Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Felicic mergi cu noi in parc saptamana asta....pana acum eu cu Ramo pe lista....te rog eu hai cu noi si ada si un copanel ca noi suntem cam dupa ce te lauzi tu acolo ca faci.

Babytza super super bradul, ca in filme.

IrinaNasol cu pisica si bradul...dar esti tu sigura ca s ar urca in el?Eu am experimentat cu fosta mea pisica si a fost ok.

In legatura cu plecatul cu bb la munte de sarbatori...noi trebuie sa mergem la socrii la Breaza...nu scapam...dar eu sincera nu m as duce...milioane de bagajeee....nu stiu cum se va acomoda bb acolo, plus ca mai au si ei inca 3 caini in casa plus al nostru 4...nu am eu fotoliul meu de alaptat...am doar varianta sa stau in camera inchisa...si cel mai mult ma opsedeaza drumul pana acolo...e groaznic traficul..o data Baneasa iesirea din B ucuresti plus varianta la Ploiesti este o jale ce e acolo...

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Iepurila, eu stiu ca varsat inseamna ca trimite jetul la cativa cm de gurita...nu ca se scurge lapte branzit prin colturile gurii...acum la noi se scurge usor, nu vine cu putere din gat.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

asa este si la noi. se prelinge din gura. sau i se mai umple gurita si o intorc repede sa-l dea afara. nu e in jet.

inca o data

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27

Ramo, un pupic mare pentru tine! unt normale trairile si fustarile tale! Se zice ca instinctul matern e mai puternic decat libidoul! Lucrurile vor intra pe un fagas normal. Ai putina rabdare sa va obisnuiti cu aceasta noua stare de normalitate. Acum nu mai sunteti " noi doi", sunteti "noi trei"! O imbratisare si un puic pentru tine!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase, ai mare, mare dreptate. La aceeasi cpmcluzie ajunsesem si noi, am avut nevoie de un reminder sa constientizam ca micuta ne-a schimbat vietile mai mult decat ne-am fi asteptat. Dar suntem topiti amndoi dupa ea, si am rezolvat pentru moment si problema statului mai mult sau mai putin singuri.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Referitor la apa - eu am gasit o metoda mai usoara si asa scapam si de scamele de la suprafata apei si de calcarul de pe fund. Am o seringa de 20ml cu care torn apa in biberon si iau apa din mijlocul ibricului. Si uite asa e foarte usor sa masori cantitatea de apa.
Ma dispera cand ii faceam cate un bibe de 30ml, imi era imposibil sa masor bine.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
Voi ce ati face in locul meu? Sau, mamicile la al doilea copil, ati fost vreuna in situatia asta? Mentionez ca am sta la hotel, nu la pensiune, asta inseamna patut pliant, sterilizator, fierbator etc.

Feli, sincer, eu as zice pas. De data asta.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput