Mamici prin fiv(4)]
Raspunsuri - Pagina 10
Julia75 spune:
Internet, Kyttike, Adaca 
Fetelor, ce fel de ceai dati la bebici? Eu tot incerc sa-i dau ceai de anason, dar nu vrea nici cum, poate nu-i place gustul. Noi ziua suntem un inger abia se trezeste sa manance din 3 in 3 ore si doarme inapoi, iar noaptea incepe distractia, abia dormim 2-3 ore toata noaptea, nu stiu cum sa-l conving sa fie treaz ziua si sa doarma noaptea.
manumanu spune:
Julia, eu le-am dat ceai de marar care i-a mai linistit la colici si ceai de fenicul (instant, de la Milupa), care le si place la gust si e calmant. In afara ded asta le-am mai dat musetel doar cand au avut probleme cu tranzitul. Am incercat si chimion, dar nu l-au baut.
manu
mamica de Anastasia si Radu
pussi spune:
manumanu eu le-am dat pana pe la 8 luni doar ceiut Baby Drink(diluat in 100 ml apa, in 50 mi s-a parut prea dulce), si cand am inceput diversificarea apa. Cu constipatia, pana am inceput diversificarea am folosit lactoza de la Humana, laptele era tot Humana.
Marush n-am burtat burtiera deloc, nu pot sa spun ca am un abdomen plat ... cu patratele
dar nici burta nu am. A ramas ceva piele care se aduna cand stau pe scaun... asta trece doar cu sport.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
kittyke spune:
Pussi merci pentru raspuns pe 16 ianuarie implinim 3 luni si dupa aia o sa incerc sa scot si eu masa de noapte , sper sa reusesc ![]()
Julia eu fac asa : intr-un biberon de 130 ml 50 ml dizolv baby drink si restul de 80 de ml pun ceai de fenicul( chimion dulce) ....au gaze si nu au colici si fac kaka " de calitate buna
"
Despre cum sa faci sa doarma noaptea si mai putin ziua parerea mea este ca in timpul zilei sa vorbiti cu voce tare sa mearga televizorul sau ceva muzica si noaptea sa fie liniste
poate reusesti asa ......
Andrada asa mi-e mila de fetitele tale , ceai ai incercat sa dai ?? Piciorusele sa impingi sus catre burtica sau sa masezi asezat pe burtica ....sper sa scapi si tu cat mai curand de colici
Manumanu[/b][/red] bun venit mamica
mare grija cu tinutul in brate ca eu am patit si pana l-am dezobisnuit era sa innebunesc 
Cu contul comun nu ma descurc , cum pot sa intru ??
Kittyke mamica lui Fanni si Mark
http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU
kittyke spune:
Vai fetelor scuze ca am scris asa urat dar fetita mea a inceput sa planga si nu mai eram atenta ce si cum fac 
manumanu spune:
Kittyke,
. Multumim pt sfaturile legate de ceai. Trebuie sa bea toti cei 130 de ml? Sau le dam in reprize? Eu sincer nu prea stapanesc "arta ceaiului" la bebelusi, adica nu prea stiu cand e bine sa le dau - inainte de masa, intre mese si mai ales cat sa-i las sa bea...Voi cum faceti?
manu
mamica de Anastasia si Radu
kittyke spune:
Manumanu la amandoi in total le dau 130 ml toata ziua , le dau intre mese ca totusi sunt 3 ore intre mese si eu sunt sigura ca le e sete...cateodata sunt plangacios le dau 1-2 gurita de ceai si se linistesc ![]()
In fiecare zi fac ceai proaspat chiar daca mai ramane in biberon nu le mai dau si a doua zi .
kittyke spune:
AAAA...am uitat sa scriu ce bucurie am avut ieri
Baietelul meu a bagat degetul mare in gurita si a inceput sa suga ...nu-mi venea sa cred ca face ceva singur de capul ei
Stiu ca nu e bine si nu o sa las sa suga degetul dar asa m-am bucurat ca am si plans de bucurie
Deja se uita dupa mine cum umblu prin casa urmaresc miscarile mele, au deja personalitate si cum trece timpul sunt mai cuminti dar nu vreau sa le laud mult ca dupa aia iar incepe circul ![]()
pussi spune:
noi de dimineata n-am papat laptic... niciuna
voi va confruntati cu faze din astea? Asa ca am trecut la varianta Sheri... o portie de cereale in care am pus si cupele de lapte, avantaj lapte praf... se poate papa si cu lingurita
acum asteptam musafiri... asa ca scriu cat pot.
cantitate ceai(lichide) mie mi-a dat pediatra o formula: greutatea copilului X 0.3 .... revin pana diseara
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Ginger00 spune:
Noi mai avem faze din astea ca nu vor sa manance lapte dimineata...le dau cate un cremvus cu paine zdrobit cu furculita...Acum suntem iar in perioada mancacioasa ,mai nou de cand e in concediu tati care nu scapa micul dejun,beau si lapte si mananca si cremvusi cu noi la masa,le place panetonul ca e dulce,mananca dupa masa o feliuta.
Pussi,fetele cresc ,poate doresc altceva sa pape dimineata,incearca sa le dai altceva in afara de lapte.
Voi incercati sa scoateti mesele de noapte...eu n-am reusit nici acum
...