LMA Clopotei de ian-febr 2008 (154) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 15
danonique spune:
Buna seara!V-ati pregatit ghetele in asteptarea lui Mos Nicolae?Noi urmeaza sa le aranjam la usa iar Vanesssa si le-a lustruit bine de tot.Acum munceste la cele ale lui Albert.Abia astept sa vad ce fatuca vor face maine la deschiderea cadourilor.Cred ca Vanessa va fi foarte incantata pt ca va primi printre altele si un personaj din desenele animate la care se uita in fiecare seara cand vine de la gradinita.Albert nu a mai facut febra dar nu prea vrea sa manance.Oricum are de unde sa slabeasca!Cred ca pe mine Mosul m-a uitat.Voi le faceti cadouri doar copiilor sau si adultilor?Pupici tuturor si imi pare tare rau ca nu am reusit sa fiu mai organizata astfel incat toate masutele sa poata ajunge inainte de Mos Nicolae.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
22+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ellenuta spune:
danutza ehee .. am pregatit ghetele evei .. pe mine cred ca ma ocoleste mosul anul asta .. imi pare bine ca albert nu a mai facut febra, probabil ca a fost un virusache sau de la dintisori .. anul asta am luat cadouri numai copiilor .. eu ii dau masuta ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Shose spune:
Buna seara fete dragi
!
Am facut in dupa-amiaza asta o criza de sciatica de nu va imaginatzi.
Nu mai puteam misca picioarele, niciunul desi durerea era pe dreptul.
Totul se trage cred de la pozitzia aplecata in care stau ziua cu Pip si probabil si faptul ca o mai car in bratze.
Despre cadoutze ce sa va zic.... sunt o fleatza.
I'am luat Pipetului de pe net bilele si voiam sa fie cadou de Mos N. Ashh...de unde. I le'am dat de cand au sosit, la indemnul sotzului ca e si ea mik, sa se bucure de ele ca si asa nu constientizeaza de Mos.
Ufff si ieri a venit comanda cu 'impingaretz' gen geanta postasului a lu' Andreiashu'. Asta era pt Craciun dar a primit'o asta seara langa ghetutze.
Daca o tzin asa si in anii urmatori, mai bine fac shopinguiala in ziua respectiva
.
Sa va aduca Mos N tot ce va doritzi!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Cocodutz bine ai venit! Sanatate multa bblushei tale...si abia asteptam sa vedem pozici cu voi si sa ne povestitzi mai multe.
IoanaCt tocmai ma pregateam sa ma alatur si eu grupului .. si Pip arata icoana cad o intreb 'unde e icoana cu Doamne-Doamne'?
Se uita insistent la ea acum ceva timp si m'am hotarat sao invatz ce e. Acum o arata cu degetelul imediat cum aude intrebarea.
Arata diverse tablouri 'marinarul batran', unde e pinochio, arlechinul, care e 'furnicel' ( o amarata de furnicutza din plastic - e preferata ei). Cand o intreb de furnicel o ia din toata multimea de jucarii.
Si acum sa revin, Ioana ce'ti venii? De ce esti suparata? am citit din urma cum am putut dar tot nu m'am prins cine te'a suparat.
Uite o
si nu ne lasa fara frumusica Ioana, te rog!
Gratzi cum e Ozi? S'a insanatosit? Frumos cadou primeste Dudu...sa ne zici cat ii place de mult.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Happy BDay Eleni, Robert, Evelin si Andrei!!
clopotzeii frumosi, sa avetzi o viatza minunata!

Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Elle, tre sa zic c am vazut clipul pus de tin.
OMG e frumoasa dar e proasta. Asta e tot ce mi'a venit in minte. L'am vazut de vreo 3 ori ca sa ma amuz mai bine.
Am apucat sa vad pozici cu Mateiash de Cati...bine mai Cati, lasatzi baiatul
la volan????
Am vazut filmuletz cu Maria Bucuria de Dani si imi vine sa'i pap degetelul grasutz, ca tare dulce e cum arata icoana.
Fetelo la noi cred ca iar e pe cale vre'un dintzisor ceva. Sper sa nu o apuce de Craciun. A inceput sa muste tot ce prinde. Azi am prins'o ca isi tragea cu dintzii e cearshaful de pe pat si apoi de maneca de la bluza. A tras cu dintzisorii pana aproape ca o scosese de pe manutza.
La voi cum au fost ditzisorii? Mai usor la urmatorii decat la primii sau la fel de greu?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
madalina28 spune:
Shose
mamica sa-i treaca durerea de spate,si eu am ramas cu durere de spate de la rahie care pe masura ce creste Tazmanianu' se amplifica si ea.
Dany e super simpatic micul tau cu masina rosie si cu macaralele si deloc egoist cand vine vb de surioara lui.
Dana ma tin de cateva zile sa te felicit pt burtica ma bucur ca este colul bine,sanatate multa lui Albert si sa se bucure de cadouri alaturi de Vannesa.
Monica sanatate Clarei.
Vreau sa felicit primul clopotel care va face un an, maine nu stiu daca voi putea intra o sa am de alergat cu "Mosu'" pe la finutii mei si nasi asa ca :
ANA LA MULTI ANI! SA FI SANATOASA, SA CRESTI MARE SI FRUMOASA, SA-TI BUCURI PARINTII SI FRATIORUL TOATA VIATA!Mami Alina cred ca esti tare mandra de copilasii tai sa fi sanatoasa alaturi de ei.
Fetele as vrea si eu pe PM contul Lalei20 daca se poate.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Elle, tre sa zic c am vazut clipul pus de tin. OMG e frumoasa dar e proasta. Asta e tot ce mi'a venit in minte. L'am vazut de vreo 3 ori ca sa ma amuz mai bine.Am apucat sa vad pozici cu Mateiash de Cati...bine mai Cati, lasatzi baiatul la volan????Am vazut filmuletz cu Maria Bucuria de Dani si imi vine sa'i pap degetelul grasutz, ca tare dulce e cum arata icoana. Fetelo la noi cred ca iar e pe cale vre'un dintzisor ceva. Sper sa nu o apuce de Craciun. A inceput sa muste tot ce prinde. Azi am prins'o ca isi tragea cu dintzii e cearshaful de pe pat si apoi de maneca de la bluza. A tras cu dintzisorii pana aproape ca o scosese de pe manutza. La voi cum au fost ditzisorii? Mai usor la urmatorii decat la primii sau la fel de greu? Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
A mea musca tot ce prinde cred ca ii ies iepurasii de sus are si gingia inflamata,ieri am fost la Carrefour pt cateva cumparaturi,imagineaza-ti ca rodea cosul de cumparaturi care este din metal, pe mine ma musca de unde apuca la fel si cu tati,in casa are un colt de la masuta de tv din sufragerie preferatul ei se baga acolo si dai ros la ea....zici ca e catel.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
rlc_sandor spune:

sarbatoritilor de azi

A venit si la noi mosu ,de aseara tot vine
,aseara i-a adus Soniei un aparat foto digital,azi a mai venit cu jucarii,pe care bineinteles nu le baga in seama si 2 nuieluse pe care le
,masuta de craciun,iar jucarii cu siguranta nu va mai primi curand ca nu le baga in seama

sa va aduca mosu tot ce va doriti!
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
EliaElia spune:
Alina, nu fi supi!Da si tu ignore la messenger, dezactiveaza-ti PM-ul si gata. Nu putem sa picam pe aceeasi lungime de unda cu toata lumea. Tu te-ai inscris datorita Ioanei pe forum deci tot ea va fi motivul sa scrii in continuare.Camelia si
Laura (06.02.2008)