Mamici prin fiv(4)]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LA MULTI ANI ! CU COPILASI FRUMOSI SI SANATOSI.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

JULIA pt. colici - pe mine m-au ajutat foarte mult Sab simplex si Gripe(cel care are girafa pe cutie).In ceea ce priveste iesitul la plimbare, eu am iesit prima dat 5 min(caci era iarna cand l-am nascut pe Rares) apoi 10, 15...... dar daca temperatura era foarte scazuta nu il scoteam.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

LA MULTI ANI LA MAMICI SI FIVULETI!
Noi de o luna suntem bolnavi,cu tuse ingrozitoare,febra si muci,de nu mai trece.De craciun seara am fost cu totii de urgenta la spital.Am avut musafiri si a trebuit sa fac fata desi aveam febra 40.Sper sa reusesc sa intru mai des desi nu mai am timp de nimic,as dormi intr-una.VA PUPIC DULCE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR, BEBEILOR, TATICILOR... TUTUROR CELOR DRAGI NOUA!!! SA AVEM UN AN 2009 MINUNAT ALATURI DE COMORILE NOASTRE!!

Fetelor care aveti nevoie de Infacol, eu am comandat si am si primit zilele trecute din Anglia, de la o farmacie online, la pretul de supermarket plus taxe postale minime, si care livreaza in Romania. A venit pachetelul intr-o saptamana incluzand Craciunul, deci in mod normal ar face mai putin. Pun aici linkul, transmiteti si altora, nu de alta dar m-am saturat de nenorocitii care aduc in Romania si il vand la 50-70-100 RON profitand de necazul bietilor parinti! In plus, la bebeii mei Infacolul chiar a functionat, chiar daca nu le-a eliminat total crizele de colici, am observat ca fac mult mai multe partzuri fara efort, ii ajuta sa elimine gazele mai bine... si crizele de colici sunt mai scurte si mai rare. In plus le mai dau si ceai de fenicul.

Linkul cu pricina: http://www.chemistdirect.co.uk/

manu
mamica de Anastasia si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Manumanu ma bucur mult ca functioneaza Infacolul! Nici la noi nu s-au eliminat de tot crizele dar sunt putine si nu foarte lungi.

Pussilina sunt de acord cu parerea ta vis-a-vis de tinutul in brate. Ce vreau eu sa te intreb, ce faceai cand aveau amandoua nevoie de tine si tu erai singura? Cum le hraneai, cum le tineai in brate, etc Pe mine ma termina perioadele astea. Mi-e frica rau sa raman singura si nu pentru ca mi-e mie greu ci pentru ca as vrea sa ma ocup la fel de amandoua si nu pot... Ma termina chestia asta.

Fetelor care ati nascut iarna, cum ati scos copiii mici afara pe ger? Mie mi-a spus pediatra sa nu le scot decat daca e soare si peste 5 grade. Si ce bine mi-ar prinde macar 30 min/zi sa ies din casa cu ele...

Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Denisa sanatate multa tie si puilor!
Andrada eu am scos-o pe Sofia cate 5,10,15min pana am ajuns la 30min-1h.Prima oara cand am stat cu ea o juma de ora avea pana intr-o luna si era un ger de-mi inghetasera mainile pe carut,in aceeasi zi m-am intalnit si cu Andreea care era cu Vladi ce-i drept mai mare 5luni...Eu nu o scot afara decat daca e ceata,ploua, bate vantul f tare sau Doamne fereste e bonlavioara in rest iesim zilnic cel putin o jumatate de ora iarna.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Andrada, si mie mi-a zis pediatra ca oar cand afara sunt peste 0 grade sa-i scot si daca nu e vant. Aici la Sibiu din pacate cam bate vantul cand e mai cald afara. O sa vad eu ce fac, deocamdata e prea frig.

manu
mamica de Anastasia si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

denisa multa sanatate intregii familii!!!!!!!!!!

De scos afara eu le-am scos pe Tuste de la 1 luna, tot sistemul 5, 10, 15, minute pana am ajuns la 30 min.-1 h... iarna trecuta le-am scos si pe -6 gr. S-a luat o vecina de mine ca e prea frigAcum stam cam 1,5-2h afara zilnic, doar daca e vant nu le scot, daca ploua stam pe terasa.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

LA MULTI ANI! COPILASII SA NE CREASCA SANATOSI, FRUMOSI SI MANCACIOSI!

Ref la scosul afara si noi tot asa am iesit 5, 10, 15 min. Acum iesim cam 1/2 ora pt ca-mi pare cam frig. Ieri, a cam batut vantul si nu am iesit, mai ales ca am avut o criza cam mare de burtica.

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Va doresc multa sanatate voua si copilasilor vostri! Sa aveti un an plin de bucurii si impliniri!

Eu nu sunt inca mamica, sunt aspiranta, am intrat aici doar ca sa o caut pe Ginger00. Uite ca am nimerit din prima!
Draga Ginger00, iti voi trimite un PM ca sa nu deranjez pe aici cu info off-topic. Cand iti vei gasi putin timp in zilele urmatoare, te rog sa imi dai un raspuns, nu este nici o graba. Iti multumesc de pe acum!

Mergi la inceput