LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

si hai, ca sa tot isc discutii aici, ca doar de aia ne adunaram, eu cred ca nu sunt copii care "si-o cer", ci parinti care nu au stiut sa ii domoleasca, sa se impuna...asa cred eu...iar in toate cartile nu se recomanda sa ridicam mana, se gasesc alte solutii...dar trebuie sa actionam asa mereu...nu azi sa rad ca a facut ceva, maine sa o plesnesc, sau eu sa o cert si ta-su sa rada sau sa o alinte...

acum, na, spun si eu asa, ca vorba aia, "la teorie...", dar sa-mi dea Domnul minte sa reactionez cum trebuie si sa am parte si de copilul cu care sa ma pot intelege!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012
oare cum sa fac sa fiu o mama buna? Sa nu ma enervez niciodata si sa nu fiu niciodata tentata sa tip si sa dau o palmuta? Daca copilul meu m-ar asculta de fiecare data, nu mi-ar iesi din cuvant si n-ar face nici o prostie, ce bine ar fi, as fi mama perfecta... Mi-ar placea sa fie asa mereu, dar nu e...

Adevarul e ca palmutele la varsta asta nu prea au valoare educativa. E mai degraba pentru destinderea nervilor nostri intinsi la maxim. Si macar de ne-am linisti dupa aceea,dar trebuie sa ne mai luptam si cu sentimentele de vinovatie.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hhyyy
ne-a intots de la shopping!!! bucuroase foc....

in legatura cu discutia, eu gandesc ca si jasmin. adica daca ii dau o palmuta peste pampers (pe care sigur nu o simte ) sau o cert cand face prostioare nu inseamna ca nu imi iubesc copilul sau nu il rasfat de cate ori am ocazia!!

aaa si ellis una e partea teoretica (din carti) si alta e practica.

in caz ca nu intru maine vreau sa urez la multi ani pt: NICOLETA (JASMIN), NICOLETA (BB de PUSSI),RADUCU (BB de CRISTINA) si tuturor celor ce poarta acest nume!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ank, ai fost super tare...

berea ti-o dau acum, ca dupa ce nasti sigur nu mai bei... decat daca nu vrei s-o imbeti putin pe Cecilia sa doarma tun...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ellis

hai ca iar vorbesc singura, dar macar asa nu ne mai cearta MIHA ca ajungem pe pg 2

Te temi de mine,ai?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

tremur, si nu de alta, dar sa nu provoc vreun cutremur

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!
asa...pe viteza...
mai fetelor...eu ma plang de somnul anei pt. ca ea baga si 4 ore de somn in cursul zilei.....si schimbarea e majora, se simte , nu gluma...acum am ajuns acas, a adormit in masina, am dus-o in patut...sa vad cat mai doarme?!
amy, si eu zic sa treci pe regim...daca e moale, daca nu , atunci nu stiu....
de mos niculae...a parimit si Ana cercei si o jucarie....
jasmin012, eu cred ca ai gresi daca ai fi mai ferma sau mai putin dragastoasa cu copilul tau...dragostea e dragoste...rasfatul e altceva
eu de "batut "nu o bat, dar mai ridic tonul...asta e...normal ca sunt faze la care trebuie reactionat...dar la 1 an e prea devreme...acum merge cu distragerea atentie mai mult...
la ex. dat de tine cred ca tatal ar trebui caftit, nu gluma
roxxy, si Ana e ff lipicioasa cand ii e somnic....inainte sa treaca la plansete , maraieli
Adinag, bun exemplu!
ellis, bine zis...reactii constante , e ff important sa stie la ce sa se astepte...ca doar repetitia e mama invatarii!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

tocmai i-am facut lui Eric omleta cu smantanica si branzica si bucatele mici de rosii incluse... i-a placut.. a papat cu pofta...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

na ca s-a si trezit...acum sta alungita la mine in brate, somnoroasa tare, tare....deci nu are 1 ora de somn...

ma duc...vine soacra si doarme la noi....sa vedem ce iese...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

aaa si ellis una e partea teoretica (din carti) si alta e practica.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

mai, pai tot citind din carti, s-o prinde ceva si de mine, acu' eu sper sa si aplic cate ceva...n-oi reusi eu mereu, dar ma voi stradui

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

si hai, ca sa tot isc discutii aici, ca doar de aia ne adunaram, eu cred ca nu sunt copii care "si-o cer", ci parinti care nu au stiut sa ii domoleasca, sa se impuna...asa cred eu...iar in toate cartile nu se recomanda sa ridicam mana, se gasesc alte solutii...dar trebuie sa actionam asa mereu...nu azi sa rad ca a facut ceva, maine sa o plesnesc, sau eu sa o cert si ta-su sa rada sau sa o alinte...

acum, na, spun si eu asa, ca vorba aia, "la teorie...", dar sa-mi dea Domnul minte sa reactionez cum trebuie si sa am parte si de copilul cu care sa ma pot intelege!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Ellis, asta era si intrebarea mea: CUM CERE COPILUL PALMUTA??? Ca mie inca nu mi-a zis niciodata: da-mi te rog o palma...

Lavi, nu e vorba numai de durere, mi se pare si fff umilitor, sa faci abuz de autoritatea ta si de faptul ca esti de x ori mai mare si sa-i dai una la fund.

Desigur trebuie mustrati si invatati ce-i bine si ce rau, si trebuie sa le zici de 1000 de ori sa nu faca aia sau ailalta. Dar STOP la bataie! Chiar mai bine de ridicat tonul, tipi o data din partea mea (e raul cel mai mic din astea doua), dar fara bataita.

Jasmin, ce faci cu copilul care se tranteste pe jos??? Sigur nu-l bati, ca atunci fii sigur ca nu se va cuminti, ci va aduna mai multe frustrari. Sunt metode pentru toate, dar in primul rand rabdare, de care sigur am si eu nevoie, ca ai mei numai cuminciori nu sunt.

Iar cazurile de la super nany, eu zic ca acolo parintii sunt de vina, nu copiii.

Mergi la inceput