LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Eu mai trebuie sa merg la Tepeneu la 1 an si 4 luni sa vedem daca merge corect...Asta dupa problemele noastre cu talus valgus bilateral din nastere.. Atunci numai bine am sa o duc si pe cecilia la un control general .Acolo chiar voi merge ...cu toate ca ma uit si nu vad sa aiba vreo glezna cazuta... si scobitura o are la ambele picioare ... Dar sa il vada si el ... sa ne luam de o grija

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 8 zile pana vine

Ank, ai facut ceva pt tal valg?masaj, ghetute speciale?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Eu mai trebuie sa merg la Tepeneu la 1 an si 4 luni sa vedem daca merge corect...Asta dupa problemele noastre cu talus valgus bilateral din nastere.. Atunci numai bine am sa o duc si pe cecilia la un control general .Acolo chiar voi merge ...cu toate ca ma uit si nu vad sa aiba vreo glezna cazuta... si scobitura o are la ambele picioare ... Dar sa il vada si el ... sa ne luam de o grija

Ank, ai facut ceva pt tal valg?masaj, ghetute speciale?

daaa... pai a stat in gips in 4 reprize de la 3 saptamanai pana pe la 4 luni jumate (era o forma urata... maleola interna nici nu se vedea ...era bagata in interior) ... si masaj mi-a aratat doctorul atunci cum sa ii fac... dar nu i-am mai facut de la 6 luni... Dar la controlul de 6 luni era ok... si a zis sa venim la 16 luni sa vada cum merge

AMR .. 8 zile pana vine

Mergi la inceput

La multi ani, celor care isi serbeaza onomastica azi de Sf. Nicolae!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

In sfarsit am ajuns si eu la zi cu subiectele.

Pussi, eu tot nu iti deosebesc tustele ! Foarte frumoase fete ai !

In legatura cu disciplina, la noi nici nu poate fi vorba de bataie, nici in gluma macar, nici ridicat tonul la ea (a facut chestia asta taica-su o data si a Sophia a dat sa planga). Doar la anumite chestii, gen urcat singura scara i-am zis NU si am luat-o de acolo. O data, de doua ori, de sapte ori , acum vad ca nu mai urca, sta la baza scarii si ma verifica din priviri sa vada daca mai e valabila interdictia. Dar pana si asta am facut-o din comoditate, ca probabil ar fi fost mai bine sa ii distrag atentia de fiecare data de la scara. Mie mi se pare normal sa isi testeze limitele si sincer problema mi se pare la mine, nu la ea, in sensul cum sa ma autoeduc sa nu imi pierd rabdarea. In plus eu nu cred nici in pedepse, sau orice alta forma coercitiva de educatie.

mami de Sophia

Mergi la inceput

offf...bine ca e bine acum...

Mergi la inceput

Ank, predau stafeta Mihutei...eu ma duc la somn!
Sper ca apreciezi ca nu te-am lasat singura, m-am asigurat ca mai e cineva.

Mergi la inceput

Doamne ajuta'/... Ma bucur ca a fost atunci repede refacut ...ca am vazut cazuri la spital care isi puneau copilasii cu piciorutele in gips la 7-8 luni... ... chiar cand era mai nasol.Macar el atunci nu avea idei de plecat pe undeva

AMR .. 8 zile pana vine

Mergi la inceput

Multumesc Cristina ...Noapte buna

AMR .. 8 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Buna seara!
Bianca, Amy, Ellis, Jasmin, Lavi, Cristi, Pussi, Andra , multumim de urari!

La multi ani celor ce serbeaza ziua onomastica, de Sf. Nicolae!

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Wow, ati scris 15 pag in 10 ore!!! Greus asa tin pasul cu voi!

Roxxy al meu nue interesat decat f. putin de Teddy Bear. Doar cand incep sa-i citesc din ea vine repede si mi-o smulge din mana... se uita rapid la ea si o tranteste jos...
Adra_Bell am vazut carticica respectiva in multe librarii.
Andreea nici lui Vlad nu-i place sa asculte povesti. E foarte plictisit cand incep!!
Pussi eu i-am dat de 2-3 ori Kinder Felie de Lapte. Dar putin, jumatate. Si nu-mi vine sa-i mai dau ca ii place prea mult. Mai bine ii fac eu biscuiti, prajiturici dietetice...
Ank e tare duuuuulce Ceci!! Pana la urma ai convins sotu'?
Miha pt ce au facut ai tai... sa ma ierte D-zeu, dar greu i-as ierta...
Jasmin eu i-as fi zis vreo 2 soacrei de numa'-numa' sa-i fi zis copilului rusinica pt tzitzi .
Aralia n-ai facut rau c-ai invatat-o pe Alexia "legile junglei" [:-))))]

Mergi la inceput