LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

hai ca iar vorbesc singura, dar macar asa nu ne mai cearta MIHA ca ajungem pe pg 2

Te temi de mine,ai?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ondeeas
Numele meu e Andreea, am 28 de ani si sunt din Ploiesti. Cam atat despre mine, dar pot sa spun ca am o mandrete de baiat, Alexandru-David care tocmai a implinit 1 an pe 28 noiembrie. Am nascut (prin cezariana) la o zi diferenta de vechea voastra prietena Roxxy80 si am stat impreuna in rezerva la maternitatea Bucur unde cred ca am impartasit cele mai frumoase momente din viata de mamici.
Cam atat pot spune deocamdata pentru ca nu sunt familiarizata cu forumul, dar sper ca in curand sa comunicam si sa fac si eu parte din grupul vostru.
Sper sa vorbim cat de curand ...

Bine ati venit!
Sa-ti traiasca mandretea de baiat,sa fie sanatos!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Andreea de Eric, inca asteptam berea!!!!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Jasmin, unde ti-o trimit?? sa stie curierul unde s-o duca..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

gata,am profitat si m-am epilat si machiat. cand se trezeste buburuza mergem la shoping de mos nic'

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

ce vrei sa-i cumperi? eu is in pana de idei...chiar nush ce as putea sa-i mai iau,ma gandeam o masinuta ca a lui Eric...dar sa vedem dc isi revizuieste comportamentul...aseara a plesnit-o pe maica mea de cateva ori ...saraca, mai ca i-au dat lacrimile

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

sa-l vezi pe Eric cum ne pisca, cum ne trage de par sau cum ne musca(asta e de la dintisori, se iarta...)ar insemna sa nu-i mai cumpar nimic un an intreg pentru asta!!!

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

mey fetelor,la noi nu mai e vb ca ne da na-na asa mai in gluma,piciul meu ne arde nu sta pe ganduri(are o mana grea)...si in general loveste la fatza ca sa vada lumea semnele
stiti,eu evit sa-i dau peste manutze ...dr.mi-a zis ca ar putea sa-i afecteze inimioara ,nu a intrat in amanunte asa ca sincera sa fiu nush care-i legatura
eu il mai ating la poponet ...dar degeaba

intotdeuna mi-am dorit un copil care sa fie dragastos,mamos ...lipicios nush cum sa-i mai zic....iar Iustin e exact contrariul a ceea ce am crezut eu ca o sa fie.....are o personalitate f.puternica si deja vrea sa se impuna

si eu mi-am dorit asta, dar se pare ca n-a fost sa fie...io zic ca e baiat, de-aia...cateodata are momentele lui de tandrete si se manifesta, adica imi da nasucul sau imi zambeste gales...apoi deschide gurita sa ma muste... oare o vrea sa imi dea un pupic?

ERIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
si ca sa va supun la un joc, ghiciti unde suntem noi in poza asta???

http://picasaweb.google.com/sanda252003/DISTRACTIABEBELUSILOR?authkey=_wuGZxBBeEc#5275575610954237138

Ce de copilasi!
Prietenii vostri de la Cluj?

ma rog, daca tu zici prieteni...ei nu se manifestau asa, adica se ignorau total, dar na... or creste ei si vom vedea...

suntem mamicile din Cluj de pe DC...o parte din ele...

ERIC

Mergi la inceput

Citat:

amy, obesrv si la Lucas ca da... in general in mine, bate cu palmuta si face asta cand vrea sa ma faca atenta... eu cred ca ma bate... nu stiu de unde a invatat... poate fiindca i-am dat peste manute de cateva ori, cand l-am prins cu peria de wc sau cu alt obiect daunator? desi nu i-am dat tare probabil ca a vazut ca sunt suparata...

Amira n-a dat in mine niciodata,in schimb se repede la Robert cand se cearta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

DUMNEZEU SA O IERTE PE ANCA PARGHEL, IMI PARE TARE RAU

oooof, Doamne, cancerul asta e necrutator, degeaba se spune ca se trateaza, ca il stagneaza, il vindeca...nu credastea, am vazut cazuri in jurul meu, din pacate nu au reusit! nenorocita boala! asta ma inspaimanta cel mai tare!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:

Adina, binenteles ca experienta si intelepciunea ta pune punctul pe i, ca intotdeauna...... totusi cred ca putini pot spune cu inima pe inima ca n-au primit niciodata nici o palma de la parinti. Cred ca intr-adevar exista copii care o cer din cand in cand. Poate ca in toata povestea asta sunt de vina parintii, dar asta cu educatia unui copil e o problema tare spinoasa... cum poti sigur ca vei face intotdeauna ce-i mai bine pt copilul tau? Fireste, si eu ca parinte imi pun aceeasi intrebare... oare cum sa fac sa fiu o mama buna? Sa nu ma enervez niciodata si sa nu fiu niciodata tentata sa tip si sa dau o palmuta? Daca copilul meu m-ar asculta de fiecare data, nu mi-ar iesi din cuvant si n-ar face nici o prostie, ce bine ar fi, as fi mama perfecta... Mi-ar placea sa fie asa mereu, dar nu e... Nu exista parintele perfect cum nu exista parintele perfect... Cred ca maltratarea copiilor trebuie interzisa, cum se intampla in tari ca Austria si altele... trebuie totusi sa facem distinctia intre a-ti bate copilul de placere si de a-ti refula pe pielea lui toate frustrarile si alta e sa-i dai una la fundulet, mai mult de forma, atunci cand o cere. Ce-i faci unuia care urla in magazin ca vrea cutare jucarie si tu n-ai bani, si se tavaleste pe jos si toata lumea se uita la tine? Sau ca tot am amintit de Supernanny, ce faci cand vezi un coli de 5-6 ani cum isi loveste in burta mama insarcinata, pe care o si scuipa si ii zice hai sictir iar tatal il ia in brate si il pupa?
Fireste, cine reuseste sa-si educe copilul fara sa fie nevoie sa ridice macar vocea la el, jos palaria, are toata admiratia mea, dar eu as fi ipocrita sa spun ca voi reusi sa fiu atat de perfecta incat sa nu ma scap de vreo palma... imi pare rau, dar nu sunt atat de calma, am si eu limitele mele... As vrea sa pot, dar nu cred ca pot...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

exact asa gandesc si eu...ai expus foarte bine o parte a problemei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ARALIA - TE ROG, invat-o si me fii-mea "legea junglei"! nu poti sa ii iei din mana jucarii, telefon, telecomanda, dar mancarea, ti-o da singura!

AMY - a mea rade in somn, nu vorbeste!

ROXXY - nici eu nu ii dau peste maini, sau la fund; prefer sa am un ton ferm cand ii spun NU, iar daca ma supara o asez in patutul ei si ii spun cu ce m-a suparat, si vine la mine si ma iubeste...cred ca ceva-ceva intelege mica; eu chiar am o problema cu plesnitul, ca nu suport, eu nu am fost lovita de ai mei, tarziu, am luat o palma doua de la mama, daca reusea sa ma prinda; oricum eu le-am pus in vedere parintilor mei si sotului ca nu vreau sa o invat cu bataia, sau sa stie de frica...sa aiba teama de bau bau, sau de intuneric...sau mai stiu eu ce alte chestii de astea de speriat copiii.
Si asa, pe tema asta era sa il dau afara din casa pe socra-miu, cadru militar, care facea ordine cu cureaua printre copiii lui - in una din zile venise sa ma ia pe mine si Alessia la metro, eu o imbracam, zgatia, care de obicei e super cooperanta la imbracat, probabil ca sa impresioneze asistenta, a inceput sa tipe si sa se agite, la care socru ii tot zicea "vrei bataie?"..de vreo cateva ori; m-am uitat urat la el, apoi i-am zis sotului sa nu il mai aud cu asta, ca ii arat frumusel usa! numai sufletul meu stie cum m-am chinuit 6 ani sa am copilul asta, sa dea naiba sa mi-l atinga! eu tot citesc carti despre cumsa ii educi, cum sa te impui sa te inteleaga si socra-miu o intreaba daca vrea bataie?! vad eu daca mai tarziu se impune si o "corectie fizica", m-o scoate din sarite si poate ridic mana ca sunt si eu om, dar nu-mi trecea prin cap sa-i dau bataie acum, ca nu sta la imbracat...iar faza ca sa dea bunicii in ea, pai nici atat nu se pune, ca eu imi cresc copilul, ei o vor vedea in vacante, in vizita, pai si atunci sa o altoiasca????

JASMIN - nu e totuna rasfatul cu faptul ca va dragaliti, pai si a mea e lipicioasa, dar eu sunt asa, si ma simt tare bine cand o vad cum isi lipeste fetzisoara ei de pieptulmeu, sau de fatza mea...si sa stii ca ai pierdut trenul cu hotul de buzunare, a mea de pe la 8-9 luni la supermarket intindea mana din carut in geanta persoanei din fatza...stie fata ce vrea...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput