Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic, noi am plecat weekendul trecu doar o noapte si nu am avut destul loc in portbagaj....carut,patut si o geanta de hainute (7 schimburi,ca daca e nevoie),lighean,patura de bagat sub saltea de facut planul inclinat,etc...noi am avut doar cate un schimb....
E greu,dar eu as mai pleca...e alt aer si te intorci cu bateriile pline...acum la o saptamana nu m-as avanta din prima,dar acolo cateva zile ar fi super.
Reactie la vaccin daca face face in 24 de ore...plus ca daca il amani cateva zile nu o fi bai...
Daca treci iar pe alaptat exclusiv ai scapa de grija sterilizatorului si biberoanelor...deci tine-l pe Falkone legat de tine

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Felici, grea decizie! Ma gandesc ca deja s-a creat o rutina a sejurului vostru de Craciun, rutina care oricum se sparge pentru ca bebe e mic si nu puteti face lucruri pe care le faceati in anii trecuti! Nu stiu, e o parere, nu mi-o lua in nume de rau! Pe de alta parte, sotul tau cred ca simte nevoia sa se convinga ca nimic nu s-a schimbat si ca va puteti vedea linistiti de vietile voastre in 3. Instinctul tau de mama, stie cel mai si cel mai bine ce are de facut! Daca ai curaj, incredere in conditiile oferite de hotel, du-te! Daca nu, ramai acasa, sa fie anul asta o exceptie!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut!
ma bag si eu un pic in discutia cu apa, sa va zic cum procedez
eu am fiert apa mereu
folosesc acelasi tip de apa de la inceput, nici nu stiu cum ii zice, e la bidoane de 6 l
o pun in termos si da, am observat asha putin calcar pe fundul termosului. deci daca o pun in termos, calcarul se lasa la fund si nu mai e in apa pe care o dau la bebe.
asha mi-au zis de la maternitate, sa fol apa plata si sa o fierb

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babytza, ce lapte ii dadeai inainte de a trece la Nan?
ca vb de tetine, paca a fost telepatie, ca si noi azi am trecut la unele mai amri, de la Nuk. prea multe nu stiu sa va zic despre ele, ca sotul de ocupa, insa am constatat ca sunt ceva mai mari si curg mai usor, mai mult. i-am dat sucul de mar cu o tetina din aceea si a baut fara probleme, mai ales ca avea si ceva spuma, e un pic mai gros decat laptele.

noi ieri am facut fitze la mancare, azi-noapte ne-am trezit la 2 ore...vad ca azi e ceva mai bine, nu a mai avut asha program haotic. eu tocmai ma bucuram ca avea si el un program, nu se mai trezea noaptea decvat o data, de fapt decat cerea de mancare si adormea la loc.
pai azi noaptea a avut chef de vorbit, de ras, de cocolosit...

el doarme cu noi in pat, intre noi. de dimineata ma lovea ceva in obraz. voinicul meu se intorsese si cum pedala pe fatza mea, asha pedala!
se trezeste si se apuca sa vb cu yavanul. are o placere deosebita in a se uita in sus, chiar peste cap. vi s-a intamplat. nu stiu cum sa-l fac sa nu se mai uite asha, ca am inteles ca nu e bine sa se uite peste cap...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

tzitziri, mi-ai adus aminte de plecarea noastra la mare cind alexa avea 8 luni. o masina arhi plina de bagaje
feli, la cit te stiu de curajoasa eu zic ca o sa fie bine la munte in 3.
eu tocmai din acest motiv ma tin pe pozitii cu alaptatul exclusiv la san, sa putem pleca oriunde fara prea mare bataie de cap, mai ales ca suntem 4.
deci, imi confirmati ce vazusem si eu de citeva zile. sunt 2 letdown-uri a simtit si cipri pe fata lui, ca atunci cind credeam ca nu mai e laptic se trezea cu jetul pe fata lui

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Ma bag si eu in seama cu apa plata...sa va zic o istorioara.
La serviciu, intr o zi faceam cafeaua la aparat cu apa plata, am fost surprinsa de sefa mea ca faceam asa, aceasta mi a explicat ca apa contzine multe minerale si ca intr-un viitor apropiat masinaria ar putea sa se strice de la depunerea acestora...deci concuzionand cam aia este la fundul apei fierte ...se lasa toate aceste minerale, dar nu cred ca fac rau bebeilor, altfel nici noi nu am mai bea o.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Eva multumesc mult de raspuns, din fericire dupa ce m-am plans aici s-a trezit iubita si a mancat 15 minute iar acum tocmai a adormit dupa o masa de 30minute, deci suntem ok,a fost doar o pasa de domnisorica de 3 luni, multumesc lui Dumnezeu. Cu schimbarile da, si la noi au inceput sa se schimbe lucrurile in ultimele zile, a inceput si Mina sa doarma mai mult noaptea si se trezeste doar sa manance, inainte stateam si cate o ora jumate sa regurgitam si sa adormim la loc. La fel patim si noi cu pumnisorii si cu suzeta cu o mica exceptie, afara in carucior am mai pacalit-o si a acceptat suzeta. Ma bucur ca Luca reuseste sa adoarma singurel acum, la noi ziua numai in brate sau in carut cand suntem afara.
Felicitari pentru cadourile primite, la noi mosul a venit doar la Mina ca am aflat ca de la anul s-ar putea sa ne pierdem principala sursa de venit, deh, criza se pare ca a ajuns si la noi...
Si sa nu uit, la multi ani pentru maine !

Bineinteles ca scriu cu o mana ca iar doarme la mami in brate...scuze ca nu pot face capitol nou.

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Pt Raducu de Babyboy si Mina de Andreea

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Nikolici multumim!

Raducu!

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)