LMA Clopotei de ian-febr 2008 (154) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 12
stoisor spune:
of Moni,bine ca are pofta de papica si i cade bine ,sper sa i cedeze si febra si sa nu mai faca pe noapte deloc deloc sa il primeasca pe Mosu voioasa si sanatoasa
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa Buna ziua mamici Clara se lupta inca cu febra dar e activa si a papat normal astazi. Cam vrea in bratze rasfatzata lui mama si ma tot straduiesc sa o impac altfel ca nu vreau sa se invete acum asa. Inca n-am apucat sa citesc mare lucru. Merg sa pap si revin. Pupici si o zi frumoasa Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
Ramo nu mai vb de lucruri sfinte ca
,si eu vreauuuuuuuuuu,si eu m-am asigurat cu cadouri pt rasfatata mea iar masuta va fi pt Craciun,daca apare azi o desfac sigur iti dai seama,copila saraca nu stie de ea si ce i aia dar masa'i teroare de curioasa,cred ca o sa mor repede,abia astept sa o vad ,sa o cercetez![]()

![]()
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
nu i nimeni pe aici???eu am mainile lungite, de carat la Sara pana a adormit ,dar degetelele sunt fresh de scris cate ceva
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
LaLa_20 spune:
Eu sunt pe aici!![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
aweya spune:
Hello zuzici si clontzopici!
Mai rarut cu scrisul, dar stam bine cu cititul... inclusiv blogurile fetelor harnicute. Am vazut si multe poze cu copilasi MINUNATI, dar nu mai dau nume ca sigur uit pe cineva.
Dana ma bucur ca sarcina decurge bine, pupam o burtica si multa sanatate lui Albert. Iar Vanessa a fost super haioasa cu cadourile
. Aaaa si sa nu uit mie-mi plac numele Marc, Matei si Eric 
Ceska felicitari pentru dimensiunile si evolutia lui Benji! Vezi ce baietei mari avem? 
Grati sa stapaneasca sanatos Dudu masuta... si noi avem la fel si chiar ii place ![]()
La fel si toti ceilalti clopotei care au primit masutele de la Dana sa se bucure de ele si spor la joaca 
Monica sanatate multa micutei Clara, sa se faca bine cat mai repede 
Elle mereu ma uimeste Evita, bravooo pentru cate lucruri stie, fata desteapta ca mami...si ca tati ![]()
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
danybv spune:
ancasoare citisem si eu de acest anunt si chiar ma gandeam sa incep sa fac sapaturi prin sacii de hainute ale copiilor mei , sa speram ca voi gasi ceva lucrusoare , multumim de anunt 
ceska777 ooo ce ma bucur ca sunteti bine si mai ales ca Benji este baiat mare de acum , felicitari pentru ca i-a vrajit pe medici
la cat e de frumos cred si eu 
ramonab zici foarte bine ce zici , felicitari tie pentru realizarile obtinute , nici eu nu i-am ajutat pe copii mei , am incercat sa-i las sa se descurce singurei 
Spor la bucatareala , mmmm ce faci tu bun acolo , imi aduci aminte de mine , de vremea cand faceam torturi sau prajituri saptamanal ....eehhhee vise taica , vise , mai am de asteptat un pic pana la Craciun cand ma voi apuca de facut din nou dulciuri ![]()
monicaa sanatate multa Clarei si pofta buna iti doresc
stoisor si eu sunt curioasa din fire si cel mai mult imi place sa ma joc si eu cu jucariile lor
si eu sunt copil, ma cobor la nivelul lor si asa de bine este , imi place ![]()
lala20 pupicei de la noi
pentru fetele cochetele
aweya 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
AMR 37 zile
aweya spune:
De mult ma tin sa scriu un mesaj si pentru fetele noastre cu probleme Lala si Laura, dar nu prea stiu ce sa le spun in afara de faptul ca sunt alaturi de ele. Fetelor sincer in fiecare seara ma rog pentru voi si copiii vostri. Nu am trecut prin asa ceva, nici nu as putea accepta sa mi se intample asta si de aceea nu va pot da sfaturi. Voi stiti cel mai ine ce aveti de facut, voi cunoasteti toate amanuntele povestilor voastre, noi va oferim sustinere si ajutor din toate punctele de vedere. 
aweya spune:
Dany pupam dulce o fetita frumoasa foc care stie unde este Doamne-Doamne si wow... ce mult doarme. Uite o
si pentruu mami!
danybv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aweya Dany pupam dulce o fetita frumoasa foc care stie unde este Doamne-Doamne si wow... ce mult doarme. Uite o si pentruu mami!Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
saru`mana
numai ce am terminat de adimirat pozele voastre , sunteti o familie tare frumoasa si nasii la fel 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)Album poze
AMR 37 zile
ramonab spune:
Gata praji, gata si macaroanele cu ciuperci, gata si pruncu de dormit.Acu indata papa si el si putem sta linistiti sa asteptam pe Mosulica.
Moni, ma bucur ca e mai bine Clara mica si iubita.
am sa nu mai faca febra.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 47.Ma bazez pe voi