Mamici prin fiv(4)]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Julia sa-ti traiasca bebe Zsombi , e un bebe mare si foarte dragut

Kittyke mamica lui Fanni si Mark

http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

CRACIUN FERICIT!!!!!

Sa aveti sarbatori frumoase si un an nou minunat plin de bucurii de la bebici!

Noi suntem colicioase rau de 2 zile. Sper sa nu dureze ca imi seaca lacrimile... Mi se rupe sufletul de mila lor.

Kitty bine ai venit! Imi dai sperante. Poate ne trec si noua colicii si ne mai linistim.

Andicu cand am spus concediu m-am referit la zilele cand bebe Filip e la ai tai si poti dormi toata noaptea nu la concediul propriu-zis.

Pussi cum mai e Elena? Sper ca mai bine...

Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Andrada chiar nu stiu ce sa-ti spun despre colici noi nu am patit-o stiu ca e f greu si pt micutze si pt voi,imi aduc aminte la intalnirea de la Dantes, Ciarli spunea ca le mai potoleste pe ale ei cu aspiratorul sau cu feonul,cand aud zgomot se linistesc. si va doresc sa va lase nemernicii cat mai repede.

Cred ca pt multe din noi e un Craciun special, primul Craciun cu micutii pe care ni i-am dorit si asteptat atat,va pup pe toate si sper sa aveti momente minunate in continuare alaturi de minunile voastre!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata de Craciun
am petrecut supeer, cu casa plina, cu cadouri multe, Mosi, Craciunite si colindatori. Tustele s-au simtit tare bine ...
kittyke despre scos masa de noapte, noi aveam programul de mese la orele 0, 3 si 6 dimineata. Mancatul + schimbatul imi luau cel putin o ora jumate si-mi mai ramanea si mie o ora jumate cel mult de somn. Asa ca la sfaturile unora la masa de la ora 3 le-am dat ceiut, Elena dupa 3 nopti nu s-a mai trezit pt. ceai. Dormea continuu de la 12 la 5, Ana s-a mai trezit inca 3 sapt. si bea ceiut, dar in maxim o luna am scapat de masa de noapte.... si aveam si eu aproape 5 ore de somn continuu.
andradap multumim de intrebare, urina elenei e mult mai limpede acum, luni o s-o repet. Cu colicii... noi n-am avut decat o sapt. si doar Ana. Eu le-am dat ceiut Baby Drink, am folosit tetine Avent, n-am lasat niciodata sa traga ultimele guri de lapte din sticla ca sa nu traga aer. Si le-am tinut foarte mult in sus la eructat. Cam de la o luna jumate dupa fiecare masa o puneam pe prima mancata in scoica sa eructeze in timp ce-i dadeam la cealalta.

va pup pe toate

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, am reusit si eu sa intru azi!!! Craciun fericit tuturor, iar pentru proaspetele mamici - stiu ca este cel mai fericit Craciun, asa simt si eu, desi sunt epuizata si eu si sotul!!

Puiutii mei au inceput colicile de vreo 10 zile, baietelul primul, apoi dupa cateva zile si fetita. Nu prea a mers nici un remediu, nici picaturi nici ceaiuri (marar, chimion)... Azi am luat ceai de fenicul de la Milupa, parca i-a calmat putin la colica de la pranz. In rest, mananca bine, la 1 luna (23 dec) aveau 2800 ea (fata de 2220 la nastere) si 3250 el (fata de 2260 la nastere). Am uitat sa spun ca sunt hraniti cu lapte praf (Humana pre).Acum asteptam sa ne vina din Anglia Infacol sa vedem daca merge.

Probleme mari nu am avut cu ei, ceva varsaturi (cea mica mai varsa din cand in cand destul de mult, dar se pare ca sunt cauze mecanice, pt ca e vesela, mananca aproape imediat dupa... asta e... va trece si asta odata cu maturizarea sistemului digestiv si a orificiului piloric). Tot la probleme mici, de doua zile se screm amandoi cam tare, au scaun destul de rar (pana acum faceau de 2-3 ori pe zi).. ieri a fost apogeul, nu mai stiam ce sa facem... ba se scremeau, ba cereau de mancare, am stat aproape toata ziua cu ei in brate, baietelul nu a dormit aproape deloc... La recomandarea dr, le-am facut aseara formula cu ceai de musetel si noaptea au facut kk si au dormit bine. Si de dimineata le-am dat formula cu ceai si au facut kk pana la pranz... dar al ei e destul de tare. Sa vedem ce se mai intampla. Avem si Humana Milchzucker pt constipatie.

Apropo de constipatie, fetelor, voi cum va descurcati? Eu am probleme destul de mari... nu merge nici Duphalacul, nici supozitoarele... O sa iau si eu Milchzucker, ca este recomandat si adultilor in doza mai mare.

Pussi, , ce fel de ceai le-ai dat cand le-ai scos masa de noapte?

Marush, ce bine ca poti alapta!!

Eu ma mai mulg din cand in cand, dar mai mult de 20-30 ml nu scot... Buni si astia...

Sper sa reusesc sa intru mai des... V-as ruga sa-mi trimiteti si mie datele de la contul comun pt poze!!

Va pup pe toate si va urez sarbatori fericite in continuare!

manu
mamica de Anastasia si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

manumanu incearca cu masaj la fundulet. Si eu am aavut astfel de probleme, dar sa nu te sperii.
julia foarte frumos si dragut cadoul tau de Craciun.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Fetelor,nu stiam ca avem cont comun!!! Pai vreau si datele ca va pun pozici.....
Noi suntem ok , cu plansu de rigoare!Uneori rasfat, uneori colici! Adinuta e cam rasfatata ca tati o tine mereu in brate...sa vad ce ma fac atunci cand se intoarce el la serviciu!Alexoi e mamos, ii bag titi in gurita si doarme dus, cu el ma descurc
Pe mine ma cam doare operatia cateodata, dar sper sa fie trecator! De Craciun am iesit cu piticii in brate pe la Unirea, vre-o 15 minute...a fost tare frumos! Nu spun ca se uita toata lumea la noi!

Voi ati sau purtati burtiera? La cat se poate pune? Eu am incercat sapt asta(facem o luna)dar sincer m-a cam durut operatia si burta, nu am suportat-o mult! Insa parca s-a mai dus burta in scurtul timp in care am purtat-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Marush- eu am purtat.M-a ajuat foarte mult pentru ca eu conduceam 70 km dus intors pe zi si stateam 12 ore pe scaun langa copii la spital.Fara aia cred ca nu as fi rezistat....si nici nu mai am burta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ginger, , de care burtiera ai purtat?

manu
mamica de Anastasia si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Mi-a luat-o sotul din farmacie de aici din Italia.Se numeste fasa post-operatorie.Nu stiu daca e la fel ca si cea pentru nasteri dar cred ca e cam acelasi lucru.Strange de sub burta pana sub sani cu zip sau cum ii zice .

Mergi la inceput