LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80
El nu a dat niciodata in noi, nici nu ne mai musca, acum ne linge .

Cuuum? Ca un cutu mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Ank e tare duuuuulce Ceci!! Pana la urma ai convins sotu'?

nu mai imi amintiii ...speriat de bombe ce e... Doamne si ce imi trecea mie prin cap azi ...ca la cat e de speriat sa mi se mai rupa si apa in timp ce... si atunci sa vezi sperietura pe el... Ma pot astepta si la un lesin

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 8 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si eu din oras....ca nah m a scos sotzu' in oras asa de mosh' nic'.... dar s a intrerupt cam repede seara ca a fost chemat la job.....

mai e cineva pe aici???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mai e cineva pe aici???

yuhuuuu

AMR .. 8 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Hai sa va zic ceva: daca as vrea sa-l invat pe fiu-meu meseria de hot de buzunare cred ca acum ar fi momentul ... are o repeziciune si o precizie atunci cand vrea sa puna mana pe ceva, in special pe lucruri interzise gen telefoane, pahare, etc... face totul cu viteza luminii , nici nu-l vezi.... e un mare bandit...

Aaaa, stiu cum e!!! Si dupa ce fuge rapid cu prada, nu incepe sa rada in hohote in celalalt colt al camerei?

Mergi la inceput

ohoooo ce de lume!!!!
burtic ai schimbat AMR-ul??? ca e trecut de 12!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

La multi ani lui Luca ! Uitasem...

Si aceleasi urari pentru sarbatoritii si sarbatoritele de Sf Nicolae !

Sophia are in pantofi o carticia cu Teddy Bear, sa speram ca ii place ! (are o mare pasiune pentru carti)

Ank, hai baga !

mami de Sophia

Mergi la inceput

da l-am schimbat ... ca am trisat si am schimbat de pe la 11

AMR .. 8 zile pana vine

Mergi la inceput

asa mah ankule , sa nu ne iei pe nepregatite..... sa avem timp sa scuturam majoretele de praf.....

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012
oare cum sa fac sa fiu o mama buna? Sa nu ma enervez niciodata si sa nu fiu niciodata tentata sa tip si sa dau o palmuta? Daca copilul meu m-ar asculta de fiecare data, nu mi-ar iesi din cuvant si n-ar face nici o prostie, ce bine ar fi, as fi mama perfecta... Mi-ar placea sa fie asa mereu, dar nu e...

Adevarul e ca palmutele la varsta asta nu prea au valoare educativa. E mai degraba pentru destinderea nervilor nostri intinsi la maxim. Si macar de ne-am linisti dupa aceea,dar trebuie sa ne mai luptam si cu sentimentele de vinovatie.

Si eu mi-am propus sa nu ridic mina la el... dar mi-a scapat de vreo 2 ori cate-o palma mititica la pampers. Si asa de rau mi-a parut dup'aia, judecand la rece... atat de vinovata si mama groaznica m-am simtit incat... am plans pur si simplu.

Mergi la inceput