Mamici prin fiv(4)]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Madalina, multumesc de informatiile despre contul comun. Daca aveti materiale de citit si poze atunci as dori sa intru si eu. Rog parola si indicatii cum trebuie folosit. multam.
Kyttike, noi daca dormim 2 ore si papam, vorbim, plangem o ora, iarasi dormim 2 ore si papam o ora atunci zic ca am avut o noapte buna. Am noroc ca pot sa dorm si in timpul zilei sa mai recuperez din somn.
Distractie placuta de Revelion! (cine poate de bebei)La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Madalina28, multumesc! Si Sofiuca ta este o scumpa, cred ca ti-am mai spus.

Kittyke pentru aprecieri! Imi pare tare rau ca te chinui in continuare cu plansete. Si voinicelul meu a mai plans pt luat in brate, mai ales dupa ce a plecat bunica (care tinea neaparat sa-l tina in brate chiar daca eu eram inpotriva - soacra, ce sa faci) dar am fost ferma pe pozitii, zic eu, sau am fost norocoasa. Oricum, cand plange asa fara motiv (schimbat, mancat) ma duc la el la patut si vorbesc f calm, cald si se calmeaza. Daca nu tine nici asta, atunci il mut in alta camera intr-un cos/balansoar si aici sigur se linisteste.

Julia75, hai ca trebuie sa treaca perioada asta de acomodare (zic eu).

Va pup pe toate,

Miki mamica de Andrei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Julia ai PM

Miki

Kla am vazut micul printz la botez,este tare frumos!iar tortuldeosebit

Delphi chiar ma gandeam la voi,ma bucur ca sunteti bine!

Denisa ce faci nu ai mai intrat de mult la noi!

Toate mamicile cu gemeni sunteti eroine pt mine,mie imi e greu cu unul mai ales ca nu ma ajuta nimeni si mai lucrez acasa,cu doi automat cred ca as fi avut pe cineva care sa ma ajute,iar serviciul by by.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiii

de dimineata m-am inarmat cu patru variante de lapte(humana, nan si milumil+vaca) si n-a baut nimeni. In schimb mi-au manacat cereale de la Nestle de scortisoara cu lapte de vaca...am fete mari, nu mai vor biberon.

Pt. mamicile de gemenasi: in primul rand trebuie sa aveti putere si rabdare, daca primiti ajutor nu-l refuzati, chiar daca nu se ridica la standardele voastre. Cu tinutul in brate, personal cred ca la varsta asta un copil nu e rasfatat, nici nu stie ce-i rasfatul, ci pur si simplu vrea sa fie in contact fizic cu voi, sa va simta pe voi, caldura voastra, atingerea voastra.... nu vrea neaparat in barte, va vrea pe voi. Tu ca mama esti singura lui legatura cu viata intrauterina, esti singura care-i oferi siguranta. Asta trebuie inteles in primul rand. In al doilea rand, copilul nu-si poate manifesta neplacerile decat prin plans, nu inseamna neaparat ca e ud, ii e sete sau foame, sau are colici... poate fi obosit si de oboseala adoarme mai greu, are o zi mai agitata, mai proasta...asta ve-ti descopri voi mamicile. Eu am in camera Tustelor o canapea extensibila, in primele 5 luni a stat deschisa, acolo ne petreceam timpul in mare parte, nu le luam neaparat in brate in adevaratul sens al cuvantului, pe o una o tineam la mine pe burta si ea pe burta , cealalta langa mine si cu o mana in jurul ei. Sau le punem in pozitia de alaptat culcat(a mea) si ele una in spatele celeilate... si era liniste. Cand au mai crescut, de obicei una imi statea pe piept si una pe genunchi. In primul rand voi trebuie sa va simtiti bine, sa fiti odihnite, alimentate... si multe altele. Pt. asta nu puteti sa stati blocate in camera cu puiutii... folositi scoicile de masina, le luati dupa voi in bucatarie, eu si dus faceam cu ele puse in baie in scoici sa ma vada. Daca va mai pot ajuta cu ceva cu mare placere!

LA MULTI ANI MINUNI DE PUIUTI MULT DORITI!
LA MULTI ANI MINUNATE MAMICI!!!
sa ne gaseasca 2010 tot aici impreuna

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani fete !Va doresc ca anul ce vine sa va duca multa sanatate voua,minunilor pt care fiecare in parte am luptat atat si familiilor voastre,sa vi se implineasca toate visele!!!
LA MULTI ANI 2009!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Bine ne-am intalnit in Noul An!
Sanatate multa si La multi ani, sa ne bucuram de bebelusii nostri cat mai mult!
Sa ne traiasca, sa aibe noroc si sa ne iubeasca asa cum o facem noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

LA MULTI ANI SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII ALATURI DE PITICI

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

as vrea su eu parola pt contul comun ca sa va trimit poze cu noi

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

La multi ani dragi bebici si dragi mamici!!!
Sa aveti un an foarte bun, cu sanatate si bucurii!

Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

La Multi Ani!
Fetelor, noi ne luptam cu colici, avem crize ca bebe urla si eu plang langa el. Am incercat Espumisan si Debridat, dar parca nu ma ajuta nici unul. Voi cum ati trecut de perioada de colici, si cat a tinut? Cu un bebe de 3 saptamani in vremea asta cat putem sa iesim la aer liber?
Madalina, multumesc de PM, am raspuns.

Mergi la inceput