LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Iar cazurile de la super nany, eu zic ca acolo parintii sunt de vina, nu copiii.

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

asta am zis si eu, daca erau copiii vinovati, ii lua supernanii si reeduca, dar acolo se lucreaza mult si cu parntii

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

asta asa e... chiar e reeducare a parintilor acolo... iar in cazul expus de Jasmin cu sotul.... ... ma abtin... mai bine tinut flamand o saptamana el...decat batut copilul

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 9 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Pai eu imi doresc sa-mi aduca pe bb2. azi cred ca sunt la ovulatie .

Pai atunci ...repede culca copilul si dai bataieeee

AMR .. 9 zile pana vine

Mergi la inceput

Mai nu ma bag prea adanca in polemicile voastre... eu am fost crescuta fara bataie.... pentru mine a lua o palma era ceva jignitor.... Pt o palma mi-as parasi sotul ....
La mine in copilarie nu stiu cum a reusit mama... Am sa incerc sa ii fur reteta ...dar cand imi tragea cate o cearta imi crapa obrazul de rusine... si imi bagam capul in pamant... si ramaneam cu acel "dar.... " de la "dar sa stii ca"... in gat... Imi gasea repede punctele slabe ... si cand promitea ceva de genul ...nu vei mai primi... asa era... Ideea e sa te tii de cuvant cand ii promiti pedeapsa ... Si credeti-ma ca nu am fost un copil cuminte ... eram si singura la parinti... fata lui tata , ma bateam cu copii... bla bla bla...
A si mama nu e o femeie citita si cu scoli inalte... Cred ca asa simtea ea..pt asta o respect ... Cand am mai crescut vedeam si eu pe fata ei uneori ca r vrea sa ma pocneasca cand eram obraznica ...dar nu o facea... si mai bine ca in final cea care se simtea vinovata eram eu si nu ea... daca m-ar fi palmuit..
Sper din tot sufletul sa reusesc sa fac la fel

AMR .. 9 zile pana vine

Mergi la inceput

... Si sa trecem la altele...
Fiu-meu toata seara a carat de colo colo betele de mos Nic... ... nu mai e unul impodobit ca la inceput ... Si mama i-a luat un crocodil cu telefon pe spinare ce se impinge de un bat... si daca tot e acum sezonul fiu-eu i-a smuls batul si la carat si pe ala peste tot... deci din toata jucaria aia batul a fost cel mai cool

AMR .. 9 zile pana vine

Mergi la inceput

A ...stai ca sar iar la subiectul de mai devreme ...In Canada primul lucru invatat de copii la gradinita este sa sune la protectia copilului daca sunt batuti ...de fapt ...si doar palmuiti ..pt ei e acelasi lucru ... Am citit de un caz in care o mama era sa isi piarda copilul pentru ca la smucit de manuta in supermarket ca nu vroia sa ii cumpere nu stiu ce prostie... si a aparut pe camera de la paza... A fost data in judecata de protectia copilului si vroiau sa il duca la un centru ... Nu stiu cum s-a terminat povestea

AMR .. 9 zile pana vine

Mergi la inceput

Deci ...eu sper sa pottt sa ma abtin.. dar nu zic nimic 100%

AMR .. 9 zile pana vine

Mergi la inceput

Nu e nimeni????? Relelor ...v-ati contrazis pana ati plecat toate ... si eu acum vb singura

AMR .. 9 zile pana vine

Mergi la inceput

Aseara ...i-am tot aruncat apropouri lui Nanel al meu de ...ca poate asa nasc mai repede ...si a sarit ca ars ... Si am iesit si un pic loca din toata povestea.... ...
Cummmm daca ii face el ceva lui fii-sa ?!!

AMR .. 9 zile pana vine

Mergi la inceput

Asaaaa... sa continui monologul... Am fost in vizita la un verisor de a lui Raul care are deja bradul facut ... Fiu-meu a fost super incantat de el...se uita gura casca la el ...si surprizaaaa nu a vrut sa il tranteasca ..deci are mami un baietel cuminte.... si poate sa ii faca brad linistita

AMR .. 9 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Asaaaa... sa continui monologul... Am fost in vizita la un verisor de a lui Raul care are deja bradul facut ... Fiu-meu a fost super incantat de el...se uita gura casca la el ...si surprizaaaa nu a vrut sa il tranteasca ..deci are mami un baietel cuminte.... si poate sa ii faca brad linistita

AMR .. 9 zile pana vine

cumintelul...este o veste buna si incurajatoare..poate avem noroc de piticuti neinteresati de daramarea bradului!
si tie

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput