LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 19
Ank83 spune:
eu ma retrag ... ca imi e somnic..in sfarsit... si ma cam doare burtica de la atata stat pe scaun...
BB spor la treaba... deja miroase bine 
Noapte buna 

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 8 zile pana vine

bb_yasmi spune:
ankule dute la nani , mama, cat mai poti!!! profita si odihneste te!! noapte buna!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ram0nica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
nu mai imi amintiii ![]() ...speriat de bombe ce e... Doamne si ce imi trecea mie prin cap azi ![]() ![]() |
Eee, nu chiar "in timp ce..." Ci dupa vreo 2-3 ore!!! Verisoara mea a patit asa: mai avea vreo saptamana pana la termen si...
pe la 12 noaptea. La 03.00 a.m. ma suna sa ma intrebe ce am simtit eu cand mi s-a rupt apa.
Si la 03 p.m. a nascut. Asa ca...
SufletDInger spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Am vazut poze cu copilasii care si-au serbat ziua. Mama , ce a mai trecut timpul...
Alexiss e o minune, fiecare zi e altfel alaturi de el. Merge foarte bine, ne cearta, trage tot de pe mobila, de fapt tragea, ca am ascuns totul. Ne trage de par si cateodata o palma, dar o face cu asa un interes ca sta sa vada ce reactie avem. E pasionat de sunetele auzite ca urmare a aruncarii mingii de parchet. Cred ca vecinii is terorizati.
De mancat, mananca foarte bine, dar lapte.
Referitor la bataie, parerea mea e ca, o palma sau o bataie zdravana, tot bataie se cheama. Nu sunt de acord cu ea, pana acu nu am dat in copilul meu si sper sa nu o fac niciodata.
Va rog sa mai scrieti ce program zilnic au copiii. Stiu ca nici un copil nu are un program asemanator cu altul, insa sunt curioasa. Alexiss doarme foarte putin, maxim 2 ore, in zilele bune, pe zi. Are si cate 6-8 ore fara somn , desi e frant de oboseala. Voi ce program de somn mai aveti? Multumesc de raspunsuri.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
adra_bell spune:
Neatza!
Sper ca v-a vizitat un Mos Nicolae foarte darnic!
La multi ani celor ce poarta numele de Nicolae sau Nicoleta, mici sau mari!
Special, La multi ani Raducu!
Suflet de Inger, Eva se trezeste la 8-9, suge, se joaca, mic dejun+fructe la 10.30-11. Doarme de la 12 pana pe la 13.30-14, mananca pe la 14-15, dupa care iesim afara. Mai doarme de la 17.30-18, apoi mancam iaurt+fruct (biscuite, covrig), ne jucam, facem baita si ne culcam.
Eh, aici e durerea mare, inainte adormea la san, pe la 21.30. Acum nu mai vrea sa adoarma decat dupa 22.30, iar dupa ce adoarme se trezeste de cateva ori din jumatate in jumatate de ora. Ieri noapte si azi-noapte s-a trezit de cel putin 7 ori, azi-noapte chiar am plans, nu mai puteam de oboseala, si cum adormeam, cum ma trezea. Sper sa-i iasa odata dintii aia, ca ma duc la zambareti daca ma mai tine asa.
Petro
, chiar m-a impresionat nominalizarea aia, si eu, care aveam impresia ca nu ma ia nimeni in seama.
Eva a fost incantata de cadoul din ghetute, cel mai mult i-a placut un fel de puzzle din lemn, chiar nu asteptam sa-i placa.
Cat despre controverse si certuri, repet, nu o luati in tragic, e clar ca aici sunt doua tabere, deja stim care in ce tabara e, eu sunt din aia cu alaptat exlusiv pana la 6 luni, intarcat cat mai tarziu, nu olita atat timp cat nu exista controlul constient al sfincterelor, fara zahar, miere, sare, pana la un an, etc. Exista si cealalta tabara, fetele gandesc exact opusul, dar sunt bine informate, asta au ales ele, fiecare tabara crede ca are dreptate.
Si Adina ai tot respectul meu ca esti printre putinii care au curajul sa-si sustina parerea, eu merg pe principiul "e copilul ei, face ce vrea" si, poate nu este bine.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adinag spune:
Buna,
eu nu stiu de ce nominalizari vorbiti voi? 
Jasmin, eu in nici un caz nu sunt suparata pe tine, si nici pe altcineva, si se vede ca m-am exprimat aiurea, ca am zis (vrut sa) ca ma retrag de la discutie. Si v-am urat parca ceva de Sf. Nicolae, ca stiam ca ieri nu mai pot intra, cand Jasmina nu are gradi in ziua urmatoare se culca tarziu (la 23), si dupa aia am activitati nocturne - nu ce redeti voi, ci impachetat cadouase... Apoi la 23 s-a trezit si Floris si deci activitatile mele mi-au luat panala 1. 
In sfarsit...
Dar ca ultima chestie, ca sa ma intelegeti poate pe mine mai bine: daca pui copilul la olitasau nu, daca-i dai peste la 6 sau 9 luni, cand ii dai citrice sau stiu eu ce, sunt chestii discutabile, clar. Insa daca iti pui in plan daca ai de gand sa practici bataia sau nu, nu este ceva discutabil, in opinia mea. Este un mod de a privi viata pentru mine de neinteles, nu stiu cum poate fi o optiune. Si repet, nu condamn mamicile carora li s-a intamplat, si poate regreta. Dar planul asta imi da de furca!
Eu imi spun intotdeauna parerea, si poate as trebui sa fac asa ca multe alte fete care stiu ca nu are sens si mai bine tac. Insa sincer, mi se pare absurd sa iti pui in plan ca masura aeducativa bataia. M-as mai gandi...
Si exista si in RO legea ptr protectia copilului, in care si scrie parca sa nu fie umilit.
Dar gata, ma duc la banditii mei!
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Siropul de tuse Humex se da ca atare. Eu i-am dat lui Matei Humex Expectorant si i-a mers foarte bine. Dupa 3 zile nu mai tusea deloc.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007) |
mersi roxxy.. eu i l-am pus in ceiut... intr-adevar, are efect, chiar si asa...dar o sa-i dau de azi nediluat..
si doamne ajuta sa-ti aduca mosu' ce-ti doresti...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI NICOLAE! MULTA SANATATE, FERICIRE, BUNASTARE!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
mariussimiuc spune:
Helau! 
Aseara Amira mi-a facut iarasi "circ" la culcare....
La un moment dat a inceput sa se agite de ziceai ca are un titirez in fund.Lua pernele si le muta dintr-un capat intr-altul de pat...Asta pana cand a fost pe punctul sa vomite.
Cu greu am linistit-o...Ce-o fi asta frate?
Si nici san nu mai vrea...Isi facea greata... Se apropie oare intarcarea?
Sau o fi de vina faptul ca de dimineata a inceput sa tuseasca?
Amandoi! 
Copilasii au primit jucarii si dulciuri.Lui Robert un prieten de-al lui Thomas,evident
si Amirei o chestie,un fel de masinuta,care se impinge. Noi astia mai batranii ne-am pus fundite...ca in zi de sarbatoare.
Inainte de culcare Robert si-a curatat ghetutele impreuna cu tati. Si pe ale Amirei.
Daca l-ati fi vazut cu ce elan curata ghetele alea,de parca ar fi vrut sa fie cele mai curate.
Si la un moment dat ii spune lui Marius:"tati culatza si tu pantofii poate plimesti un CD" 
Apoi a zis ca el doarme in fund,ca sa-l vada pe Mos cand vine.
Si dupa ce-si ia cadoul sufla in trompeta,sa ne dea desteptarea,sa vedem ce-a primit. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
Salutare mamici si bulgarasi...![]()
mamaaaaaaaaaaaa, da ati scris, nu gluma...de ieri de cand n-am mai intrat pe forum...![]()
anyway, vreau sa urez si eu din inima LA MULTI ANI NICOLETA , LA MULTI ANI NICOLAE!!!! SA AVETI PARTE DE UN AN MAI BUN SI DE MULTA SANATATE!
noi am avut o seara frumaosa, am fost la mall la concertul de colinde a lui Hrusca... ce frumos canta omul asta!!!! si ce atmosfera faina creeaza in jur...superb...nota 10!!!
apoi i-am cumaprat lui Eric 2 caciulite grosute cu fularel, a primit o betoniera de la bunici, un ursulet mare de plus...ma rog...la el a venit mosu' ca a fost cuminte...![]()
aa...e mai bine cu raceala...humexul si-a facut efectul si nu a mai tusit azi noapte...
ellis, hai sa-ti vand un pont...
Eric a dormit foarte bine azi noapte, nu s-a mai trezit ca de obicei, desi pana dimineata a ajuns cu capul in directia opusa de cum il pusesem aseara in patut..
am aerisit bine camera, am scazut temperatura la 22.5 si l-am bagat in sac de dormit...mi-a fost teama ca n-o sa-l accepte, dar n-a facut nazuri...era obosit si a adormit imediat...dupa care l-am transferat in patutul lui...si asa a dormit pana la 8 dimineata!!! ce zici???![]()
pussi sunt mortale gongutzele tale...
cred ca e mare veselie la tine in casa, cu doua...
ursulet din ala am primit si noi cadou de mos...![]()
vroiam sa va intreb: pe sub salopetelele de culcare le dati si un body sau maieut??
va pusic, merg sa strang pe aici ca al meu sot l-a dus pe Eric la bunici, ca sa putem sa mai facem una alta prin casa...![]()
ne auzim mai tarziu... sper...pusici!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)