LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 11
ellis spune:
daaaaaaaaa...e clar ca decat sa deschidem o discutie serioasa si sa incercam sa ne spunem un punct de vedere, mai bun sau mai rau, mai bine ne rezumam la glume, sau sfaturi pt mici problemutze ale puilor.
JASMIN - imi pare rau, dar cred ca exagerezi, nimeni nu a spus ca esti parinte rau, ca...; iar ajungem la vesnicul "fiecare isi creste copilul cum vrea" si inchidem discutia;asta e...eu ma voi rezuma doar la discutiile f simple si nu imi voi mai spune punctul de vedere intr-o problema ridicata aici.
ADRA - ai dreptate si eu vad ca atunci cand cineva isi expune o opinie diferita, gata iese cu suparare...nu inteleg de ce...nu avem loc in lume daca nu impartasim acelesi opinii?? si eu sunt de parere ca nu faci nimic cu bataia, iar eu spun din punctul de vedere al copilului care nu a fost batut - iar acum , parintii mei spun ca au si au avut copii f buni...ei, asta zic si eu sa ma laud...
PETRO - hai, mai ca daca il snopesti pe copil, asta trece de mult de termenul de bataie, eu cred ca de la 3-4 palme in sus deja e bataie, mai departe e cruzime, sadism; sau hai sa zicem altfel...si o palma data de un tata poate fi bataie ca are palma grea, sau o curea la fund, sau o nuielusa, eu zic ca si asta e bataie, clar asta implica durere; acum SIGUR vorbesc la modul general, nu este cazul niciuneia din noi, cei care procedeaza asa nu stau sa citesca forumuri sau carti ca sa culeaga si de la altii informatii despre cresterea copilului;
ANK - o singura data am aplicat faza cu pus in patut, iam explicat ca a gresit ca se trantea pe jos, ca sunt tare suparata pe ea...si ea venea sa ma pupe, mai, si de atunci, nu se mai tranteste cand nu ii convine cava...probbil ca pana uita, pe urma o luam iar de la capat![]()
mai tu zici, NU bataii, dar ii iei copilului de mos batz, mai???????????...glumesc...stiu cala voi asa e traditia
HEEEEEEEEEI, DOAMNELE CU JUCARIILE, IA ADUCETI JUCARIILE 'NAPOI, MAI, SI TRECETI LA BARFA! DACA VOI PLECATI CUELE, NOI CU CE NE MAI JUCAM??? ADINA, JASMIN, PETRO -HAI, LASATI SUPARAREA, CA NU E CAZUL!
IMI IAU SI EU JUCARIILE CA-MI ADUSE AMINTE PETRO CA ADINA NU E DE ACORD CU OLITA, NA, SI ALESSIA VREA SA FACA LA OALA![]()
deja vorbesc prostii...sa destind un pic atmosfera sa va zic , azi la piata cumpar eu pepene galben(asta papa cu drag fii-mea de vreo 2 sapt), pomello si struguri, iar vanzatoarea, care ne cunoaste de la 1 luna, zice "mai , Alessia, tu ai carne putina , dar scumpa!"![]()
ANK - uite tu la fetele astea, au last gravidoasa singura pe aici!
SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Aseara ...i-am tot aruncat apropouri lui Nanel al meu de ...ca poate asa nasc mai repede ...si a sarit ca ars ![]() ... Si am iesit si un pic loca din toata povestea.... ... Cummmm daca ii face el ceva lui fii-sa ?!! ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR .. 9 zile pana vine ![]() |
spune-i sa o faca macar pt tine!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
ti-am stricat monologul, scuze!
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Ank83 spune:
Ellis ...bine ca ma salvezi tu ca uite dupa fetele astea as putea scrie aici ca mi-sa rupt apa ca au sarit doapele ... si nu ar fi nimeni aici sa cheme salvarea
..
Betele carate erau ale mele si ale lui tati
...
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 9 zile pana vine

ellis spune:
aaaaaaaaa...era si Cristina, nu ti-am stricat eu monologul; se pare ca acum vorbesc eu singura...ANK - ia pune tu o "spalatorie" sa vezi cum vin fetele! ![]()
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Ank83 spune:
Nu ...nu l-ai stricat ... eram disperata sa vb cu cineva ... limbarita asta roade rauuu
...
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 9 zile pana vine

ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Betele carate erau ale mele si ale lui tati Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR .. 9 zile pana vine ![]() |
si Raul nu s-a suprat ca nu are si el?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Ank83 spune:
...da ar veni repede
... dar nu mai pun ca madame Adina iar fuge cu toti ... si eu cum ma misc mai greu nu mai vad nici o bucata de fesa
...
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 9 zile pana vine

Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
si Raul nu s-a suprat ca nu are si el? |
si le-a insusit repede ...
cu barba mare ...si a inceput sa mature cu el Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 9 zile pana vine

ellis spune:
hai ca asta cu doapele n-a impresionat pe nimeni! ia incearca tu serios!
eu fug sa fac o baie, dar mai intai trec pe la bucatarie, sa verific ce am gatit![]()
Noapte linistita!
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

...ca poate asa nasc mai repede ...si a sarit ca ars
...