Puiuti de randunici 2008!! (155)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

‘Na seara!
Tot racita, tot racita
Si mi-e casa ne-ingrijita
Si mi-s rufele la soare
Si copiii cer mancare
Ce m-as duce la plimbare

Noi am avut cea mai naspanaspanaspanaspa noapte ever! De la 2 la 3 a plans la 15 minute…da-i cu ceai …de la 3 la 5 nu a dormit DELOC , statea in picioare in pat si racnea…nu mai vroia nimic…intre noi in pat il apuca vorba si mersul si ridicatul…la 4 jumate a baut lapte, i-am dat nurofen, dentinox si l-am adormit in brate

LMA Cami! Sa fii sanatoasa!

Tuchi, condoleante! Si sanatate lui Surubel scumpic, sa-i treaca urechiusa!

Adriuta, am luat si fervex si o gramada altele…sper sa nu ma tina mult ca tare mi-e frica de astia mici…
Wow, felicitari lui Adrian pt. primii pasi singurel! Foarte tare pustiu’!

Naty, ma bucur pt. revenirea pe crenguta, ca Iulia e mai bine si sa scapati repede de branula!
Citisem si eu despre cupa aia o data…sper sa te simti bine cu ea!

L-am vazut pe Mufarin in picioare in scaun…pfiu …l-am vazut pe Andrei murdarici de tort , am vazut-o pe Iulia, ce mare s-a facut si ghidusica

Miha, Stef n-a avut nimic de la iaurtel. Te-am vazut la seminar! Pup fata desteapta!

Mimo, ce tare esti! Da ma, Marquez si Llosa citeam in metrou…n-am mai citit de cand am intrat in prenatal…naspa…nici n-am timp ca imi zboara gandul la altele…dar sa nu ma intrebi cum se numeau cartile ca nu pot sa retin titlurile

Olgutz, pupici si de la noi, sa fie bine Sophie!

Bafta puilor mari la teze si testari, sa ia note mari!

Liana, cred ca te-am luat la muntii de rufe ca si io i-am ignorat cu succes pana acum!

Simo de Bv, sanatate barosanelului sis a scapati de antibiotice si voi!

Luny, imi pare rau si de tine ca nu va merge iar centrala, mama ei
Ieri sau alalteri n-am avut nici noi apa calda si caldura toata ziua, super nasol a fost!

Ioana, bine ai revenit si tu pe crenguta!

...send si fug sa dorm o ora, ca la noapte nu se stie

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Clau, nu am vrut sa te supar. Insa m-am gandit ca un mesaj nu inseamna prea mult de la oricine, ceva de genul "Sunt alaturi de tine!", ca tare greu incercate mai sunt saracutele... íar acum nu e deloc bine... Si eu am plans, se uita saracul Matei la mine si imi atingea fata cu manutele... Of!

Naty, sanatate Iuliei, este super ca reusiti sa ii faceti Cefortul iv, am inteles ca muscular este extrem de dureros!!! Eu am facut Cefort in sarcina, ma cam terminase in ultimele zile... eram cam leguma, dar mi-am revenit repede dupa cele 8 zile de tratament!

Ioana, bine ai revenit!

Azi a mancat Matei piure cu carne de pui bio, de la soacra din curte... Mai, a mancat foarte bine! Si a mancat si kiwi, fara seminte! Si in legume praz! Sper sa nu le fi amestecat prea tare, ca sunt noi toate...

HAideti maine sa punem toate poze cu bebeii nostri cu ce au primit de Mos Nicolae, vreti? (Matei va primi doar o jucarioara, nu ca sa ne laudam deci propun asta...)

Va pup!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Salut, fetele! Va multumesc pentru invitatie celor care au facut-o... celelalte sper sa ma accepte in randul lor, in spiritul Craciunului.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

In spiritul Craciunului toti copiii sunt cuminti, se impaca frumos, ca altfel nu vine mosu'
Dedicatie pentru o crenguta cuminte-cuminte

Si ca sa punem punct tristetilor de dimineata, imi permit sa pun aici inca o data motto-ul Ioanei:
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o

Ati pregatit ghetutele da?
Cami, , mai toarna niste sangria te rog !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cu riscul sa va indignati si sa dati cu rosii, eu nu i-am luat nimic Iuliei de mos...bine, lasa ca nu am avut nici cand iar acum sunt arestata la domiciliu...dar nu stiu, nu reusesc sa gasesc semnificatia cata eva, nu ca si vreme ea nu intelege asta. Abia astept sa inteleaga, atunci va fi altceva, acum insa ii cumpar cand are nevoie de cadou. Ma credeti nebuna?
Oricum, ideea Nicoletei e ff buna si, ca sa ma salvez, o sa fac o poza cu ce a primit de la nasi-sa Maxinne, ca e ceva delicios!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Foarte frumos, Mimo! Multumesc! Ma bucur ca-ti place motto-ul meu. Si mie imi place colindul tau

Cred ca degeaba am pregatit eu ghetutele... ca iar nu primesc nimic. Am fost o fuga in oras si m-am intalnit cu mosul care mi-a dat un pulover pt David. In rest nimeni n-a fost cuminte.

Cami, la multi, multi ani!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mimo

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

si de la noi!

In primul rand La Multi Ani Cami draga!!!

Am vazut "lume noua" pe crenguta!

De 2 zile sunt cu Oscillo langa mine, pentru ca ma paste o raceala A inceput cu binecunoscutele dureri de gat, dar sper sa se opreasca aici.

Fii-mea continua sa se chinuie sa mearga singura. Canapeaua pe post de ajutator i se pare prea boring, asa ca s-a mutat la rafturile de la biblioteca, pe care le musca!!! Evident a trebuit sa le golesc pe toate de la nivelul ei...

Si azi dimineata am lasat-o sa misune pe jos, a gasit punga de Pampers, s-a urcat pe ea, a dat-o jos, si a scos TOATE scutecele dinauntru. Le-a imprastiat peste tot si era foarte fericita ca si-a facut jucarie noua Era ca in reclama aia de la Zewa cu pisica care desfasoara tot sulul de hartie igienica ca sa doarma pe moale...

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am gasit cadou pt mimonixu , am luat dulciuri si fructe, am aerisit baiatul, am facut doua drumuri la scoala ca uitase Teo acasa un referat , nu mai stiu de mine ce obosita sunt ...sper sa vina mosu' Nicolae si la mine ca de nu fac greva...auzi Mosule?
Cloduteam tras o sperietura Ti-am zis eu ca faci ce faci si te invarti de-o nuielusa...pai toata lumea inlacrimata, toate postarile triste, numai nenorociri...si in mijlocul lor postasi tu Mimo si pusesi d-aia de se roaga Am crezut c-am murit si eu, m-am ciupit repede sa vad daca pentru mine te rogi In fine, m-am lamurit pe urma dar ma albisem la fata
Ai nimerit la fix , ma rog frumos...ca eu musai trebuie sa ajung la aia saptamana viitoare (e vorba de asociatia cu copilu', nu? sau de primarie?) ca sa depun dosarul pt alocatie , ca se termina anul si pe urma nu stiu daca mai primesc ceva Asa ca intreb...? Ce acte sunt necesare pt 85%? Sau ce?
In rest, nu vorbesc cu nimeni INCA Pentru ca nici n-am citit cu atentie si nici n-am timp...azi sunt f harnicuta, ca asa sunt eu ...ingras porcul in ajun ...aaa...am auzit azi in masina o piesa superultramegaextra pe care vroiam sa o dedic lianei, ia sa vad daca o gasesc
Pentru liana si alte amatoare de sorici

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Nicoleta, e o idee buna!
si eu sunt consienta de faptul ca nu intelege anul asta de cadouri and stuff, am facut-o mai mult...ptr mine!i-am cumparat o jucarica, in ideea de poze cu primul Mos Nicolae si primul Craciun din viata lui..
eu pana in acest moment nu simt nimic, nicio atmosfera deosebita, nu-s in spiritul sarbatorilor deloc...nu stiu de ce..prea multe adunate cred..dar imi place de mimo, ea e de-acolo clar!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nici eu nu ii iau nimic de Mos. Mi se pare aiurea sa ii pun ceva in ghetute acum, pentru ca nu intelege. E ca si cum mi-as lua mie un cadou sa mi-l pun singura in pantofi...

A primit de la soacra-mea ieri o multime de chestii, mai primeste de ai mei. Abia astept sa creasca, sa stie ce inseamna cadouri!!!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput