Aspirante optimiste > 20 (374)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ce mai fac fetele mele dragi?
Ce v-a adus Mosul?
Noua dulciuri si la Diana si un dintzishor
Ii o vreme de kk afara si astazi seara am vrut sa mergem in oras sa-l vedem luminat, da cu vremea asta, stam in casa

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargarita_25 spune:

Mersi doula, cea mai scurta per in ultimul an a fost 29Z, calculasem si eu la inceputul lunii cand m-am hotarat sa dau mai multa atentie, si e Z11-Z23,
Amber TB nu am luat-o corect de la inceput atunci am luat-o o data dimineata cand a fost 36,4 Z7 si apoi corect dimin. numai din Z21,Z22,Z23 =36.7, Z24=36.8, Z25=36.6, Z26=36.7, Z27=36.5, Z28=36.8, Z29=36.7, Z30=36.6, Z31=36.7, Z32=37.0, Z33=36.9, Z34,Z35,Z36=37.0, Z37=37.2, Z38,Z39,Z40=37.0, Z41,Z42=37.1.
Oricum fara doar si poate maine ma duc sa vad daca gasesc unde sa fac test de sange, daca nu macar o programare la gine si tot rezolv, ca nu poate sa fie normal nici daca nu e BB

pana si calc ma saboteaza si merge prea incet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Gargarita ti-am facut un graf cu TB. Il gasesti in pozele mele de la semnatura, este primul graf (are numele tau)
Nu am avut sufieciente date si temp ca sa ti se confirme cu siguranta ovulatia, dar dupa graf s-ar parea ca ai ovulat in ziua 31, deci acum ai fi in ziua 11 dupa ovulatie.

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

io m-am umplut de cosuletze pe frunte si 2 pe piept...of of....nu am mai avut din adolescenta cosuuuri

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png

viitoare de ,deocamdata visand la statutul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

buna fetele!
Eu am fost agitata toata ziua cu sora mea care este in saptamana 5 si sangereaza aproape ca la ciclu, acum este la spital, Doamne Ajuta sa fioe bine si sa stea bebe bine pana la termen!!
Andreea luna asta vreau sa-mi iau si eu temperatura in fiecare zi, sa vad cum este, de obicei eu o iau cam din ziua 10, poate ma ajutati si pe mine cu graficul!
Au plecat musafirii in sfarsit!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Carmen cu placere. Asteapta sa iti treaca menstruatia si incepe sa ti-o iei. Ar fi minunat daca iti vei verifica si mucusul si cervixul

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Voi incerca cu mucusul, pentru ca eu cred ca la mine nu prea e relevant cervixul cum am taiat din el aproape 2 cm!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

doula Multumesc din suflet, l-am vazut ,si eu trecusem TB intr-un grafic facut de mana si speram cumva sa fie asa (desi e cam tarziu nu ??!!!) (acum daca ar fi fost asa in Z32 am prestat dupa 3 nopti cand barbatelu a fost in spital i s-au prelevat ceva probe )
Am citit si despre observarea mucusului, dar spre rusinea mea nu am reusit sa ma specializez prea tare, la mine fiind mai mereu abundeant, aricum pt prima luna de observare....
amber imi pare rau de cosuri si eu am fost norocoasa si nu am avut, acum am ceva pe spate da nu ma deranjeaza pana la vara trec, desi cred ca de la niste perle de baie cu ulei de masline, da nu ma incumet sa renumt la ele ca fac pielea super

Mergi la inceput

fetele haideti ca va invit la o cafeluta cu Muffins calde in 20 min le scot din cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

BUna seara,
Azi mi-a mai trecut criza de ieri...hormonii, ce sa-i faci...se mai intampla .
Azi mi-am luat bradut si sper sa intru incet-incet in atmosfera sarbatorilor. N-ar mai ramane decat sa termin curatenia in 3/4 din casa (cu chiu - cu vai am reusit sa pun la punct bucataria).

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica10+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput