LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 14
pussi spune:
poftiti.........
http://community.webshots.com/user/pussi3
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Acum am vazut ce imi scrie sub stelute ...Membru de baza ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR .. 8 zile pana vine ![]() |
imi pare rau dar nu imi permit...tocmai pt ca ai titulatura asta...dar un buhuhu mic...tot fac (asa mai incet!)
Cristina si Radu 3.12.2007
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi poftiti......... http://community.webshots.com/user/pussi3 |
superrr.... ce imi place poza in care te cearta tzustele ca le deranjezi si elena iti arata si degetul
Si ce falcute are Elena ....
.. Iar Ana batausa ca intotdeauna
.Iar tu esti complet schimbata cu parul lung... poate trec pe langa tine si nu te mai recunosc

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 8 zile pana vine

Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristi07
imi pare rau dar nu imi permit...tocmai pt ca ai titulatura asta...dar un buhuhu mic...tot fac (asa mai incet!) |
Asa da ...Junioarooo

Ank
Raul
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 8 zile pana vine

cristi07 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ank83
Asa da ...Junioarooo ![]() Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR .. 8 zile pana vine ![]() |

Cristina si Radu 3.12.2007
pussi spune:
ankule nu mai mergem la Bakos. A zis sa merg doar daca au intarzieri mai mari decat varsta corectata.... si suntem foarte in grafic dupa data nasterii. Elena papa bine in ultimul timp. Ana e batausa.... eu am si slabit
o sa ma vezi cand nasti![]()
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
| citat din mesajul lui cristi07 pussi, sunt tare dulci fetele! ![]() Cristina si Radu 3.12.2007 |

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi ankule nu mai mergem la Bakos. A zis sa merg doar daca au intarzieri mai mari decat varsta corectata.... si suntem foarte in grafic dupa data nasterii. Elena papa bine in ultimul timp. Ana e batausa.... eu am si slabit |
de abea astept sa te vad... uite domnule ca trebuia sa raman gravida sa te vad iarr
a si te anunt mandra ca le deosebesc foarte bine pe tuste in poze...
Ank
Raul
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 8 zile pana vine

Ank83 spune:
Eu mai trebuie sa merg la Tepeneu la 1 an si 4 luni sa vedem daca merge corect...Asta dupa problemele noastre cu talus valgus bilateral din nastere.. Atunci numai bine am sa o duc si pe cecilia la un control general .Acolo chiar voi merge ...cu toate ca ma uit si nu vad sa aiba vreo glezna cazuta... si scobitura o are la ambele picioare ... Dar sa il vada si el ... sa ne luam de o grija ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 8 zile pana vine