LMA Clopotei de ian-febr 2008 (154) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 13
ceska777 spune:
FETELOR!!!!!!!!!
Stiti ceva de Lala20??? Am cautat acuma pe contul zuzelor sa vad datele ei de contact bancar si NU sunt; cand sa ii trimit PM cica nu exista utilizator cu acest nume!!!!!Ori am
ori s-a retras Lala????? Stiti ceva? Astept PM!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 18
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Sigur am
! Dar cola cu fanta... nu am vazut si _!!!! S-a rezolvat! Mama ce spaima am tras!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 18
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
monicaa spune:
hi hi ce am mai trisat...am papat si m-a luat o lene de zile mari. m-am pus in pat si am atipit
..m-a trezit copilu'![]()
Saru'mana de urarile de sanatate
. sper maine sa fie gata cu febra sa putem savura linistite pe mosu.
S-a discutat de dat medicamente, antibiotic: eu le dau cu seringa aia speciala ca in Nurofen. s-a obisnuit pitica mea si trage singura. mai ales noaptea e super ca asa ca nu o mai trezesc.
Ceska bravo bravo ptr Benji. E baiat mare si sanatos.
KNAST e o filiala cu preturi accesibile a lui Franz Knuffmann http://www.knast.com/
Elle felicitari Evei pentru cate a invatat. La cat mai multe. 
Cati m-am tot tinut sa-ti spun si am uitat: ma bucur mult de tot ca v-ati facut prieteni romani acolo. Conteaza asa de mult...ce sa mai..balsam ptr suflet! Iar pozele cu copilu' sunt mortale.
Alina, Danabv ce frumos ca stiu clopotzeii de Doamne Doamne.
Stoisor da mai papa asa de bine mititica mea. Pai eu sa stau cu febra 39 2 zile nu cred ca as avea asa chef de mancare. De fapt la noi semnalul de alarma de data asta a fost ca noi mancam si ea nu a cerut
..chestie care se pare ca se intampla doar cand da boala peste ea.
Ramona mmmm
prajiturica..bravos mica gospodina
. Acum ca ai cumparat si cadourile poate sa vina Mosu linistit.
So..ma duc sa hranesc motanu ca maraie deja.![]()
Si
ca mi-ati citit compozitiile din blog si ca va plac
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
cocodutz spune:
buna fetelor, merci mult de urari de bun-venit si de explicatiile cu pozele, desi...nu am reusit sa fac nimik, asa sunt eu....mai...
![]()
azi am aflat ca urocultura hanei e buna, dar tot azi mi a zis cineva ca ar fi trebuit sa i ia exudat faringian, in loc sa i dea antibiotic dupa ureche, ca poate fi rezistent streptococul sau ce are ea...offf....kiar nu vreau sa o iau de la capat ptr ca hana e f sclifosita, nu ia mai nimic pe gura, abia ii dau vigantolul, de fe nu mai zic, varsa mai mult decat bea...sunt disperata, nimic nu o poate pacali. ea nu suporta biberoanele, asa ca folosesc seringa sau lingurita, dar de atatea luni de medicamente s-a cam prins de faza si nu prea o mai pot pacali. ramane varianta cu forta, dar asa mai vomita...si e mai rau
Ellenuta spune:
monica ma bucur ca e mai bine clarita ..uff daca am putea sa luam asupra noastra bolile, ce bine ar fi. sanatate multa piticei ..
ramo
iti dai seama ca io-s la regim .. ce de bunatati ..
alina nu stiu ce s-a intamplat si ce te-a determinat sa alegi calea asta .. e decizia ta .. pe noi aici ne gasesti. daca te-a deranjat faptul ca nu-ti laudam in cor pozele cu ioana, nu-ti dau dreptate! fiecare am trecut prin crize din astea dar trebuie sa intelegem ca nu avem mereu timp sa admiram si sa laudam sau chiar sa raspundem la toate mesajele .. suntem mame, sotii, gospodine, unele mai merg si la serviciu ... pune in balanta toate astea si vezi ce rezulta .. 
EDIT: multa sanatate ioanei!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact Anuntam si noi ca ne aflam pe lista bolnaviorilor, Ioana a racit, azi dimineata m-am trezit ca ii curgea nasul. Aseara i-am facut baie, era cald in camera, si am imbracat-o m subtire (sa nu transpire), ea noaptea nu sta invelita si uite asa a racit, speram sa ne facem bine, pana maine cand va veni Mosul.monicaa .PS : ACESTA ESTE ULTIMUL MESAJ PE CARE II VOI SCRIE PE DC, AM VAZUT CA NU SUNT PRIMITA AICI (STIU ELE LA CINE MA REFER) ![]() ![]() , AS FI VRUT SA VIN SI EU LA PETRECEREA DE 1 ANISOR A CLOPOTEILOR , DIN DIVERSE MOTIVE NU VOI MAI VENI (POATE SA MA INTALNESC CU O PARTE DIN VOI), SA NU STRIGATI DUPA MINE (SAU MAI RAU POATE NICI NU VETI STRIGA). ASTA E. MI-A PARUT BINE SA VA CUNOSC. POATE ACUM NU VA MAI SUFOC..ALBUM si Alte POZE www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI AMR= 37 ZILE Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Alina ce ai??????Mie mi se pare ca esti bine integrata printre noi, nu face caz daca nu ti se raspunde la mesaje,si ale mele sunt mesaje invizibile dar sincer nu ma supar ca nu am de ce suntem multe fete fiecare cu problema ei si poate mai sarim peste cate un mesaj.....Vrem sa stim despre tine si despre micuta Ioana care e un ingeras de fetita,multa sanatate micutei si sper sa revii asupra deciziei.

Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui cocodutz buna fetelor, merci mult de urari de bun-venit si de explicatiile cu pozele, desi...nu am reusit sa fac nimik, asa sunt eu....mai... ![]() azi am aflat ca urocultura hanei e buna, dar tot azi mi a zis cineva ca ar fi trebuit sa i ia exudat faringian, in loc sa i dea antibiotic dupa ureche, ca poate fi rezistent streptococul sau ce are ea...offf....kiar nu vreau sa o iau de la capat ptr ca hana e f sclifosita, nu ia mai nimic pe gura, abia ii dau vigantolul, de fe nu mai zic, varsa mai mult decat bea...sunt disperata, nimic nu o poate pacali. ea nu suporta biberoanele, asa ca folosesc seringa sau lingurita, dar de atatea luni de medicamente s-a cam prins de faza si nu prea o mai pot pacali. ramane varianta cu forta, dar asa mai vomita...si e mai rau ![]() corina |
corina bine ai venit ca eu nu ti-am urat. si eu sunt de parere ca trebuia facuta antibiograma. despre medicamente si altele .. nu stiu ce sa spun caci eva linge tot ce-i dau cu seringa .. iar despre bibe .. incearca sa iei unul cu tetina foarte mica - eu am unul de la angel stony cu care se intelege bine. daca iti accepta bibe, ai putea sa ii faci un pic de ceai si sa pui medicamentele in el.
sanatate multa!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monicaa spune:
| Anuntam si noi ca ne aflam pe lista bolnaviorilor, Ioana a racit, azi dimineata m-am trezit ca ii curgea nasul. Aseara i-am facut baie, era cald in camera, si am imbracat-o m subtire (sa nu transpire), ea noaptea nu sta invelita si uite asa a racit, speram sa ne facem bine, pana maine cand va veni Mosul. monicaa. PS : ACESTA ESTE ULTIMUL MESAJ PE CARE II VOI SCRIE PE DC, AM VAZUT CA NU SUNT PRIMITA AICI (STIU ELE LA CINE MA REFER), AS FI VRUT SA VIN SI EU LA PETRECEREA DE 1 ANISOR A CLOPOTEILOR , DIN DIVERSE MOTIVE NU VOI MAI VENI (POATE SA MA INTALNESC CU O PARTE DIN VOI), SA NU STRIGATI DUPA MINE (SAU MAI RAU POATE NICI NU VETI STRIGA). ASTA E. MI-A PARUT BINE SA VA CUNOSC. POATE ACUM NU VA MAI SUFOC.. |
Alina ce s-a intamplat??? Fii serioasa mami...daca ai ceva de spus spune dar nu strange repede jucarelele si gata

si sanatate de la noi..maine vrem neaparat poze cu Ioana cum deschide cadourile de la Mosu'.Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
stoisor spune:
Alinus de plus ce sa intamplat mami??hai capu sus si nu mai fi bosumflici,da?
pupic lu Ioana mica sa se faca repede bine
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
monicaa spune:
| citat din mesajul lui cocodutz buna fetelor, merci mult de urari de bun-venit si de explicatiile cu pozele, desi...nu am reusit sa fac nimik, asa sunt eu....mai... azi am aflat ca urocultura hanei e buna, dar tot azi mi a zis cineva ca ar fi trebuit sa i ia exudat faringian, in loc sa i dea antibiotic dupa ureche, ca poate fi rezistent streptococul sau ce are ea...offf....kiar nu vreau sa o iau de la capat ptr ca hana e f sclifosita, nu ia mai nimic pe gura, abia ii dau vigantolul, de fe nu mai zic, varsa mai mult decat bea...sunt disperata, nimic nu o poate pacali. ea nu suporta biberoanele, asa ca folosesc seringa sau lingurita, dar de atatea luni de medicamente s-a cam prins de faza si nu prea o mai pot pacali. ramane varianta cu forta, dar asa mai vomita...si e mai rau corina |
Corina si eu spun ca e mai bine sa faci o antibiograma. Daca tot e sa dai antibiotic atunci pe cel potrivit.
Si eu tot cu seringa dau medicamentele..slava Domnului ca au gust bun. Antibioticul pe care il primeste acum de éx are gust si miros de zmeura. Miam

Multa sanatate...off...greu e cu picii astia bolnaviori.
Si aduna-te

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)