Mamici prin fiv(4)]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare tuturor Mamicilor FIVoase si La multi ani!

Cris, sunt superbe pozele cu Bianca! e o frumusete de copil!
Delfi, ai 2 baieti de nota 10! frumosi si veseli, sa-ti traiasca!
Madalina, f tare poza! ai o scumpete de fata acolo si Vladimir al lui Aniast e haios foc! Apropos, ce face? am tot citit ca e insarcinata , de data asta natural! Felicitari! in cate sapt. e? stie ce o sa fie?

Despre vaccinuri, noi tot pe=alea din farmacie le-am facut, Infanrixurile! dr ne-a recomandat si a fost f ok. Nu au reactii secundare, eventual, minime, si cuprind protectia pt mai multe boli decat vaccinul de stat.
Aa, si Felicitari proaspetei mamici, Miha2004!.

Despre noi: am fost o saptamana la munte, la Bran, unde am petrecut si Revelionul, f frumos,dar scurt, ca atat ne-au tinut puterile ' adica de la 20.00 la 01.00. Deh, eram parinti, copii, bunici...
Insa ne-am intors cu un Filip racit, sfornait, agitat, caci, inafara de rosu in gat captusit de la munte, i-au iesit si (Aleluia!) cei 2 canini de sus!

Daca doriti sa ne vedeti cum am petrecut de Craciun si Anul Nou la munte, avem album nou la semnatura.
Fug ca trage teroristul mic de mine!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Va multumesc tuturor pt laudele aduse Sofiucai si lui Vladi!

Adaca ochii care nu se vad se uita

Cris superbe pozele,iar despre model nu am cuvinte decat de laudaai o fetitza absolut minunata!

Andicu din pacate Andreea nu mai este insarcinata bebe s-a oprit din evolutie

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Andicu mi-au mers la suflet pozele de la Filip Craciunel,cadoul superb, zapada si petrecerea super tare in pijamale cred ca v-ati distrat de minune!

Delfi ai 2 baieti frumosi foc,foarte smecherosi

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

mada asa deci, bine
aurel cris ma dau la tine am vazut pozele cu Bianca, doamne ce frumoasa e

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

andicu trebuie sa-l mai duci pe Filip la munte, apoi nu o sa mai raceasca. L-am vazut in poze ce mare si frumos este, am vazut ca toata lumea este dupa el. Mi-a placut la nebunie chestia cu pijamalele, pana sa scrii tu ca a facut cineva misto, chiar ma intrebam ce s-a intamplat de are toata lumea pijamale la fel, mi-am amintit de un chef din 2004 cand eram la Moeciu si cel mai bine ne-am distrat cand ne schimasem in pijamale.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Fetelor voi ati facut vaccinul antitetanos in luna a 7-a de sarcina? Dr. de fam a zis ca tre sa-l fac, dr. ginecolog a zis ca nu e nevoie. Acum sunt intr-o dilema. Nu stiu ce sa fac.

Eni 31+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Enni, eu nu am facut acest vaccin.

manu
mamica de Anastasia si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Eni nici eu nu am facut vaccinul. Din luna a 7a am facut injectiile pt maturarea plamanilor bebeilor, nu mai stiu cum le spune. Daca vrei ma uit pe caietele din timpul sarcinii.
Multumim pentru complimente, intr-adevar baietii mei sunt f veseli si smecherosi, dar asta numai ziua, noaptea Cristi (cel mai grasut) plinge si se trezeste de 3-4 ori, vrea numai la tati in brate, se mai linisteste un pic cand maninca desi as vrea sa-l dezvat de mancatul noaptea dar nu stiu cum.

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Enni, eu am primit tetanos in luna a 7-a.
Manumanu, cat te-a costat Infacolul cu taxa de transport cu tot?
Fetelor, nu stiti in Ungaria nu se gaseste Infacol? Si daca da, se da fara reteta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Julia, Infacol a costat echivalentul a 18 RON cu transport cu tot, daca am comandat 4 bucati. da, se gaseste in Ungaria fara reteta. Prima sticluta mi-a trimis-o prin posta o prietena din Budapesta. Nu stiu cat costa in Ungaria.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput