LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Ca sa nu mai spunem ca poate confundam lucrurile: pt mine bataie inseamna cu totul altceva; bataia include din punctul meu de vedere violenta, sa dai ca sa doara... deci cruzime.

Exact, bataie inteleg si eu sa-l snopesti pe copil, dar nu o palma peste mani sau fund ... la nivelul ala nu se va ajunge la noi pt. ca am destula minte sa-l educ altfel, nu cu astfel de metode. In fine ...

amy - daca gasesti explicatia relatiei bataie peste maini-inima sa-mi spui si mie, ca ma intereseaza ... na, ma pregatesc pt. viitor . Vorbesc serios, sa stii!

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Nu vreau sa torn paie pe foc in nici un caz, dar haideti sa nu ne suparam de fiecare data cand cineva gandeste altfel.
Eu sunt de acord cu Adina, si sper sa nu o lovesc niciodata pe Eva, nici acum, nici mai tarziu, nici peste manute, nici peste pampers. Nu cred ca un copil cere bataie, cred ca noi ne pierdem cu firea in anumite momente, si sper sa nu ma pierd niciodata cu firea, desi nu exclud ca mi s-ar putea intampla.
Bataia nu functioneaza, va spun eu, am fost un copil neastamparat si mancam bataie zilnic, de la mama. Degeaba. Nu-mi era nici frica de ea, nici nu ma oprea gandul ca sigur o sa mi-o iau pe coaja daca fac cutare lucru.
In schimb bataia umileste, nu face decat sa spuna copilului "Uite ce mare si tare sunt eu, si uite cine are mai multa forta!"

Adina, te rog nu te supara si nu gandi ca nu este locul tau aici. Te inteleg si eu am impresia asta cateodata, totusi am primit cateva sfaturi bune pe forumul asta, si sper ca am intors si eu macar un sfat bun.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Adina, in nici un caz nu mi-am dorit sa starnesc polemici... binenteles ca fiecare face cum considera mai bine... Nu ma simt cu musca pe caciula in nici un caz, dar tocmai pt ca nu mi se pare un subiect de polemica, si mai ales nu de suparare, nu inteleg de ce se face atata caz, de-si ia lumea la revedere.... Si mai ales nu inteleg de ce trebuie sa fiu judecata pt parerea mea. Nici eu nu fac asta, fiecare face ce doreste... Nu inteleg de ce te superi si pleci... asa cum zice si Petro, si eu iti respect opiniile si de multe ori coincid cu tine si stiu ca toate fetele sunt la fel, te urmaresc cu placere... In nici un caz nu-mi doresc sa plece lumea din cauza mea. Lasa ca plec eu.... scuze ca te-am suparat

Petro, exista o legatura intre bataie si maini, numai ca doctorita lui Amy, parca, face o confuzie: este vorba despre palma: in palma exista anumite puncte care corespund cu organele... De aici si masajul in palma care urmareste sa faca bine unui anumit organ... S-a descoperit acum ca bataia la palma care se dadea pe vremea mea cu rigla facea mult rau pt ca in momentul cand te loveau la palma iti loveau de fapt si organele... Cam asa ceva, explicat intr-un limbaj cat mai simplu si de ne-specialitate...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Mesaj special de la Eva pentru Maria Alinei:
"Vezi ca au bagat papusi Mifyy, acolo de unde ne-au luat mamicile noastre carticelele."

Printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adina - atitudinea "imi iau jucariile si plec" (ca asa am inteles eu, ca vrei sa te retragi) nu iti face onoare. Asa cum spuneam, te consider destul de inteligenta sa intelegi ca sunt si persoane care nu gandesc ca tine. Deci nu e cazul sa zici ca nu e locul tau aici. Fiecare gandeste cum vrea, are idei diverse, isi poate exprima liber ideile pe un forum public si gata, prieteni ca inainte! De fiecare data cand e un subiect de-asta hot (vezi si ala cu olita, imi vine in minte acum) ... parca tot asa spuneai ca te simti in plus.

Hai sa discutam atunci despre vreme si fotbal, ca sa nu mai fie polemici ... toata lumea multumita. Sau nu, fotbal nu ... ca si-acolo se aprind spiritele in functie de preferinte, echipe etc. . Gaseste tu subiecte neutre care sa mearga bine la toata lumea ... iti dai seama ca glumesc, stiu ca ai un simt al umorului bine dezvoltat, de aia imi permit .

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

"Vezi ca au bagat papusi Mifyy, acolo de unde ne-au luat mamicile noastre carticelele."

Printesa

"de unde au luat mamicile voastre carticelele?" intreaba Raducu...

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

carteacopiilor.ro raspunde prompt Eva

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Printesa

"de unde au luat mamicile voastre carticelele?" intreaba Raducu...

Cristina si Radu 3.12.2007

Printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Fetelor, tot citind ce ati scris incep sa ma intreb daca eu fac bine cu Matei. Eu nu i-am dat niciodata nici peste manute, nici la fundulet. Oare o sa iasa prea rasfatat?
E adevarat ca eu am eliminat absolut toate pericolele din calea lui (gen peria de WC ), in baie nu are deloc acces si nici in debara (astea ar fi incaperile cu adevarat periculoase (din cauza a ceea ce contin). De certat il cert f f rar (nu prea se numeste certat ci mai mult un vorbit pe un ton putin sever). E adevarat ca ceea ce face el, adica ceea ce numesc eu prostioare, e f normal pt varsta lui.
El nu a dat niciodata in noi, nici nu ne mai musca, acum ne linge .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

roxy nici eu nu i-am dat peste manute sau la fund.... tot asa ca tine0 fac... ii explic pe un ton mai sever.... si vad ca e bine... nu e un copil rasfatat sau rau ..Stai linistita

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 9 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:

Am vazut totusi atat la Supernanny cat si in realitate cazuri de copii despre care nu m-am putut abtine sa nu ma gandesc: "Mama, eu i-as fi tras cateva daca mi-ar fi facut asa ceva..."

asa si eu mai patesc ... dar nah.... parca o cerrr

AMR .. 9 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:

Hai sa va zic ceva: daca as vrea sa-l invat pe fiu-meu meseria de hot de buzunare cred ca acum ar fi momentul ... are o repeziciune si o precizie atunci cand vrea sa puna mana pe ceva, in special pe lucruri interzise gen telefoane, pahare, etc... face totul cu viteza luminii , nici nu-l vezi.... e un mare bandit...

..mda ...hai sa va pove ce am patit noi ...
Am mers la real si fiu-meu era in masinuta ..alea care sunt cu tot cu carut.. si a apucat o masina de pe un raft si sa jucat cu ea si i-a picat intre picioareee... si am trecut de casa si in parcare cand l-am luat sa ne urcam in masina ...surprizaaaa ...Fiu-meu tocmai isi achizitionase o masinuta noua Tonka.. E o masinuta dinaia facuta toata din cauciuc moale ..
ce fain era sa vada cineva cum ma faceam eu de toata bafta .. bortoasa care furaaa

AMR .. 9 zile pana vine

Mergi la inceput