LMA Clopotei de ian-febr 2008 (154) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 14
stoisor spune:
si eu am o sclifosita la cap medicamente si iti spun ca forta nu a dat rez la noi,a vomat drept rasplata,si cu binisorul le vomita,incearca sa vb cu doc sa iti prescrie alt medicament (daca poate care sa fie la fel cu primul (ma refer la actiunea lui)dar dif ca gr si gust,la noi sa putut,a primit altul si la luat mai binisor
sper sa se poata si la voi si bafta multa si nervi tari
sanatate Hanei
ps. ce nume frumoooooossss
| Citat: |
| citat din mesajul lui cocodutz buna fetelor, merci mult de urari de bun-venit si de explicatiile cu pozele, desi...nu am reusit sa fac nimik, asa sunt eu....mai... ![]() azi am aflat ca urocultura hanei e buna, dar tot azi mi a zis cineva ca ar fi trebuit sa i ia exudat faringian, in loc sa i dea antibiotic dupa ureche, ca poate fi rezistent streptococul sau ce are ea...offf....kiar nu vreau sa o iau de la capat ptr ca hana e f sclifosita, nu ia mai nimic pe gura, abia ii dau vigantolul, de fe nu mai zic, varsa mai mult decat bea...sunt disperata, nimic nu o poate pacali. ea nu suporta biberoanele, asa ca folosesc seringa sau lingurita, dar de atatea luni de medicamente s-a cam prins de faza si nu prea o mai pot pacali. ramane varianta cu forta, dar asa mai vomita...si e mai rau ![]() corina |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
monicaa spune:
Elle saru'mana
Uite ca de cand tot vreau sa te intreb ce mai fac prietenii nostrii din parc: Antonia, Alexandra, Edi, Rares, Luca?? Cred ca inafara de Alexandra au acum toti deja 1 anisor nu? Transmite de rog salutari si numai bine din partea noastra.
Poate apucam totusi sa dam o saniutza in tzacalie de Craciun ![]()
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
cocodutz spune:
da, poate e si de gust. desi nu e rau, e de portocale, dar ceea ce observ eu e ca ea nu vrea nici neurofen, care-i placea la gust!! deci a prins ideea ca e medicament si ca e obligata sa- ia si gata...
fetelor, sta careva dintre voi pe la parcul tineretului? eu stau aici la piata norilor si de fiecare data cand merg la parcul mare vad copii si mame...probabil sunteti unele dintre voi pe acolo...n-ar strica sa stim una de alta.![]()
acuma nu mai pot face antibiograma, e deja la a patra doza de antibiotic, ce-i mai iese acuma? dar dupa ce se face bine, ii iau. astept cateva zile si ii fac ca sa fiu sigura ca a plecat dusmanul![]()
stoisor spune:
da corina e vb de pata pusa pe doc si gata,asa face si a mea,nu mai lua nici nurofenul ,nici panadolul ,nici vigantolul,NIMIC,acum le ia ,daca mi se pare ca o doare ceva,gen dintisori ,o vad ca se ag
ita si plange i dau nurofen,il ia,inseamna ca ia trecut pata ,ia si vigantolul,a tusit cateva zile a luat cu placere mareee Stodalul.... dar atunci nu mai accepta nimik,stiu cum e sincer,dar totul depinde de tine sa o faci cumva sa le ia
asa te inteleg de nu iti vine a crede 
| citat din mesajul lui cocodutz da, poate e si de gust. desi nu e rau, e de portocale, dar ceea ce observ eu e ca ea nu vrea nici neurofen, care-i placea la gust!! deci a prins ideea ca e medicament si ca e obligata sa- ia si gata... fetelor, sta careva dintre voi pe la parcul tineretului? eu stau aici la piata norilor si de fiecare data cand merg la parcul mare vad copii si mame...probabil sunteti unele dintre voi pe acolo...n-ar strica sa stim una de alta. acuma nu mai pot face antibiograma, e deja la a patra doza de antibiotic, ce-i mai iese acuma? dar dupa ce se face bine, ii iau. astept cateva zile si ii fac ca sa fiu sigura ca a plecat dusmanul corina |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui monicaa Elle saru'mana Uite ca de cand tot vreau sa te intreb ce mai fac prietenii nostrii din parc: Antonia, Alexandra, Edi, Rares, Luca?? Cred ca inafara de Alexandra au acum toti deja 1 anisor nu? Transmite de rog salutari si numai bine din partea noastra.Poate apucam totusi sa dam o saniutza in tzacalie de Craciun Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |
ahaa .. pai nici eu nu i-am vazut cam de multisor .. dar imi povesteste socrella de ei .. toti au fost cu muci si raciti .. deh de la vremea asta. edi e un lungan si un grasan, nu vrea sa mearga .. il tine de maini si el ridica picioarele in sus, rares merge deja singurel, antonia e la fel cum o stii .. cu chiote si vesela, nu merge inca singurica, luca are si el 1 an si 3 luni .. iar alexandra .. e o dulceata de fetita, grasunica si frumusica.
eu sunt libera de craciun .. poate ne vedem la o plimbarica ..

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
danybv spune:
buna seara fetelor
Corina sanatate multa ii doresc fetitei tale 
Ioanact sanatate multa Ioanei , iar decizia pe care ai luat-o nu este una tocmai buna , nu zic numai eu lucru asta ci zic toate fetele , deci tu hotarasti ce faci .
Eu si sotul am fost in oras la cumparaturi sa ne intalnim cu Mosu
am luat ceva cadouri pentru copii iar acum asteptam nerabdatori sa le dam ![]()
Dar inainte de a merge la cumparaturi i-am luat un interviu lui Andrei sa vad cam ce ar vrea el de la Mosu , priviti ce a iesit Interviu
Elenuta din cate stiu tu esti in domeniul acesta asa ca am incercat si eu cat de cat sa iasa bine "interviul " 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
AMR 37 zile
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui danybv buna seara fetelor Corina sanatate multa ii doresc fetitei tale ![]() Ioanact sanatate multa Ioanei , iar decizia pe care ai luat-o nu este una tocmai buna , nu zic numai eu lucru asta ci zic toate fetele , deci tu hotarasti ce faci . Eu si sotul am fost in oras la cumparaturi sa ne intalnim cu Mosu Dar inainte de a merge la cumparaturi i-am luat un interviu lui Andrei sa vad cam ce ar vrea el de la Mosu , priviti ce a iesit Interviu Elenuta din cate stiu tu esti in domeniul acesta asa ca am incercat si eu cat de cat sa iasa bine "interviul " ![]() danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)Album poze AMR 37 zile |
foarte bine!! 10! hi hi ce frumos vorbeste andreiu' mic .. vrea o masina rosie si o pupusa pentru maria .. si i le aduce mosu??

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
danybv spune:
Ellenuta saru`mana 
Mai , nu i-am indeplinit dorinta exact cum a vrut el , in loc de masina rosie , noi i-am luat o cisterna mare
masini rosii are vreo 5 bucati in casa , iar pentru Maria , el a zis Mosului sa-i aduca o papusa , eii noi nu i-am luat papusa ca are destule , i-am luat ceva pentru varsta ei : un pian care are mai multe activitati pe el , muzica , sunete de animale etc.Am sa le scot poze dar acum nu pot fiindca Andrei se tine numai dupa mine ![]()
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
AMR 37 zile
ramonab spune:
| citat din mesajul lui danybv buna seara fetelor Corina sanatate multa ii doresc fetitei tale ![]() Ioanact sanatate multa Ioanei , iar decizia pe care ai luat-o nu este una tocmai buna , nu zic numai eu lucru asta ci zic toate fetele , deci tu hotarasti ce faci . Eu si sotul am fost in oras la cumparaturi sa ne intalnim cu Mosu Dar inainte de a merge la cumparaturi i-am luat un interviu lui Andrei sa vad cam ce ar vrea el de la Mosu , priviti ce a iesit Interviu Elenuta din cate stiu tu esti in domeniul acesta asa ca am incercat si eu cat de cat sa iasa bine "interviul " ![]() danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)Album poze AMR 37 zile |
Dani, vazut interviu cu dorintele pt Mos, vad ca nu e pretentios si e si altruist, s-a gandit si pt Maria la un cadou.
Si trebuie sa iti spun ca nu m-am putut abtine si m-am uitat iar la filmuletul ala cu aieiuia.Imi place de mor de el.Mi atata de drag cand il vad acolo...M-as uita non stop la el.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 47.Ma bazez pe voi
danybv spune:
ramonab saru`mana
ma bucur ca-ti place acel filmulet , eu il ascult live pe Andrei zi de zi , acum a inceput sa pomeneasca si pe cei din familie , am sa-l inregistrez cat de curand sa vezi cum ii ia pe toti la rand ![]()
Copii astia ai mei s-au culcat acum 
la ora 19 , cred ca voi face de servici la noapte pe forum
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
AMR 37 zile