Mamici prin fiv(4)]
Raspunsuri - Pagina 14
Ennni spune:
LA MULTI ANI SI UN AN PLIN DE BUCURII SI REALIZARI!!!
Fetelor care ati nascut prin cezariana, la voi cum a fost, v-a programat dr. pt cezariana sau a asteptat pana s-a declansat nasterea?
Eni
30+ 
Raymond si Roland
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ennni LA MULTI ANI SI UN AN PLIN DE BUCURII SI REALIZARI!!! Fetelor care ati nascut prin cezariana, la voi cum a fost, v-a programat dr. pt cezariana sau a asteptat pana s-a declansat nasterea? Eni 30+ ![]() Raymond si Roland |
Eu am fost la control la 35sapt si dr mi-a zis sa vin pe 01.02 cand voi avea 38sapt sa nasc,si m-am dus am nascut, intre nu am mai facut nici un control nici o eco.Chestia depinde de la medic la medic eu nu am avut gemeni in primul rand.Nastere usoara!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
kittyke spune:
Enni eu am gemeni si doctorita mea m-a programat inainte cu doua saptamani in saptamana 35 stiam ca voi naste cu cezariana la 37 de saptamani si 2 zile ![]()
Daca vei naste cu cezariana sigur ca te va programa cand va considera doctorul tau ca e bine pentru bebici 
Nastere usoara
Kittyke mamica lui Fanni si Mark
http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU
miki01 spune:
Enni, la mine a asteptat doctorul sa se deschida putin colul si m-a tot "programat" din sapt 37 pana la mijlocul sapt 40 de cateva ori. Am nascut la 40 sapt fara 2 zile, cand era colul deschis iar la control s-a declansat si o hemoragie. Nastere usoara!
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
miki01 spune:
Mamicile care alapteaza, cafea fara cofeina avem voie sa bem? Am o pofta de cafea...
adaca spune:
ENI cand eram insarcinata cu gemenii, dr. m-a programat sa ma interneze in spital la sfarsitul lui septembrie, dar ei au avut chef sa vina mai repede, iar cu Rares mi-a programat cezariana deoarece aveam 38 de saptamani.
Fetele care o cunosc pe MIHA 2004 - va anunt ca a nascut o fetita dulce. Felicitari mamicii si fetitei !

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Ennni spune:
mersi fetelor pt raspunsuri, mie dr. mi-a zis ca nu ma programeaza ci asteptam pana cand vor puiutii sa vina pe lume. De aceea am intrebat ca eu asa stiam ca cezariana se programeaza, mai ales la gemeni.
Eni
30+ 
Raymond si Roland
Julia75 spune:
Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri, sunteti tare dragute intotdeauna sariti cu raspunsuri.
Madalina, multumesc, am priceput, am vazut pozele lui Andrada cu printesele ei. Cand am un pic de timp o sa citesc si articolele puse de Aurel Cris.
Miha, felicitari mamica si aici, ti sa inplinit visul! Sa va traiasca minunea!
miki01 spune:
Ref la vaccinuri, noua nu ne-a recomandat dr pediatru schema clasica de la stat ci schema noua de vaccinuri de cumparat bineinteles). Voi ce parere aveti? Acum la 2 luni avem de facut INFANRIX HEXA.
manumanu spune:
Enni, nici pe mine nu m-a programat, dar m-am internat in spital pt monitorizare dupa ce am implinit 36 de sapt. A zis sa asteptam sa se declanseze ceva travaliu, ca e mai bine pt puiuti.
manu
mamica de Anastasia si Radu