Mamici prin fiv(4)]
Raspunsuri - Pagina 17
madalina28 spune:
Adaca asa deci te dai la Biencutza,te las ca mi-e tare draga!
Manumanu te rog daca vrei sa mai pui o data linkul cu infancolul pt colicei,cumnata mea a nascut ieri si daca va avea nevoie sa stim unde comandam.Multumim.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
manumanu spune:
linkul pt Infacol: www.chemistdirect.co.uk
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu linkul pt Infacol: www.chemistdirect.co.uk manu mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Multumesc mult, esti foarte dragutza!

Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
aurel_cris spune:
In primul rand vreau sa spunlA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE DE IOAN SAU IOANA.
DELFI sunt minunati gemenasi tai
KITTYKE multumim si tu ai o pereche acolo superba
ANDICU si al tau fecioras este frumusel foc
,se pare ca v-ati distrat pe cinste de sarbatori
ADACA nu ma supar deloc![]()

MADA si voi ne sunteti dragi![]()
PUSSICO tu ce mai faci draga??ce fac printesele??
GINGER ce mai fac strengari??
Noile mamici cum mai stati cu colici??
Pupici la toate

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
Marush spune:
fetelor cu gemeni, e cineva care se descurca singurica cu 2 bbi? ca eu as vrea sa renunt la serviciile mamelor!
adaca spune:
LA MULTI ANI !cu ocazia SF. IOAN
dar special pentru
George Ion, Marisia Ioana si Rares Ioan

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
andicu spune:
Buna seara!
Multumim de complimente! intr-adevar, ne-am distrat, a fost f haioasa ideea de Revelion, si trebuie sa spun ca mama a fost cu ideea! initial ,m-am gandit ca ceilalti n-or sa accepte, dar se pare ca toti au fost pusi pe distractie pana la urma! ![]()
La multi ani de Sf. Ion si mai ales, puiutilor care au fost sarbatoriti astazi! 

Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Sarbatorile de Iarna 2008/2009
, Filip la 1anAsa cresc
miki01 spune:
Marush, (chiar daca nu am gemenasi) eu cred ca te vei descurca! Eu am inceput de "respir" dupa ce a plecat soacra-mea. Si a stat cam mult (o luna si jumatate).
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Julia75 spune:
Manumanu, multumesc, chiar ca nu-i scump Infacolul. O sa-l incerc.
Aurel Cris, deocamdata se pare ca Espumisanul da roade, mai avem crize dar tin numai cateva minute nu ore, si macar nu urla de durere numai plange mai tare. Cam cand dispare perioada colicilor?
Marush, eu tot ma gandesc ce si cum faceam daca aveam 2 bebici, sincer pe mine ma epuizeaza si unul, nu stiu cum te-ai descurca fara ajutor, ce faci cand urla doi deodata? Eventual incearca intr-un weekend cand sotul tau mai e prin preajma si te poate ajuta, daca nu merge treaba reapelezi "mamele".
bafta!
Ginger00 spune:
]Salut! Noi suntem inca raciti...un inceput de an de groaza...iarna asta e oribila pentru noi,pot sa numar pe degete zilele in care nu au fost raciti.Cum se face frumos si cald ii ducem la mare sa-si intareasca plamanasii.Acum am terminat iar o tura de antibiotice si aerosol.
Marush-nu stiu cum te vei descurca ,eu am ramas o perioada singura si aproape m-am dilit
...nu poti face nimic...Ai mei au inceput sa umble si e un dezastru,mereu trebuie sa stam dupa ei ca circula si cad ,deschid sertare ,le trag toate,trebuie sa fim cu ochi-n 4...
Pupici la toate mamici si copii ,nu va enumar ca poate uit pe careva si nu as vrea