Puiuti de randunici 2008!! (155)
Raspunsuri - Pagina 17
ursuleata spune:
Naty, 1.am vazut si eu cupa mai demult dar nu am luat-o pt ca nu auzisem pe nimeni sa o poarte, daca zici ca se merita poate imi iau.
2. nici eu nu i-am luat nimic(probabil o sa ii ia ta-su), dar chiar nu vad sensul, jucarii ii iau tot timpul, haine are cu carutza si cand am fost afara am vrut sa ma uit pe la jucarii dar la ce aglomeratie era am lasat-o balta. Cand o sa stie de mosu' o sa fie alta treaba. Barabatul meu a zis ca sunt insensibila, ha ha ha, sa vezi ce-o sa se sensibilizeze fi-su cand o sa se duca la ghete:))))
tiker
Mami de ursulet
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Am gasit cadou pt mimonixu , am luat dulciuri si fructe, am aerisit baiatul, am facut doua drumuri la scoala ca uitase Teo acasa un referat , nu mai stiu de mine ce obosita sunt ...sper sa vina mosu' Nicolae si la mine ca de nu fac greva...auzi Mosule? ![]() Cloduteam tras o sperietura Ti-am zis eu ca faci ce faci si te invarti de-o nuielusa...pai toata lumea inlacrimata, toate postarile triste, numai nenorociri...si in mijlocul lor postasi tu Mimo si pusesi d-aia de se roaga Am crezut c-am murit si eu, m-am ciupit repede sa vad daca pentru mine te rogi In fine, m-am lamurit pe urma dar ma albisem la fata Ai nimerit la fix , ma rog frumos...ca eu musai trebuie sa ajung la aia saptamana viitoare (e vorba de asociatia cu copilu', nu? sau de primarie?) ca sa depun dosarul pt alocatie , ca se termina anul si pe urma nu stiu daca mai primesc ceva Asa ca intreb...? Ce acte sunt necesare pt 85%? Sau ce?In rest, nu vorbesc cu nimeni Pentru liana si alte amatoare de sorici Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Vezi...d'aia nu scriu eu... odata am speriat-o pe Tuchi...acum pe tine...
nu mai scriu frate...ca nu mi-s in stare...decit sa se sperie lumea de mine mai bine ...tac,
si
Da da ... Mimo...despre asta era vorba ce trebuie sa depun acolo la alocatii unde te duci tu ca sa imi da si mie 85% de fapt era pentru toate rindunicile valabil ca la toti se va face la fel... Si cum te-am nimerit la fix...ne scoti din intuneric pe toate cu problema.

Clodute
Clodute spune:
de fapt nu pentru alocatie ci pentru indemnizatie crestere copil ...exprimarea era gresita...dar tot acolo tre sa intrebi ![]()
Clodute
Kya spune:
Cat despre spiritul sarbatorilor... ehe... daca ar fi si randunoiul acasa...
Hmmm, gata! Ca nu vreau sa intru in butoi. Iau fata si ma duc la cumparaturi ![]()
Revin diseara.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Clodute spune:
sa mai scriu una sa primesc si eu de mos o maslina ? sau o pereche de ....nu mai stiu ce era la depo ultima oara
Clodute
underqueen spune:
din ciclul: daca esti prost trateaza-te! : mi-am pus usa de metal la apartament. buuuuun....las un set de chei la soacra-mea pentru orice eventualitate
. plecam de acasa, foarte atenta sa iau chei la mine, usa inchizandu-se automat daca ridic de maner. venim din oras - usa sa se deschida... pace
...uitasem sa scot cheia de pe interior
. asa ca am stat sinistrata cu tot cu strumf pe la sora-mea pana cand a facut Cata rost de un papuc cu care sa aduca scara de la servici (avantaj ca e pompier
)...dupa vreo patru ore de sinistreala am ajuns in sfarsit acasa, am hranit puiul si l-am adormit
era mititelul frant...ca doarme si acum...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
mimonix spune:
Bai da' deloc nu ma lasati sa plec la treaba...binee, dau vina pe voi sa stiti ![]()
Naty (si nu numai, ca am mai auzit si pe la altii
)Asta cu Mosu' care anu' asta nu-si are sensul, la rece, asa este...matematic vorbind ....dar bucuria mea ???
Pai daca nu fosnesc si nu ma prostesc si nu pitesc de toate prin toate ghetele , prin toata casa....nu sunt eu
Ma chinui cu randunoiul de o mie de ani sa-l fac sa inteleaga chestia, ca el ma considera cam
, dar ce stie el?
S-a resemnat intr-un final !
Rad si acum de ma prapadesc cand ma uit la pozele cu Teo mica, de Craciun mai ales, in care ea e serioasa/mirata si eu ma hlizesc de zici ca cine stie ce mi s-a intamplat ...MIE IMI PLACE DECEMBRIE 
Cand eram mai tanara , ascultam asta
:
Acum , p-asta am lasat-o pentru pensie (ca p-ala romanticu' nu l-am gasit
) si am dat in mintea copiilor 
Gata, chiar plec!papapappap
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Nici eu nu sunt in spirit ![]() tiker Mami de ursulet |
Pe principiul "Mosule ce tanar esti, E prima noapte cand vii la mine"?
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
La noi vine neaparat Mosu
!cele care au 2 copii,inteleg...David ar fi mirat de ce lu frate-su nu i-a adus nimic mosu
,ca doar e bebe si e cuminte
!si,anul asta am mers solita sa cumpar jucarii si dulciuri si cred ca am exagerat
,dar copilasii mei scumpi merita
!de 2 ani incoa,Mosu nu a adus nuielusa,dar anul asta o sa fie prezenta
:David stie DE CE
!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008

Am crezut c-am murit si eu, m-am ciupit repede sa vad daca pentru mine te rogi
In fine, m-am lamurit pe urma dar ma albisem la fata