LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI cu intarziere dar din inima...pentru LUCA!

LA MULTI ANI DE sf Nicolae RADUCU si ANA !

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI - DOAMNE, scumpe sunt! LA MULTI ANI PT NICOLETA! cand vezi asa doi pui frumosi, uiti si ce vroiai sa zici

ADRA - PROBLEMA AIA cu trezirile repetate si dese o avem si noi dar de pe la 8 luni...am dormit si in fund pe marginea patului cu o mana pe ea, am luat*o in pat cu noi fara ca apoi sa -mi amintesc cand/cum, ma trezeam de 7-8...ori, dar in cele din urma am cedat si de sapt trecuta am inceput sa ii dau calma baby, se mai trezeste o data-maxim doua ori, sper sa se regleze cu somnul, insa la noi este vorba de patut, daca dormea cu noi era ok, dar doar ca se sucea, ne lovea cu picioarele, statea in capul nostru...imi pare rau ca am inceput sa ii dau siropelul, zic ca pt scurt timp...

ADINA

MIHA - AMIRA poate avea chef sa il astepte si ea pe mos

...si Alessia a primit o carticica pt a cunoaste culorile, fff draguta, i-a placut si ei, o ratusca pt baie, care merge singurica si tranteste fii-mea cu ea de numa', ei mosul i-a last si la matusica ei un telefon fisher price, iar cand suna mi-l aduce mie

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

ANDREEA - ma bucur ca a functionat ceva pt somn...dar...la noi partea cu sacul de dormit sub nicio forma, am incercat cand era frig in casa si nu statea,prin urmare ii puneam 2 paturi; pana sa dea caldura, abia reuseam sa facem seara 20-22 de grade, iar Alessia oricum nu dormea; acum recunosc este f cald(26), dar doarme dezvelita; nu am cum sa scad temp ca nu am repartitoare, doar tin geamul de la bucatarie intredeschis...

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ellis, Eva doarme cu mine de cand avea 6 luni.
Eu nu sunt de acord cu siropele de somn chiar daca sunt pe baza de plante.
A primit si ea carticica pentru recunoasterea culorilor.

Miha, acelasi circ il avem si noi la culcare, nu mai adoarme la san, adoarme bodoganind la ursuletii de pe tavan pe care ii proiecteaza o steluta cantatoare.

V-am pupat, noi ne carabanim la capitala, la shopping

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

cine merge la KIDEX? noicred ca ajungem azi, mai tarziu, dupa pranz, ca vad ca puiul isi schimba iar programul

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

ADRA - te cred, nici eu nu sunt de acord cu siropelele, dar supa mai bine de 4 luni am simtit ca nu mai rezist; iar cu mine in pat inseamna sa ma loveasca cu picioarele in cap, sa se dea ea cu capul de tablie...iar sotul sa doarma pe o canapelutza care scartaie ingrozitor si daca misca un deget...si nici nu ii incap picioarele ; incerc siropelul, e de la erba vita, eu am incredere in marca asta ca ne-a ajutat si cu colicii si cand Alessia iesea afara numai cu supozitor; intrebasem si dr inainte, ea mi-a recomandat peritol, nu-i cazul...mai vedem cum se comporta picea si treptat diminuez doza, pana o scot.

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

multumim frumos de laude eu din pacate nu prea reusesc sa vad pozele voastre, ca pe leptop nu se deschid, iar la calculator ajung rar.

bb ce ma enerveaza e ca am ajuns o dezordonata ... dar fetele sunt importante..
eladeea e chiar veselie... imi place la maxim...simt ca traiesc in sensul cel bun al cuvantului. Eu le dau body cu maneca lunga ... temperatura la ele in camera ajunge la 20gr. noaptea. Le bag intr-un sac de vara, ca e larg si lung si se pot ridica in picioare in el.
ellis cata lauda pe capul nostru...

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

multumim pentru urari...

va servesc cu...

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

[/quote]
...

Va rog sa mai scrieti ce program zilnic au copiii. .... Voi ce program de somn mai aveti?

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

[/quote]

iasmi se trezeste pe la 8-8.30 cand bea laptic intre 250-300 ml, apoi pe la 12 isi papa supica/ciorbica si la 12.30 la nani pana pe la vreo 14.30-15 apoi pe la 15.30-16 papa felul 2+desert. daca cumva se trezeste mai repede de 14.30 pe la 17 mai are un somn de vreo ora. pe la 18-19 mai papa cate ceva si la 21-21.30 papa laptic tot asa vreo 250-300 si nani pana dimi.
daca cumva se trezeste mai devreme de ora 8 mai are o masa (mic dejun) inainte de supica/ciorbica, cand papa: paine cu almette, crenwursti, omleta, lapte cu gris, lapte cu orez, lapte cu taitei, etc. sau daca se decaleaza mesele asta papa dupa masa.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha, super tare robert!!!! si-a primit tati CD-ul???
ank-ule, ce faci dormi???/sau te-ai blocat cu cipandelii in baie???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput