draga?" Asta se intampla stand in picioare la capatul patului si cam asta a fost conversatia.Eu am mai auzit despre ea ca nu isi mai face asa de bine treaba pt ca are cancer la san.Nu o condamn in niciun fel nu am lucrat cu ea dar nu mi-a placut.Iar cealalta (colega ei de la Gine-med)ti-am zis ca in loc sa-mi fi facut un test de sarcina cand nu vazuse nimic la eco mi-a dat acel tratament pt a-mi veni menstra(nu l-am facu am luat eu test de sarcina si ma-am dus iar la consult in 2 sapt).Deocamdata sunt la repaus si mi s-a prescris anticonceptional pt repausul organelor genitale(asta pt trei luni).Ce-i drept nu stiu exact unde ma voi duce ideea este ca dr de la Iasi vine o data la 2 saptamani in Bacau.Mie una mi-a placut mai mult cea din Iasi vb mai frumos iti sa mai multa incredere nu te repede la vorba,ba chiar te inteaba dc mai ai alte nedumeriri si intrebari.Tu cat timp stai pana la urmatoarea sarcina?Mie mi-a zis ca pot sta 3 luni dupa care sa incerc dar cred ca voi sta mai mult ca vine si postul Pastelui.Multumesc pt raspuns si mai vorbim.Pa-pa.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua,

INGERAS26 imi pare enrom de rau ptr bb ingeras.....iti sunt alaturi. Eu am sangerat cam 3 zile dupa chiuretaj dar luam niste picaturi ptr oprit emoragia. Si nu uita....daca deja nu ai luat...ia 5 zile antibiotic. Doctorii nu prea il prescriu dar e bun sa iei ca sa eviti vreo inffectie. Te

MICHELLE ce mai faci?

DIANA un mare si o imbratisare calda de la noi. Din ceea ce imi aduc aminte eu.....trebuie sa iei Utrogestan dupa ce se produce ovulatia. Astfel progesteronul o inhiba. Deci, trebuie sa fii foarte sigura cand s-a produs ovulatia...de asta e bine sa fii monitorizata ecografic.De exemplu...daca ovulezi in a 14-a zi....incepi sa iei din a 16 zi pana in ziua 30..31. Testul nu e valid dupa 15 minute.

CATTY ce ma bucur ca ai scris. Sa iti traiasca fetita (m-am uitat la poze si am vazut fericirea!!)si sa fiti sanatosi toata viata. D-zeu sa va calauzeasca pasii si numai bine va doresc. Nu ai vrea sa te trecem la mamici?

SIMINA iti sunt alaturi.

DONNA

ELLENII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Danangie , multumesc tare pentru sfaturi.
Eu am scris ca utrogestanul inhiba ovulatia , dar multumesc mult ca ai spus si tu . Luna asta care a trecut nu am mai luat testele de ovulatie , am banuit cand am ovulat , nu prea am fost atenta pentru ca chiar luasem decizia sa fac o pauza ca am obosit ...

dar ca am citit ce ai scris , mi-a dat convingerea ca totul e de timing la mine , cred

cu CM regulat nu am avut niciodata probleme, pana si luna asta chiar in ziua 28, gata , a venit si fara probleme, fara dureri , ca de obicei

cred ca e important sa nu uit luna martie, atunci chiar a fost totul usor si perfect; facusem monitorizare , in ziua 11 doctorul filipescu chiar mi-a atras atentia ca din seara aia URGENT sa iau teste de ovulatie, chiar in seara aia am avut 2 linii grena pe testul de ovulatie si am facut ce trebuia, si am mai facut in ziua 13, dar stiam ca trecuse ovulatie. De-abia din ziua 15 am luat dufaston, la sfatul doctorului, si in ziua 25 a aparut deja linia mai pala , am fugit la testul de sange si a iesit ca sunt gravida

deci sa fiu atenta neaparat progesteronul sa il iau dupa ovulatie, sa fiu si gura de asta

acuma sunt foarte foarte obosita , a fost cel mai greu an din viata mea, sarbatorlle astea chiar ma enerveaza si numai Dumnezeu si Sf. Maria ma pot mangaia si dragostu ea pentru sot.

Doamne ajuta!

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://diana74.webs.com/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

[teal][font=Georgia][b]Buna ziua,

INGERAS26 imi pare enrom de rau ptr bb ingeras.....iti sunt alaturi. Eu am sangerat cam 3 zile dupa chiuretaj dar luam niste picaturi ptr oprit emoragia. Si nu uita....daca deja nu ai luat...ia 5 zile antibiotic. Doctorii nu prea il prescriu dar e bun sa iei ca sa eviti vreo inffectie. Te

Buna si multumesc frumos :) mi-a dat Tutu antibiotic imediat dupa chiuretaj si ergomet, ca sa-mi starnag uterul si sa-l pregateasca pentru o noua sarcina.
te pup mult

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput