ginecologi din GALATI / BRAILA (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Sa inteleg ca ieri ati fost in butuiol cu melancolie? Nu mai eu am fost optimista? In speranta ca i-mi voi pune un diagnostic? Ma mamanca rau cu grosimea la endometru meu, fiindca vad ca majoritatea se plang ca, este subtire si al meu este gros(zic eu 14mm ziau 11 -12 de CM). Sus fetelorfiti optimiste,ptr.ca fiecare are un destin,nu se stie ce aduce ziua de maine. Va doresc o zi fffffffoarte frumoasa si sa ne rugam la DD sa fim sanatoase, restul le rezolvam noi. Fug la serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

denisa, nu cred ca am fost chiar in butoiul cu melancolie... poate langa el... asa un pic...
dar suntem niste luptatoare si mergem mai departe.

alintutza foarte frumoasa povestea.

fiecare zi ce trece ne duce si mai aproape de visul nostru.
cu drag.

ps. nu am mai plecat cu sotul... ca a trebuit sa ne trezim la 2.30 si nu am putut. asa ca m-a lasat acasa sa fac nani.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintutza spune:

Multumesc happymum, viata e alcatuita in proportie de 75% din evenimente triste, probleme de tot felul, de ce ne-o mai amaram si noi?
Sa gandim deci cu optimism ca fiecare problema are o rezolvare, ceea ce se rezolva mai greu e sanatatea, asa ca aveti grija intotdeauna de voi si de sanatatea voastra si......nu uitati sa zambiti.
Pacat ca nu ai mai plecat in plimbarica, desi la ce vreme e afara.....,dar vine repejor weekend-ul si vremea frumoasa....si ma bucur ca esti optimista, fiecare dintre noi mai avem si momente mai grele, e normal, important e sa trecem mai departe, ne avem una pe cealalta, ne cunoastem problemele si poate ne vom cunoaste si personal doar suntem vecini.
Va pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larao spune:

Fetelor am ramas fara cuvinte la pilda spusa de alintutza, dar credeti-ma e mai usor sa-i sfatuiesti pe altii decat sa-ti ridici tie insati moralul. Am trait-o din experienta, mai am pretene care vor bebe si nu reusesc , iar pentru ele sunt cel mai bun sfatuitor si incurajator. Nu pot sa spun ca am renuntat sa mai lupt, sa mai sper sau ca ma las batuta, ca altfel nu as mai merge prin doctori nu as mai bate drumuri luna de luna la bucuresti ...etc. Speranta in mine exista si lupt in continuare...sperand ca D-zeu sa ia decizia odata ca mi-am ispasit pedeapsa care mi-o da. Tot cu EL merg in continuare, ptr ca desi ma mai supar pe el uneori ..cred in el si in minunea care mi-o va da.
Uneori imi vine sa-mi iau campii si mi-e mai usor sa vb cu voi, persoane care nu v-am intalnit niciodata, care nu va cunosc fizic, decat cu cei apropiati mie. Atunci cand plang in fatza sotului a mamei sau a celor dragi mie , mi-e greu...mi-e greu ptr ca ii vad si pe ei ca sufera din cauza suferintei mele...si atunci am preferat sa nu le mai dau de inteles ca ma afecteaza aceasta 'problema'. Sa ma descarc va scriu voua, imi este mult mai usor sa scriu ce simt ...sa ma descarc si sa spun tot ce am pe suflet.De ani de zile citesc forumuri , dar nu am fost activa niciodata ...si tare e bine :)

Multumesc fetelor sunteti niste dragutze!

happymum...ma bucur ptr curajul cu care mergi si stiu ca uneori oftezi din sufle fara sa stii de ce.
Eu am o vorba .."Gura-mi rade , dar sufletu-mi plange!"

Va poop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larao spune:

Eu sunt melancolica de felul meu, numai ca in general sunt pe langa butoi, iar uneori cad in el. Sper sa nu ma-nec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

larao Doamne fereste... cum sa te ineci? vin si dau bataita.
am eu un colac de plaja pt copii pe undeva. o sa il tin la indemana.

asa e. ne ascundem de cei dragi... parca doare altfel cand stam de vorba aici, intre noi.
capul sus...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

[quote]citat din mesajul lui happymum

ank ce fel a modificat cabinetul?
si cand zici ca ai dat 15o lei... pe ce mai exact? consultatia + eco? banuiesc ca eco e vaginala.
mersi.[quote]

am dat 150 ron prima data si dupa aceea cate 100 ron.nu stiu cum era inainte acum arata bine cabinetul dc vreai poti sa intri sa te uiti pe site http://www.helpis.ro/ si are imagini.Eu pana in prezent sunt multumita de servicii si de dumneaei ca dr si ca om.
i pup u

http://bd.lilypie.com/z5zup2.png
ank 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

[quote]citat din mesajul lui larao

ank24, si ce tratament ti-a dat doctoritza POP pentru aceasta problema? Vreau sa-ti spun ca cele mai evidente analize prind aceasta problema sunt cele de la fundeni. Si dr din Buc tot la Fundeni te trimit. Iar acolo este dr uscatescu care te poate ajuta sa-ti duci la sfarsit sarcina.Intr-adevar asta e efectual la AFS, si e determinat si de anticoagulantul lupic-LA. Iti va da un tratament cu clexane(care sunt scmpe dar la mamici si lauze se da gratuit) si aspenter. Cu ajutorul lor o sa duci sarcina la csfarsit ;). Sarcina usoara!!!

larao nu a fost nevoie de tratament pt ca au iesit negative toate analizele,deci nu sunt un pericol,I-mi spusese de aspenter cand mi-a explicat asa in mare ce se intampla dc iese pozitiv.Bine ca nu a fost cazul.Acum ias no-spa pt uter contractat si Arefam ovule,plus Materna.

http://bd.lilypie.com/z5zup2.png
ank 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

larao Te-a lovit criza emotionala? ce ai patit? Sa stii "fato" ca, criza aceasta nu mai pot sa o suport, suport criza finaciara,economica, sociala dar asta este prea mult(glumesc bineinteles).Nu suntem prea multe dar, punem mana de la mana si te scoatem noi cumva ,cu colacul de la happymum. Cand sunt in butoi si nu reusesc sa-i dau de capat la o problema, ma imbrac si merg pe strada, daca vedeti o nebuna pe strada uitandu-se la voi si examinanduva sa stiti ca eu sunt. Ma uit la fiecare chip si urmaresc trasaturile fetei,daca sunt suparati, bucurosi si fac un bilant si vad daca sunt oameni mai necajiti de cat mine? Nimeni nu te poate ridica decat tu singura si sa o iei de la capat..
Dupa FIV i-mi venea sa mananc varul dupa pereti,spuneam ca eu no sa mai incerc un alt FIV si am sa adopt un copil, intre timp m-am razgandit, ma duc la Szeged,( Szeged ferestete ca vinnnnn).
o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmeura spune:

sunt impresionata de cat de puternice sunteti fetelor!
va admir f mult
si eu am prietene care se chinuie de multi ani si nu au copii si chiar daca nu spun se vede ca din viata lor lipseste ce e mai important.un copil iti da putere sa treci peste toate probl,sa simti ca traiesti si ca viata ta are un scop.
eu pt tot ce am realizat in viata m-am stresat f mult dar am obtinut ,cu greu dar am obtinut.
asa e viata:unii sunt mai norocosi si le ies toate din prima,altii devin luptatori.
un prieten imi spunea ca problemele sunt pt oameni,cu rabdare rezolvi .
sa speram ca 2009 ne va implini dorinta.
va pup pe toate

Mergi la inceput