Mamici prin fiv(4)]
Raspunsuri - Pagina 11
aurel_cris spune:
Hello mamicute scumpe,sa animat si subiectul acesta si tare ma bucur
.Noi am fost cam plecati zilele acestea si nu am mai intrat.Am vazut pozele cu Zsombor ce bebe mare ai Julia,o sa ii trec numele in listuta.
A m vazut ca intrebati de ceiut eu i-am dat Biancai tot baby drink iar despre colici pot sa va spun ca mi-au mancat zilele
.La noi nu a mers nimic si am dus-o asa pana sa terminat perioada lor.
Sa nu uit deci bun venit noilor mamicute
Manumanu,Julia,Marush
am vazut ca unele mamici intrebati de parola da-ti un pm la mine sau madalina 28 si vine imediat
.
Va pup cu drag pe toate si pe bebei vostri.
Am uitat sa va spun a reusit si tati sa fie mai activ zilele astea cu fetita si tare bine a fost.Acum va las ca trebuie sa iesim iarasi.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
adaca spune:
JULIA Eu ii dau lui Rares ceai de la Hip-Hip, este granulat, se da din prima saptamana de viata. Si gemenilor le-am dat acelasi ceai, contine si fenicul si multe alte plante. Este bun si pentru colici.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Andrada.P spune:
Salut!
Ma bucur mult ca au venit si celelalte mamici de la Odisee...
O sa va raspund si eu pe fuga:
-ceai dau de fenicul de la Humana, 100 ml pe zi impartiti la 2. Il dau intre mese.
- centura eu nu am suportat dar port un chilot elastic luat de la farmacie. Mi-a strans destul de bine burta si de cand il port pot dormi fara probleme pe o parte, nu numai pe spate.
-pt constipatia fetelor eu am dat Milchzucker de la Humana. Nu si-a facut efectul decat in vreo 4 zile. Constipatia a trecut cand am trecut de pe Pre Nan (care avea mult fier), pe Nan. De atunci nu mai avem probleme. Constipatia mea am rezolvat-o cu iaurt Activia.
Noi suntem mai bine, se pare ca Mara are o problema digestiva pt ca face kk cu mucozitati. Pentru asta luam Debridat, facem laptic cu zeama de orez si bem ceai de menta combinat cu baby Drink. Azi am inceput tratamentul asta si deja a fost mai liniste... Sper sa se rezolve repede problema ca mi-e mila rau de ea, saracuta!
Pussi ma bucur ca Elena e mai bine! Cand ai timp, te rog, mai spune-ne si noua cum te-ai descurcat singura cu fetele.
Kittyke ma bucur mult ca nu mai ai probleme cu bebei!
Manumanu, Marush, Aurel Cris, Ginger, Adaca 
Mada si noi ne calmam cu aspiratorul. Feonul si altele nu functioneaza.
Andrada mami de
Mara si Thea (06.11.2008)
Povestea nasterii
Julia75 spune:
Fetelor, multumesc pentru sfaturi cu ceai, deja am incercat ceai de chimion (am avut in casa) si chiar bea cateva guri, o sa trimitem pe tati sa cumpere ceai special pentru bebe, incercam de la Hip Hip, mai avem si colici cateodata.
Contul comun la ce se foloseste, ce aveti acolo?
Aurel Cris, multumesc ca ne-ai trecut pe lista.
miki01 spune:
La Multi Ani, dragele mele mamici!.
In sfarsit, am gasit putin mai mult timp sa intru si sa ma alatur voua. De cate ori am intrat cu gandul sa va scriu, dupa ce citeam cateva pagini, prichindushul meu ma chema.
Micul meu voinicel, are déjà o luna si jumatate (11.11.2008), este o minune de copil. Este cuminte, mancacios, vesel, ce-mi mai pot dori? Sunt o fericita, apropos de mancatul noaptea, Andrei doarme de la 10 seara pana la 3 sau 4 dimineata. In prima sapt s-a trezit de 2 ori pe noapte, dupa care se trezeste o singura data pe noapte. Alaptez, eu care eram super stresata ca nu voi reusi. A luat 1 kg si 5 cm in prima luna.
Ziua este bineinteles mult mai activ, doarme max o ora si jumatate intre 2 mese , in rest trebuie sa vorbeasca cineva cu el, sa-l bage in seama…stiti voi. Colici, nu prea am avut, doar in cateva zile, si i-am dat Bonisan (este un siropel natural) si ceai BabyCalm de la plafar. L-au calmat f bine. EU nu prea i-am dat ceai in rest, in fiecare zi pregatesc biberonul cu ceai dar nu prea am ocazia sa-I dau.
Cel mai fericit moment pt mami si tati (dupa nasterea lui normal) a fost de sf Andrei, cand nu aveam nici 3 sapt., cand ne-a zambit dupa ce am vorbit cu el, pe rand eu si tati. A fost ceva de vis, nici nu mai stiam cum ma cheama. Acum imi zambeste in fiecare dimineata, din ce in ce mai expresiv.
Sarbatori Fericite, dragele mele! Sa aveti parte de liniste, sanatate si multe bucurii de la prichidushii vostrii!
http://picasaweb.google.com/MariusStavila/Andrei#5277429613351088882
Miki mamica de Andrei Gabriel
madalina28 spune:
La multi ani!
Ce mult ma bucur ca s-a "reinviat" subiectul, ca suntem mai active dar cel mai mult ma bucura ca suntem din ce in ce mai multe
.
Miki ce baiat fumos ai!Ce bine ca ai laptic,mie mi-a fost mai greu primele 3 luni apoi s-a stabilizat lactatia si nu am mai avut probleme,acum domnisoara se serveste singura trage de tricou in sus scoate tzitzi din sutien si gata, o sa-mi fie tare greu sa o intarc
.
Julia contul comun ne foloseste daca vrem sa deschidem un capitol nou sau sa facem modificari in prima pagina, adresa comuna de mail ne foloseste sa punem poze(pt cine nu le vrea publice),carti despre alaptare,diversificare tot ce ne intereseaza.Frumos si bebe Zsombsor
Fetele cu colicei sper sa scapati cat mai curand de nemernici!Noi nu am avut dar ii dadeam preventiv SabSimplex,Bonisan,ceai dupa 4 luni a baut prima data cel de la Humanna de plante,despre constipatie nu stiu sa va spun ca iar nu ne-am lovit de aceasta problema,iar centura nu am purtat desi o am,burta e ca la 15 ani dar vb lui Pussi fara patratele.
toate fetele si bebelusi.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
delfi spune:
buna dimineata fetelor, multumim din suflet pentru urarile de ziua noastra si mii de scuze ca nu am mai intrat de mult. am doi copii minunati,am trecut printr-un an extraordinar de greu, pe care il resimt din plin dar nu regret nimic.Noi inca nu dormim noptile bine, plingem, mancam ne mai jucam...nu am dormit o noapte intreaga de un an de zile si se simte. noroc cu tati care ne ajuta enorm
piticii mei vor mult in brate iar eu nu ii mai pot lua din cauza coloanei care de la sarcina s-a torsionat impreuna cu bazinul.asta e, dar am niste dureri de spate cumplite.
sper sa intru mai des sa reusesc sa va pun si poze, 
Mona mamica fericita de
Alexandru Luca si
Cristian Matei
kittyke spune:
Buna mamici,
Andrada din pacate trebuie sa retrag toate cuvintele de lauda
am fost prea optimista am crezut ca de acum incolo va fi usor si sunt cuminti dar se pare ca "au avut cateva zile mai bune " ieri am avut o zi infernala si se pare ca si astazi va fi la fel....
Orice fac nu le place plang si fac crize de isterie pun in cosulet , pun in carucior, le cant le mangai dar ei nu vor altceva decat sa tin in brate ceea ce nu pot si nici nu vreau sa fac
Iau in brate pe Mark urla Fanni si invers ........
..nebunie..
Ce mai fac fetitele?? Unde pot sa intru pe cont comun ?? Parola stiu dar nu stiu cum pot sa intru 
Miki01 ce bebe frumusel ai sa-ti traiasca
si tu esti o norocoasa ca poti sa alaptezi![]()
Julia cum te descurci cu dormitul noaptea? S-a mai imbunatatit situatia ??
Pussi si mamici de gemeni care sunteti singuri cu bebicii si eu astept niste sfaturi cum va descurcati cu doi mai ales cand plang amandoi si nu stii ce sa mai faci
Kittyke mamica lui Fanni si Mark
http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU
kla78 spune:
salutari si de la noi,cred ca asta va fi ultimul mesaj pe acest an care a fost plin de bucurie si fericire alaturi de sotul si bebe meu mic si scump.
nu am prea multe de spus deoarece n-am citit din urma dar va doresc la toate un an nou frumos si fericit alaturi de familiile voastre.
PS:despre colici:si bebe meu a avut cateva reprize de colici si am incercat sa-i dau baby calm pe care mi-l varsa si i-am dat ceai de chimion,de fapt il faceam ca o infuzie nu si-a prea facut nici asta efectul si mi-a spus maica-mea sa-l pun pe burtica si sa-i dau suzeta si asa se linistea,adormea pe burtica iar eu stateam langa el ca imi era frica sa-l las singur.
pupici si LA MUTLI ANI 2009!
Ginger00 spune:
LA MULTI ANI !
Profit acum de timpul liber ca-mi dorm gagautzele sa va urez un an nou mai linistit
,mai sanatos si mai ferict ca cel ce trece.
Azi dau cu smotrul ca maine e zi de preparat peste 
Kittyke...pai ce sa zic...capul sus ca noi mamici de gemeni suntem de 2 ori mai fericite,nu?

![]()
Pupici la toate mamicutele si la toti bebicii