Aspirante optimiste > 20 (374)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

buna seara fetelor
ce faceti? azi am somat aproape toate.
mie nu mi-a adus Mosul numai o ciocolata, dat in seara asta mi-a adus niste fiori si emotii.
nu vreau sa fac deocamdata tam-tam dar nici nu ma pot abtine sa nu va spun, pt. ca aici pot sa va spun, fara sa ma simt penibil. nici sotului nu i-am spus inca, nici mamei mele.............mi-a iesit un test de sarcina cu o liniutza ffffff roz, abia se vede. nu stiu ce sa cred. si tot incerc s-o pun s-o vedeti, dar nu ma pricep. sunt abia in z21. din intamplare l-am facut.......ce emotii am,
cum sa fac, sa nu-mi fac iluzii desarte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Miha, ce bucurie!!!!
Traiesti-o din plin si sa te ajute Doamne Doamne!!!!
Sa ne bucuram impreuna!!!
Fetele, am si eu o rugaminte, maine sunt in ziua 4 si as vrea sa-mi repet analizele, imi puteti spune si mie tot ce se poate face in ziua 4 dpdv hormonal?
Va multumesc, luna asta am avut un cm haotic, cu o zi timida si 2 nopti pline de hemoragie si chiaguri, mult mult, mult, cum aeam in adolescenta!!
Stie cineva daca este o cauza?

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Miha in mod normal cate zile are CM-ul tau?
Ce mos darnic!!!

Mergi la inceput

carmen, ciclul meu e neregulat chiar si cand iau duphaston, in ultimele luni a fost de 28, 29,30 zile. fffff aiurea. de-aia nu stiu ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Miha ce veste minunata....ce mos Neculai generos. Iti tin pumnii. Acum mai asteapta 2-3 zile si fa din nou un test ca sigur va fi mai clar.
Carmen dar de ce vrei sa faci analize? Te referi la analizele hormonale asa-i? Atunci trebuie sa faci: LH, FSH, testosteron, E2, TH, prolactina. La 7 zile dupa ovulatie faci progesteron.
Sangerarea puternica s-ar putea sa fie din cauza ca ai avut faza luteala lunga si endometrul s-a ingrosat f mult (mai mult decat de obicei). Dar pot fi si alte motive. Si oricum ciclu tau a fost putin mai diferit decat cele din urma deci.....

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihapet

carmen, ciclul meu e neregulat chiar si cand iau duphaston, in ultimele luni a fost de 28, 29,30 zile. fffff aiurea. de-aia nu stiu ce sa zic

Pai Miha inseamna ca luna asta ai ovulat mai devreme. Sunt cazuri in care testele se pozitiveaza la 9 zile dupa ovulatie si cateodata si mai devreme. S-ar putea sa fie 2 si de aceea este mai mult hormon in organism. Cel mai bine e sa te duci sa faci o analiza de sange beta maine ca sa nu stai asa in tensiune.

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

Da Andreea la astea ma refer, nu vreau sa uite cumva medicul vreuna, cum s-a intamplat luna trecuta!
Iti multumesc!
Vreau sa nu ma mai gandesc ca as avea ceva probleme, vreau analize terminate pana la sfarsit de an!
Stii cumva de ce as putea sa am faza luteala asa de lunga?

Mergi la inceput

imi cer scuze ca nici nu v-am multumit pt , va rog sa ma scuzati, dar nici cum ma cheama nu mai stiu bine
doula, ma tot gandesc.......oare nu a iesit a doua liniuta de la polidin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

buna seara fetelor, ma primiti si pe mine la voi?

am citit de miha si nu m-am putut abtine sa nu in tru un pic si la voi.

mihapet, draga mea tiza, asta da cadou de mos nicolae.

doamne ajuta sa fie bb , sa fie cu ochisori.
tin pumnii.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze "calde" cu mine si fata mea

mitzica24+ sau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihapet

imi cer scuze ca nici nu v-am multumit pt , va rog sa ma scuzati, dar nici cum ma cheama nu mai stiu bine
doula, ma tot gandesc.......oare nu a iesit a doua liniuta de la polidin?

Miha sigur nu. Testele de sarcina detecteaza hormonul specific si polidinul nu are actiune hormonala in nici un fel. Dar s-ar putea ca polidinul sa fi tratat pe acolo ce era de tratat si rezultatul e cu ochisori.
Si nu iti fa griji ca noi stim prin ce emotii treci acum

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput