LMA Clopotei de ian-febr 2008 (154) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

A murit Anca Parghel cantareata ,Dunezeu sa o ierte

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

AMR 37 zile

Da am auzit dimineata. D-zeu sa o ierte!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 46.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna! Multumim de Lala D si Ellenuta

ROBERT, ELENI, EVELINE, ANDREI
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI ALATURI DE PARINTII VOSTRI!
Ellenuta cate stie Eva sa faca, BRAVO mami ca ai invatat-o.
Lala D sa aibe succes Bogdan la examenul de centura, cat despre jucarii sa se bucure de ele (chiar daca le-ai dat m devreme).
cynthia multumim, si tie sa iti aduca Mosul tot ce iti doresti si multa sanatate.

Am filmat-o pe Ioana cum intoarce capul la icoana ( Doamne, Doamne), sa nu credeti ca doar am zis ci o vom demonstra cu urmatorul filmulet, aici este filmuletul (numai ca a 3 oara nu a mai vrut sa intoarca capul, era interesata sa se urce pe masa ).

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 37 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui danybv

A murit Anca Parghel cantareata ,Dunezeu sa o ierte

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

AMR 37 zile

Da am auzit dimineata. D-zeu sa o ierte!

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 46.Ma bazez pe voi

Dumnezeu s-o odihneasca .. a fost o femeie de nota 10.

sa le fie tarana usoara si patriarhului Alexei al Rusiei si lui ticu dumitrescu.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

am gasit anuntul la rubrica dedicata de pe forum
Numar anunt: 16131
Categorie: DONATII
Postat la 05/12/2008 at 12:05:08

familie saraca cu 3 copii. 7 ani ,4 ani si fetita cea mica de 5 luni.Va rog din suflet mamicilor daca puteti si daca aveti lucrusoare pentru acesti copii.Tatal acestor copii lucreaza la o spalatorie cu salariu de 600 ron nu se pot ajunge si lucrusoarele sunt foarte scumpe.Ati face o mare bucurie acestei familii. Va multumesc
Contact
Pret:

Profil membru: danydana
Trimite mai lui: danydana
Adresa de mail alternativa: manu_marian_30@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata,
ne-am intors de la U6-controlul periodic de un an.
Avem 9520g si 76cm (aici cred ca s-a inselat asistenta la masurat cu 1-2cm altfel a crescut in 5 saptamani aproape 500g si 4cm!!!!!).
Benji i-a vrajit pe ambii dr. pediatrii ai cabinetului care l-au verificat. Ma intreba dr-ita daca sunt multumita de el, gasesc ceva neinordine in evolutia lui. Eu:" Sigur, mi-as dori sa alerge deja si sa vorbeasca!" Intra dr pe usa ii spune si lui ce dorinte am si ala "Bine, atunci poate de maine iese la date-uri!". "Cu asta mai poate sa astepte inca 17 ani!"-raspunse mama posesiva! Ne-am distrat cu el si cu dr.
Singura chestie e ca dr-ita a observat ca nu ar avea testiculele coborate! Eu cred ca poate ii era frig si le-a retras. Dr a glumit: sa mai asteptam 6luni si cand o sa alerge isi face gravitatia treaba. Lasand gluma la o parte avem programare in mai 2009 pe tema asta. Voi ce credeti?
In rest trebuie sa incerc sa nu ii mai vin in intampinare asa repede (sa il las pe el sa incerce sa se ridice, sa ii intind mainile dar sa nu il apuc eu etc) si sa nu ii mai citesc de pe buze orice dorinta, sa il las sa se exprime!!! Asa s-a exprimat dr. asta vazand el in cele 25 min din comportamentul nostru mama-copil si cred ca are dreptate dar e cam greu sa let go ...
Vom trece la lapte formula direct nr 2 (noi fiind inca la PRE) si apoi treptat la laptele de vaca (2/3lapte 1/3apa) dar nu pasteurizat... (?)
Cam atata... cred.
Ce spuneti?

Fetelor,
sa va zic eu cat doarme Benji? Seara undeva in jurul orei 20:00 adoarme (cel mai tarziu a adormit la 21:30) pentru a se trezi dimineata, de o vreme incoace, invariabil la 07:00! Cu eventual mai rar o trezire pe noapte pentru lapte, cum a facut azi dimineata la 05:00 de nu am mai adormit eu de frica sa nu ratam programarea la dr la 08:00.
Dupa asta cam 5-6 ore treaz, max 2h somn la pranz si apoi iar pana seara in priza. O singura repriza de somn pe zi!!!
Pe mine ma doare capul, maine vine mama din vizita la cuscra ei, saptamana viitoare am programare luni la gineco sa clarificam problema si daca e tot ok sa fac refresh la o vaccinare din septembrie.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 18

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Ceska sa stii ca asa e. Eu niciodata nu l-am ajutat pe Razvi sa se ridice in picioare, sau sa ii dau o jucarie la care nu ajungea.L-am lasat sa se descurce singur.Cand a inceput sa faca primii pasi am stat doar sa il prind sa nu cada in fata sau nu dea cu capu de ceva, daca el cadea in fund nu il prindeam.Daca era o jucarie pe pat de exemplu mai la distanta de margine si il vedeam ca o vrea si incepe sa maraie si sa planga nu i-o dadeam(doar daca chiar nu avea cum sa ajunga la ea), il lasam sa se descurce, si se descurca, tragea patura sau plapuma spre el si asa vena si jucaria

RAZVANICI LA 10 LUNI
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 47.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Eu ieri am fost la cumparaturi pt cadouri de Mos pt cei doi nepotei ai mei, unul de 4 ani si una de 1 luna si ceva.I-am luat si la al meu ca daca cumva nu ajunge masuta azi sa am ce sa ii dau.Daca am norocul si ajunge azi, ce i-am cumparat ieri ii voi da de Craciun.

RAZVANICI LA 10 LUNI

Mergi la inceput

Unde sunteti gagici?
Eu ma pun sa ma uit la Dragoste si putere, pun copilu la nani si ma duc sa fac un piscot cu visine sa il astept pe mosu cu praji buna.
O sa mai arunci cate un ochi pe aici.

RAZVANICI LA 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

acum am venit si noi de pe afara! a fost un soare...foarte placut...doua ore am stat.

citesc din urma si revin

ramona
, spor la treaba. eu nu mai fac nimic special de mos. deseara mergem la party...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna ziua mamici

Clara se lupta inca cu febra dar e activa si a papat normal astazi. Cam vrea in bratze rasfatzata lui mama si ma tot straduiesc sa o impac altfel ca nu vreau sa se invete acum asa.

Inca n-am apucat sa citesc mare lucru. Merg sa pap si revin.

Pupici si o zi frumoasa

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput