Aspirante optimiste > 20 (374)
Raspunsuri - Pagina 10
anidaz spune:
Si la noi ploua de trei zile fara intrerupere ,e groaznic si orasul e spart tot,a ramas un singur drum asfaltat ,in rest numai santuri si noroi,

Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Jay ,tu nu mai dai nici un semn de viata?Ce mai faci?
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
monna3 spune:
buna dimineata fetelor 
si la mine e vremea cam mohorata ![]()
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
anne`mary spune:
am uitat sa va intreb ceva: In perioada asta am avut temperatura 36.2 si am dat vina pe termometru, crezand ca nu mi-a indicat perioada de ovulatie. Azi dimineata insa aveam 36.4 g si mi-am luat si temperatura in alta parte
si arata 37.2 (dar nu am termen de comparatie caci e prima data). Intrebarea mea este: ce indica aceasta cresterea cu 0.2 grade, dat fiind faptul ca pana acum cresterea era cu 0.4 grade?
http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne`mary am uitat sa va intreb ceva: In perioada asta am avut temperatura 36.2 si am dat vina pe termometru, crezand ca nu mi-a indicat perioada de ovulatie. Azi dimineata insa aveam 36.4 g si mi-am luat si temperatura in alta parte http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png |
Anne Mary o singura crestere nu intotdeauna reprezinta ceva. Trebuie sa ai trei valori crescute consecutive ca sa iti fie confirmata ovulatia. Continua sa fii harnicuta pana atunci. Si nu in fiecare luna TB este aceeasi, cateodata si crestere de 0.1 grade e suficienta.
Voi pune aici foto cu graficele mele ca sa vedeti cum arata. Poate va ajuta cu ceva.
Andreea
amber_onyx spune:
gargarita, dar tu esti sigura ca ai ovulat in ziua 14? Si ce temperaturi ai avut pana acum? Ca poate ai ovulat mai tarziu si acum testul este facut prea devreme pt ca temperatura e totusi mare
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
doula spune:
Uite Anne. Am pus la semnatura.
Vezi diferenta intre cicluri si la zilele de ovulatie si la TB. Am acolo si un ciclu anovulatoriu.
Andreea
grafice TB
noname spune:
Buna fetelor!!!
Acum am terminat si eu curatenia dupa musafirii de aseara. A fost in vizita finutul meu care are 2 ani si jumatate si mi-a facut casa varza, dar nu m-am suparat pe el ca imi este asa de drag, il iubeesc din toata inima.
La mine este soare afara si fff frumos, asa ca imi iau sotul si iesim la plimbare.
Mai intru diseara cand ma intorc, sau maine la cafeluta.
Pupici multi si dulci la toate fetele!!!
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gargarita_25 Buna dimineata Raportez Z42,test negativ, TB 37.1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu nu mai reusesc sa inteleg nimic, e prima oara cand intarzie mai mult de 34 zile Amber am scis ca presupuneam Z14 drept ovulatorie, deh... imi ieseau ceva calcule matematice Se pare ca nici anul asta nu primesc cadoul dorit inca de anul trecut de Craciun ![]() |
Fetelor lasa-ti calculele matematice si statisticile la o parte cand e vorba de organismul vostru. Calculatoarele de pe net sunt pe baza de statistici. Nu fiecare ciclu e de 28 de zile (nici nu trebuie sa fie asa) si la un ciclu de 28 de zile ovulatia nu e intotdeauna in ziua 14, ci poate fi intre zilele 10-18 (faza luteala poate fi de 12-16 zile, dar si de 10-18 zile, depinde de femeie si organismul ei)
Acum tu trebuie sa te uiti la ciclurile din ultimul an si sa vezi care a fost cel mai scurt si cel mai lung. Si in functie de asta se calculeaza. Sa zicem ca cel mai scurt a fost de 28 si cel mai lung de 34. Deci ovulatia poate fi undeva intre zilele 10-12 si pana 22-24. Perioada fertila incepe cu 2-3 zile inainte de ovulatie si se termina cu o zi dupa ovulatie. Deci in functie de ciclurile de mai sus poti fi fertila pe perioada de ziua 8 pana in ziua 25.
Sunt o gramada de zile, nu sunt multe cupluri care reusesc sa fie harnicuti si sa nu uite de placere pe o perioada asa de lunga.
De aceea pe langa calculele astea matematice ar fi bine ca fiecare femeie sa isi cunoasca cat de cat organismul. Asa zilele fertile sunt mult mai clare
Iar am scris romane
Andreea

grafice TB