LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 7
adinag spune:
Scrisesem mesajul mai inainte, dar au intervenit altele si n-am mai trimis:
Petro, din pacate3 este un exemplu foarte concludent, pentru ca asta ii invatam pe copii. Sentimentul ca-ti vine sa-l lipesti de perete, e norma, insa ce facem, este altceva si oglindeste diferenta om-animal: pot gandi si-mi pot controla constient actiunile. Iar un copil prefer sa invete din alte motive, decat de frica. Iar cu bataia nu se ajunge pe termen lung decat la a invata copilul ca trebuie sa se ascunda mai bine, sa nu fie prins.
Si nu vorbesc de faptul ca i s-a intamplat cuiva sa dea una la fund copilului, se intampla, pacat, dar asta e. Dar in a vorbi ca eu ii voi da in cazul de, deci de a-ti face planuri daca dai sau nu... nu pot intelege, de ce trebuie sa ne gandim daca o facem sau nu.
Poate se vede si amprenta societatii de aici, unde daca as zice undeva ca in situatiile x mi se pare normal sa dau una in copil, mi s-ar trimite politia acasa. Dar nu pot intelege asta, cum poti crede ca trebuie batut copilul pentru a intelege ceva.
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Iar cazurile de la super nany, eu zic ca acolo parintii sunt de vina, nu copiii. Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
asta am zis si eu, daca erau copiii vinovati, ii lua supernanii si reeduca, dar acolo se lucreaza mult si cu parntii
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
eladea2005 spune:
fetelor, please help...![]()
Humexul se da diluat in apa sau ceai sau se da ca atare? ![]()
mersic
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
nici eu nu stiu cum se da, ca nu am folosit, nu ai prospectul/
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
popbianca spune:
eladea2005, un deliciu omleta ta....si mie mi-e o foame...
azi vine soacra si doarme la noi....sa vedem acum ce-o sa iasa...
...glumesc , desigur...ca nu se pune ea cu mine...!
acum , nu-mi ramane decat sa va urez o seara frumoasa...cizmulite pline de cadouri, fericire si bucurii, sa urez LA MULTI ANI!(pt . maine) tutror celor care poarta numele de Nicolae, Nicoleta + derivatele...

mai, se indoapa asta mica cu clementine....sper sa nu-i faca rau....ca nu pot sa o opresc....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
nelone77 spune:
Salutareee!!!
Multumesc ptr urarile de ieri!
Sad but true...precum zicea Metallica
am mai imbatrinit si eu cu un an...
Referitor la discutia voastra de ieri despre parinti si socrii si eu ma lovesc de aceeasi problema: tata socru aplecat peste geam cu Catalina in brate, maica-mea cu ea in brate se uita aiurea si bebelina da cu mana peste un cutit, etc...si tot eu sunt cea certata ca " nu tu ai experienta,nu tu ai crescut deja 2 copii, blaaa blaa..."
Legat de ascultarea telefoanelor va pot spune varianta corecta deoarece eu lucrez la una din companiile de telefonie mobila din tara: nu sta nimeni propriuzis sa le asculte, ele se inreg pur si simplu pe niste servere si vor servi ca si dovezi in cazuri de proces ptr hoti, criminali, contrabanda cu droguri, carne vie, etc, chestii d-astea de infractori
. Ptr cine se stie "curat" nu e probl, ptr cine se stie "cu musca pe caciula" sa aiba grija...![]()
![]()
Si legat de ecograf si cazul de ieri cu copilul-sirena: dati-va seama ca exista o gramada de mame inconstiente care nu ca nu merg la un eco in timpul sarcinii dar mai si ignora sfaturile date cu buna credinta de doctori sau prieteni. Un ex este o colega de a mea gravida in 3 luni, cu diaree de 4 zile nu m-a ascultat sa ia smecta si sa bea praf ptr hidratare si a ajuns la urgenta la cit de slabita era...ptr ca ea stie ca nu are voie sa ia nimic daca e insarcinata, nici macar banala smecta, si nici macar daca a vazut ca era sa lesine pe strada de rau ce ii era.... Asa ca eu una nu ma mai mir de ce vad la tv.... Si tipa care a nascut la Bv la fel..nu a fost la eco deloc in timpul sarcinii...
Pupicei!!
Roxxy80 spune:
Ellis, si eu ca tine. Citesc tot felul de cartulii de pshologia copilului ca poate, poate s-o prinde ceva si de mine. Sincer, eu am invatat ceva din genul asta de carti 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
mai, pai tot citind din carti, s-o prinde ceva si de mine Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Roxxy80 spune:
Mai Adina, nu stiu cum faci dar mereu pui punctul pe i. Eu gandesc la fel ca tine dar nu stiu sa trec pe hartie asa explicit
. poate dupa al doilea copil, oi deveni si eu asa ca tine
.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adinag
Ellis, asta era si intrebarea mea: CUM CERE COPILUL PALMUTA??? Ca mie inca nu mi-a zis niciodata: da-mi te rog o palma... Lavi, nu e vorba numai de durere, mi se pare si fff umilitor, sa faci abuz de autoritatea ta si de faptul ca esti de x ori mai mare si sa-i dai una la fund. Desigur trebuie mustrati si invatati ce-i bine si ce rau, si trebuie sa le zici de 1000 de ori sa nu faca aia sau ailalta. Dar STOP la bataie! Chiar mai bine de ridicat tonul, tipi o data din partea mea (e raul cel mai mic din astea doua), dar fara bataita. Jasmin, ce faci cu copilul care se tranteste pe jos??? Sigur nu-l bati, ca atunci fii sigur ca nu se va cuminti, ci va aduna mai multe frustrari. Sunt metode pentru toate, dar in primul rand rabdare, de care sigur am si eu nevoie, ca ai mei numai cuminciori nu sunt. ![]() Iar cazurile de la super nany, eu zic ca acolo parintii sunt de vina, nu copiii. Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis nici eu nu stiu cum se da, ca nu am folosit, nu ai prospectul/ Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
am , dar nu zice.. totusi cred ca se dilueaza...asa i-l dau eu...acu sa vedem..
fetelor, asa o nostalgie m-a apucat... imediat mergem la concert de colinde cu Hrusca... il ador pe omu asta...atat de frumos canta... sunt nostalgica pentru ca si anul trecut pe vremea asta tot la Hrusca am fost la concert iar piciulica al meu asa dansa in burtica...
va pup! sa va aduca Mosul tot ce va doriti si nu aveti inca...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...