Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (238)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ieri m-am intalnit cu o prietena, mamica de pitica. Si tocmai ma laudam ca Tudor e ok de mult timp, niciun semn de boala. Ei bine, azi la pranz avea 39,4! I-am bagat supozitor Panadol si acum doarme de la 12. Taica-su a cazut primul, joi seara, si acum doarme si el si frige si el.
Ce e ciudat e ca la amandoi frige doar capul! Daca ii verifici la maini sau picioare, totul pare ok!
Offf, iarna asta! Si ratam si focurile de artificii de direasa, aprinderea bradului in centru...Off!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Adimercedes, tare rau imi pare sa aud de accident si de patania cu unghiuta. Sper sa treaca repede.

Yaia, . Sanatate lui Tudor si sotului. Imi pare rau ca s-au imbolnavit amandoi!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

special pentru Nicolete, o www.youtube.com/watch?v=AKRCo3347fw" target="_blank"> dedicatie .
e o melodie care-mi place mult, am fost la concert acum 2 ani si toata sala palatului era in picioare si dansa.
Va invit la dans, doamnelor, bagati volum !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Papanash, nu sunt Nicoleta , apropos, La Multi Ani celor care isi serbeaza onomastica!!!!, dar am savurat demonstratia artistica. Goran Bregovic a fost pe lista noastra la nunta si Mesecina a fost una din piesele care au ridicat toti invitatii in picioare. Mi se pare ca "Mesecina" chiar inseamna "nunta" ...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Adimercedes, tare rau imi pare sa aud de accident si de patania cu unghiuta. Sper sa treaca repede.

Yaia, . Sanatate lui Tudor si sotului. Imi pare rau ca s-au imbolnavit amandoi!!!

Multimim!
Din pacate, se pare ca Tudor nu m-a mostenit pe mine, ci pe tati lui! Eu rareori ma imbolnavesc, si atunci de scurta durata. Dar baietii mei...O sa treaca si asta.

Poze

Mergi la inceput

Pt. Piciulika, sa vada ca spun adevarul! O fi din cauza ca baietii sunt nascuti in aceeasi zi?

Pt. Adimercedes, asa cum am promis!

Si restul iernii!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani celor care-si aniverseaza azi onomastica!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Felicitari Mihastroiescu, sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara!

=====================

Mergi la inceput

Adimercedes... biirrr ce intamplare.. te cred ca ai inceput sa plangi.. am inceput si eu cand am citit.. ma bucur ca sunteti toti sanatosi!

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria
.. mosu' a plecat de vreo ora din Targoviste si avea un gipan tare bengos

Ah Mario, vezi daca n-ai fost cuminte.. n-a putut mosu' sa-ti lase gipanul.. a trebuit saracul de el sa-l ia inapoi

=====================

Mergi la inceput

Yaia.. pentru ce era examenul ala?

Si cand zici ca a facut Tudor o inima rosie.. ce anume zici ca a facut el? A colorat-o? Sau?

=====================

Mergi la inceput