Mamici prin fiv(4)]
Raspunsuri - Pagina 7
pussi spune:
andicu multumim
o sa treaca. am observat ca are urina tulbure...face la olita seara si dimineata...parca e facut, ca doar Elena face la olita.
ginger sunt mai optimista acum, aseara urina era mult mai limpede dupa 900 ml lichide.
aurica tati sta cu ele, se joaca, le da papa si singur la amandoua in situatii critice, dar noaptea nu se trezeste. La noi adormitul de o sapt. doua decurge ceva de genul: le pup, le pun in pat si Somn Usor, Noapte buna... am plecat! Fiecare are ceva cu ce doarme + o jucarie in pat. Ana doarme cu o batistuta, Elena cu o paturita, cand incep sa si le caute stiu ca nu mai e mult..
va pup
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Julia75 spune:
Buna mamici, in sfarsit ma alatur si eu fericitilor mamici dupa 8 ani de asteptare. Nici n-am apucat sa va citesc si sa va scriu si deja sunt pe lista voastra (noastra), cui ii multumesc? Baietelul nostru se numeste Zsombor, ca sa am toate datele, multumesc.
Va doresc Craciun Fericit la toata lumea!!!
Prima intrebare a mea la mamici, cat a luat bebel vostru in prima saptamana, de fapt 10 zile dupa nastere?
Sper sa ma timp sa intru mai des, deocamdata sunt inca tare obosita cu nopti nedormite.
pe toate
Andrada.P spune:
Noi suntem tot colicioase... Nici eu nici tati nu mai apucam sa facem nimic. Azi am mancat micul dejun la ora 14 iar acum ne pregatim de pranz pt ca au adormit bubulinele ![]()
Pussi imi pare rau de problemele tustii! Sper sa treceti cat mai repede si usor. 
Mada sper sa nu aiba Sofiuca probleme cu piciorusul 
Andicu concediu placut fara bebe Filip ![]()
Julia bine ne-am intalnit la mamici. Din cate stiu eu, in 10 zile copiii abia ating greutatea de la nastere, dupa scaderea fiziologica. Nu sunt insa ffff sigura.
Tati nostru sta cu fetele (cu cate una), le schimba, le adoarme, le da sa pape, se trezeste si noaptea (la cerere) dar are nevoie si de spatiul lui in care sa-si aduca aminte de viata dinainte la cate un film sau o bere. ![]()
Ati auzit ca nesimtitii astia de PSD-isti nu sunt siguri ca mai aplica legea mamelor?? Pe mine m-a lovid direct in plex, motiv pt care am numai injuraturi pe limba de azi dimineata. Parca suntem tara lui Papura Voda. Fac ce vor cu noi...

Andrada mami de
Mara si Thea (06.11.2008)
Povestea nasterii
andicu spune:
Pussi, bravo tie ca le-ai invatat sa adoarma asa frumos! la mine, ce te faci cu maica-mea
, care imi scoate ochii mereu cu :" nu stiu cum poti, ca mie mi-e drag de mor si nu pot sa-l las din brate sau sa planga vreun pic!!"
- de parca am lasat vreodata copilul sa planga mai mult de 2 minute! si degeaba ii spun, ca tot ca ea face!
Ginger, multumesc de lamuriri.
Julia, bine-ai venit, mamico! ![]()
despre cresterea in greutate, eu zic sa nu te stresezi prea mult pe primele 10 zile, 2 saptamani. Bebe oricum pierde in greutate de la nastere, important e sa recupereze in perioada asta macar gramele pierdute. La carte scrie ca un bebe ar trebui sa ia intre 500-750gr/luna, dar nu e lege.
Andrada, va doresc sa scapati de colici repede! 
Aa, si sa stii ca nu plecam nicaieri fara Filip! asa ca accept urarea de "concediu placut!", dar cu Filip cu tot, pe toata perioada concediului, ca altfel n-avem cum! ![]()
Si , daca va era dor, niste poze mai proaspete cu Filip, facute de Sf. Andrei si de Sf. Nicolae, aici
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
Julia75 spune:
Andrada, Andicu, va multumesc. Atunci stam bine cu kilogramele,s-a nascut cu 3850 si dupa zece zile avem 4250,(am iesit din spital cu 3780), eu vad cu ochiul ca se implineste pe zi ce trece, dar soacra ma omoara cu cantaritul inainte de fiecare masa si dupa masa si sa notez intr-un caietel(ceea ce evident nu fac, dar prima intrebare in telefon asta e).
Andrada si mamici cu gemenasi va admir, habar nu am cum faceti fata cu doi deodataa eu abia am timp pentru un dus langa unu.
Julia75 spune:
Andrada, Andicu, va multumesc. Atunci stam bine cu kilogramele,s-a nascut cu 3850 si dupa zece zile avem 4250,(am iesit din spital cu 3780), eu vad cu ochiul ca se implineste pe zi ce trece, dar soacra ma omoara cu cantaritul inainte de fiecare masa si dupa masa si sa notez intr-un caietel(ceea ce evident nu fac, dar prima intrebare in telefon asta e).
Andrada si mamici cu gemenasi va admir, habar nu am cum faceti fata cu doi deodataa eu abia am timp pentru un dus langa unu.
Marush spune:
Gata!! Am intrat si eu!
Va salut pe toate mamicile, sunt tare fericita ca am schimbat TEMA!
EU SUNT BINE, CU TOATE CA M-AM SIMTIT GROAZNIC PRIMELE TREI ZILE! Alaptez ambii bblusi care pana acum au luat in greutate 600gr.Am laptic ca imi fac si stocuri in congelator.
Ma mulg cam 1 data pe zi cand se intareste rau sanul, ca nu am timp mai des, dar ar fi bine.
Am trecut drastic la regim ca au colici daca nu sunt atenta.Am avut acum 2 seri un show cu colici......
Aoleu, s-a trezit gogutza!!
Pupici!
internet spune:
Marush, Julia sa va traiasca copilasi. 

Andicu e frumos foc Filip, in costum e superrrrrrrrrr.

Pusilina eu cu Daria am fost in Tm la Luis Turcanul la o dr nefrolog fff buna, Maris se numeste, cand a lipsit ea sa ocupat de noi colega ei dr Daescu, ( si ea e super).Noi suntem predispuse se facem pietre la rinichi, ce sa facem asta e. A zis ca e mostenire de fam
, frumoasa mostenire.. Nu te-a pus sa aduni urina 24 de ore?? Multa sanatate 

Adela unde esti fatoooo???? Va pupam 

pussi spune:
JULIA bine ai venit! Cu luatul in greutate, eu stiu exact ca la 10 zile noi ne-am externat prima data. Ana mi-a luat 160 gr. si elena 280 gr.
andrada stiu ca-i grea perioada asta, e cea mai grea, mie asa mi s-a parut. Mancatul din 3 in 3 ore m-a terminat. Incearca sa scoti o masa de noapte, eu asa am facut. Oricum cam in max. 2 luni o sa treaca si colicii si poti si tu sa mai jonglezi cu mesele putin. SA fiti tari acum.
andicu nu le-am invatat, efectiv am constatat ca daca stau cu ele nu dorm, ca mai au chef de joaca. Acum vreo 2 sapt. a trebuit sa plec si nu apucam sa ma imbrac asa ca le-am pus in patuturi am lasat usa deschisa sa ma auda si m-am dus la imbracat, si surpriza le-am gasit adormite. Si de atunci gata.
marush bine ai venit! Felicitari! Ma bucur ca poti alapta! Multa rabdare si putere!
internet am fost la Prof. dr. Sabau cu ea, mi-a placut de el si acum sunt mai linistita ca deja urineaza limpede dupa tratamentul dat!

CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
madalina28 spune:
Julia,Marush bine ati venit!Marush cum a spus si Pussi iti trebuie rabdare sa alaptezi 2 bebelusi, mie mi-a fost greu cu unul dar am reusit, o alaptez si acum.
Pussi ma bucur ca e mai bine galusca!
VA DORESC UN CRACIUN DE VIS ALATURI DE MINUNILE VOASTRE
SI DE CEI DRAGI!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!