Mamici prin fiv(4)]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

La noi merge bonisanul, elimina gazoaie, dar dureri tot au!Alex are o perioada nasoala rau. Plange de cand se trezeste...urla de fapt!Daca nu apuca sa tipe si sunt langa el, il vad ca se foiese, il iau la san repede si nu mai spune nimic..il apuca spre sfaritul alaptarii. Daca apuca sa intre in criza, mananca cu pauze de plans, si se alege prafu de masa aia. Nu stiu daca sunt colici sau rasfat ca de auzit se aud in burtica zgomote si cand e calm si cand plange!
Dar facem fata, tot scumpi raman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Eu am dus-o destul de mult cu colicii aia,cam dupa 4 luni sa linistit asa dar de dormit nici acum nu doarme bine.Tin minte ca la 2 luni am plecat in Romania si dupa ce i-am mai dat si baby calm sa mai ameliorat.
Aseara mi-a facut bucata m-am speriat tare rau domnisoara a cazut peste patut in cap,am ramas blocata.Noroc ca am fost langa ea si am prins-o repede caci mai am si patut in apropiere si te miri cum se lovea.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Marush si eu as vrea sa renunt la serviciile mamelor, dar din pacate e imposibil... Si asta in conditiile in care sotul ma ajuta, are program flexibil si sta mult acasa... si am si femeie la treburile case care ma mai ajuta si cu copiii... e greu ca e si perioada colicilor, cer des mancare... poate mai incolo, cand si-or regla programul de masa si nu s-or mai scula asa des noaptea...

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Marush eu iti spun ca tare bune imi sunt ajutoarele, desi gemenii sunt la gradi de dimineata de la 8 pana la 15, si tot ma simt obosita. Eu stau acum cu mama mea, mai vine si soacra mea cand poate si cand am nevoie.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aurica suntem bine, intre multe lichide cu Elena si o cistita de a mea... in rest ok. Cu cazutul, trebuie sa ai grija, dar te vei obisnui... si eu m-am speriat initial, dupa am incercat sa nu fac tragedie din asta, sa le distrag atentia cand cad, nicidecum sa le iau in brate.... si acum cad si se ridica razand!
marush e foarte greu, si eu am avut caderi psihice multe si dese ... pana pe la 8 luni, dar am rezistat. Nu-i imposibil. De tine depinde tot, cum te organizezi, cum iti stabilesti prioritatile. E foarte usor de dat sfaturi, dar se poate. Si eu zic ca merita, adica legatura care e intre mine si Tuste ... e greu de spus in cuvinte. Tie trebuie sa-ti fie bine ca atunci le va fi si puiutilor. Si ai un atu fata de mine, ai copilasi mari.. eu am ajuns cu Ana acasa la 2.160 gr. Si acum suntem in grafic cu greutatea. Rasfat la copilasi asa de mici nu exista.. repet! Asta ca incurajare. Daca crezi ca te pot ajuta, sunt alaturi de tine.
andicule n-am vazut pozicile, dar o sa recuperez.

va pupic

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cu scuzele de rigoare pt mami Cellu :

LA MULTI ANI GEORGE!
Sa cresti mare,sanatos,istet si norocos, sa-ti bucuri parintii toata viata!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Scuze si din partea mea
La multi ani Georgica!

Eu sunt rupta de raceala...nu mai potttttttttttttttt....
Vreau si eu adresa si parola la mailul comun please!

Mergi la inceput

Imi cer scuze si eu ca am ratat ziua domnisorului George.
GEORGE
Sa cresti mare si sa ai numai bucuri in viata iar parintii tai sa fie tare mandri de tine,asa cum sunt si acum

Bianca

Mergi la inceput

PUSSI ma bucur ca sunteti bine,iar despre cazaturi trebuie sa imi fac rodajul
GINGER sanatate multa,ai pm

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Dragi mamici,

Avand in vedere ca aveti deja experienta in domeniu, vin si eu cu cateva intrebari (sa nu radeti...), intrucat recunosc ca nu sunt foarte cunoscatoare...
Oscilez daca sa achizitionez pentru primele luni ale bebelinei un patut, sau, asa cum am auzit la alte mamici, pot folosi landoul caruciorului pentr dormit (vreau sa iau un carucior din acela 3 in 1/ landou, sport si scoica). Sincer, mi-ar fi mai comoda aceasta varianta, pana ii amenajez camera.
Voiam sa va intreb asa :
- cam pana la cate luni poate dormi copilul in landou (am inteles ca 3-4 ?)
- e sanatos sa stea tot timpul acolo ? (coloana sta dreapta etc.)
- ce se poate pune dedesupt, avand in vedere ca lenjeria nu incape, si cu ce poate fi invelit ?
- in alta ordine de idei, cam pana la ce varsta se foloseste in general un carucior ? pana incepe sa mearga ?

Va pup si abia astept sa imi raspundeti.

pozici

rami 34+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput