LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi unde le-ati tinyt ziua printeselor??? ca mi se pare tare cunoscut locul...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bb la Hotel Aurora, sala mica. Cu programul:
trezirea 9-9:30 papam lapte, Ana max. 180, Elena max. 300
11-11:30.. papam cereale, gris cu lapte, orez cu lapte, paine cu branzica, desert nestle
12 nani pana la 14
papam supa/ciorba + felul 2
17 papam fructe, biscuiti, branzica sau fructe cu cereale amestecate
21 iaurt, branzica cu paine, cereale de noapte (laptem nu bem seara si insist mult pe lactate
21:30 - 22 nani pana dimineata la 9
mihuta de unde ai cumparat cartile cu Tedy Bear? eu tot caut si nu gasesc

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

pussi, eu am luat carticelele cu tedy bear din librarie, dar am vazut si la Diverta

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miha, super tare robert!!!! si-a primit tati CD-ul???
ank-ule, ce faci dormi???/sau te-ai blocat cu cipandelii in baie???

aici sunt... cam tarziu raspund la apel ...dar am avut azi un musafir mic... deliciul lui fiu-meu si ...casa intoarsa pe dos .... Dar cand l-am vazut ce fericit e... cum il urmarea prin toata casa.... nu a mai contat

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 8 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mai, ce liniste pe aici. Am citit din urma si vad ca v-ati distrat fara mine, bravo voua!

Noi il asteptam pe Mos, trebuie sa "vina" acuma ;-)

Mergi la inceput

Adina ...chiar vroiam sa iti zic vizavi de legea mentionata de tine... In Romania au facut mai repede campanie contra maltratarii animalelor... Nu ca as avea ceva impotriva doamne fereste... eu sunt inebunita dupa animalute... dar asa ca idee ... m-ai repede dau amenzi pt asta decat pentru maltratarea copiilor ... (prin maltratare nu ma refer doar la o plamuta la scutecel ...sa se inteleaga)

AMR .. 8 zile pana vine

Mergi la inceput

Ank, cum e la tine, face dr presiune sa-ti induca nasterea daca ajungi la termen sau te lasa in pace?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Ank, cum e la tine, face dr presiune sa-ti induca nasterea daca ajungi la termen sau te lasa in pace?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

nu face presiune.... Doar ca el va pleca cateva zile chiar cand e termenul meu ...si daca vreau sa nasc neaprat cu el atunci am putea incerca... Am sa mai vad ce fac..oricum daca imi induce nasterea vreau periduralaaaaa

AMR .. 8 zile pana vine

Mergi la inceput

Ank, la indusa si eu as cere... oricum, nu sunt deloc impotriva ei, ici stiu ca sunt situatii cand nu are sens si e mai bine fara :-)

Sper sa fie cum vrei tu, de fapt, sa mai ai vreo 5 zile ragaz si apoi sa vina, asa 2 zile inainte de termen. N-ar fi fain?

Mergi la inceput

ba da Adina chiar ar fi fain... ca luni si marti mai am 2 lucrari de dat la scoala si ar fi bine sa le dau acum ca dupa se strang altele ... si nah.... ... dar poate stie fatuca mea si de asta sta

AMR .. 8 zile pana vine

Mergi la inceput