Puiuti de randunici 2008!! (155)
Raspunsuri - Pagina 15
amira_roxana spune:
hai mah cuscra, iar nu functioneste centrala aia??!! eu zic sa treci la soba cu lemne ca astea cu senzorii lor nu sunt bune de nik...
naty si acum ce antibiotic iv face iuly?
ursuleata spune:
Am fost afara, vai cat e de cald si frumos. am stat o gramada si am mai fo stat dar ii era foame.
Lunyyyy,. dar ce centrala ai mama???
tiker
Mami de ursulet
amira_roxana spune:
sa va mai spun ca m-am plictisit ingrozitor si ca mi-e un dor de fii-mea de mor?????
nu mai vine nimeni la kidex? sa ma sunati sa vin sa va iau sa nu mai platiti intrarea daca nu aveti invitatie printata
amira_roxana spune:
si langa standul nostru e o pustoaica si asculta andreea balan....cred ca o sa-mi moara si ultimul neuron ramas

natynic spune:
Roxy, ce-as fi venit!...Dupa ce ca din diverse motive nu o scosesem pe Iulia din casa de cateva zile bune, a urmat spitalul iar acum cat e cu branula nici sa o incalt nu pot si nici nu e prea bine sa o expun. Asa ca degeaba e cald, sunt ca un leu in cusca
...in plus si la CM si ma doare burta de mor, credeam ca scap dupa nastere, aiurea!
Cefort face Iulia, la 12 ore.
Apropo de CM, ati auzit vreuna din voi de asta? Eu n-am rezistat curiozitatii, mi-am comandat si acum e...pe mine
. Deocamdata e ff ok.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gbutucica spune:
Helouuuuuuu!
una scurta si ma duc ca iar am treaba.
Naty esti mortala cu cupa ta , am auzit de ea , dar nu as fi tentata sa o port.
Luny , sa-i transmiti celui cu centrala , de la mine ca ............
si
randunimea mica si mare

ma duc sa spal ghetle ca cica vine mosu ( la sv)![]()
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
amira_roxana spune:
am si eu o intrebare: e vreuna din voi sau cunoasteti pe cineva care a facut cezariana si si-a pus sterilet? ca ma bate si pe mine gandul dar am auzit ca nu ar tocmai indicat...
natynic spune:
Roxana, dupa mine steriletul ORICUM nu e f ok. Cand am discutat si eu treaba asta cu dra mea (dat fiind ca, din motive medicale ca si tine nu mai pot risca o sarcina) mi-a zis ca nu-i convine ideea, dar nu din cauza cezarienei ci a diabetului meu, care predispune la infectii; ori, steriletul e ca o spina iritativa. Daca insa pilule nu poti lua, e cea mai logica solutie.
Giani, apropo de cupa mea...
tocmai ce ziceam ca e f ok...stai sa vezi la scos chinul naibii 
. Pesemne oi fi eu batuta in cap dar am crezut ca mor de frica
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amira_roxana am si eu o intrebare: e vreuna din voi sau cunoasteti pe cineva care a facut cezariana si si-a pus sterilet? ca ma bate si pe mine gandul dar am auzit ca nu ar tocmai indicat... ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008) _ Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil |
Eu am avut sterilet si dupa prima nastere si acum dupa a doua , ambele cezariene.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
numeioana spune:
Salut, fetele! Va multumesc pentru invitatie celor care au facut-o... celelalte sper sa ma accepte in randul lor, in spiritul Craciunului
.
Roxana, iti scriu referitor la sterilet. Cumnata mea si-a pus la un an dupa cezariana. Nu si-a pus unul scump, deci nu Mirena. M-a uimit ca si-a pus, eu nu mi-as pune. Nu stiu cum e, dar eu am fost cu ea sa si-l puna si dupa aceea avea niste dureri f nasoale. Plus ca ciclul e f abundent, se intampla sa-i vina de 2 ori pe luna... Are dereglari. Doctorita i-a zis ca daca nu e ok, sa se duca sa i-l scoata, dar nu vrea, ca nu vrea sa ia pastile si nici sa mai faca un bebe. Ea zice ca s-a obisnuit cu el, ca il suporta acolo... eu nu agreez un corp strain acolo.
Nu stiu cat de indicat e dupa cezariana, dar stiu ca doctorita i-a zis ca daca uterul este cicatrizat frumos si nu sunt probleme e ok.
Pupici!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.