Mamici prin fiv(4)]
Raspunsuri - Pagina 8
first_carmen spune:
Sarbatori fericite
si numai sanatate!
de la toata trupa
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
Pozicile noastre
Cum crestem noi
kittyke spune:
Buna fetelor,
In sfarsit am ajuns si eu la mamici ![]()
Andrada prezent
!!!
Am nascut pe 16 octombrie dar primele 10 saptamani erau foarte grele pentru mine am crezut ca innebunesc . Bebicii mei ma solicitau tot timpul nu aveam clipe libere aproape deloc dar acum de vreo 2 saptamani parca nu sunt aceeasi bebici pe care am avut pana acum 
S-au schimbat foarte mult sunt mai linistiti stau pe canapea intins fara sa tot tin in brate se uita pe pereti si nu urla ce au facut pana acum deci sunt foarte cuminti , nu-mi vine sa cred :))
Am inceput sa scoatem si din casa cate o ora pe zi cu caruciorul le place enorm , dorm intr-una in carucior ...bine mai sunt momente cand plang si ei dar este floare la ureche ce a fost pana acum.
Am fost si la Kika am pus in cosulet pe amandoi dar din pacate n-am vazut nimic din magazin ca au inceput sa planga si dadeam mancare intre canapele si dulapuri , am vrut sa bem cu sotul un capuccino dar by by capuccino ca am baut ca pe un pahar de apa smecherii astia
nu au lasat ![]()
Am noroc cu dormitul noaptea dupa ce facem baita la amandoi si dam de mancare le pun in patut si sunt in liniste si dorm fara nici o problema dar in timpul zilei sa nu cumva sa indraznesc sa pun in patut ca e catastrofal deci ziua oriunde le pun numai in patut nu ....Se mai trezesc la 3 ore sa manance dar cum au mancat fara nici o problema dorm iar inca 3 ore.....
Pussi cum ai reusit sa sari o masa noaptea ca ai mei se trezesc ca sa manance si daca nu dau plang deci nu pot sa sar o masa ...ce bine ar fi dar va veni si momentul asta
Julia felicitari pentru bebe Zsombor sa-ti traiasca si sa ai laptic cat mai mult timp 
Marush ce norocoasa esti mamico ca ai atata lapte eu eram rupta in doua ma mulgeam 2 ore si am scos vreo 20-30 ml eram terminata plangeam nu am vrut sa cred ca nu pot sa alaptez eram invidioasa in spital pe celelalte mame veneau cu cate un biberou plin si eu veneam cu o picatura ![]()
dar asta e le dau lapte praf si crestem si asa foarte frumos au deja 4.70 kg 
GAta cu scrisul cum le laud deja incep sa planga 
Mai revin ...
Va pup
Kittyke mamica lui Fanni si Mark
http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU
kittyke spune:
Am revenit sa va urez CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI !!!![pegeam]
Craciunul din anul 2008 e cel mai fericit Craciun din viata mea !!!!!
Multumesc lui Dumnezeu 
Kittyke mamica lui Fanni si Mark
http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU
andicu spune:

Va doresc Sarbatori Fericite, Craciun frumos, cald si linistit, alaturi de cei dragi, un Mos bogat cu traista plina de tot ce-ati pus voi pe lista, si nu in ultimul rand, Sarbatori cu muuulta sanatate pt puii vostri, pt voi si famiile voastre!! 

Poate o sa mai apuc sa scriu, dar sigur nu azi si nici maine pana spre seara, acum scriu pe fuga si zbor inapoi la bucatarie, cat nu ma aliniaza Filip. Spor la treburi, cine poate!![]()
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
adaca spune:

CRACIUN FERICIT ! alaturi de cei dragi voua 

Darius si Caius au fost astazi pentru prima data la colindat, au fost foarte entuziasmati.
MARUSH FELICITARI ! SA-TI TRAIASCA BEBELASII !

ANDICU Sunteti 

toti trei, dar vreau sa te felicit pe tine ca arati foarte, foarte bine

TIA noi pe aici, cu mosu', bradul si alte daruri pentru fini, nepoti,etc![]()
![]()
![]()
![]()
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
aurel_cris spune:
Va scriu si eu pe fuga,sper ca zilele acestea sa am mai mult timp sa scriu si sa citesc,am vazut mamici noi si ma bucur nespus ca au venit la subiectul nostru.
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI
va doresc din tot sufletul.
LA TOATA GASCA.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
Julia75 spune:
Internet, Pussi, Madalina, Kyttike va multumesc pentru felicitari.
Kittyke, tot asa simt si eu, anul acesta e cel mai frumos Craciun din viata mea.
Uitati, darul meu de Craciun, (poze din spital la o zi doua):
http://community.webshots.com/album/567298376WapGZF