ginecologi din GALATI / BRAILA (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetelor!

imi spuneti si mie cam cat ar costa la dr pop eco vaginal + consult + papa?

multumesc frumos!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

sorina

mergi pe prima pagina si gasesti acolo preturile si site-ul doctoritei pop.

daca nu gresesc eu ai putea da cam 220 lei.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larao spune:

Am revenit! Cu mai mult optimism de data asta. Am fost plecati in weekend la tara si cred ca mi-a facut bine.
Ce mai ziceti fetelor? O barfa ceva? :P

Mergi la inceput

eu, aseara, m-am bucurat de o printesa frumoasa si smechera. as vrea sa pot sa va povestesc in cuvinte ce fel e fina... ii descopar gesturi noi... atat de dulci... isi ia piciorul si il baga in gura... daca ii suflu usor in fata, isi zbate ochii si ofteaza si zambeste... ne-am amuzat tare cu asta... sau se intoarce pe o parte in pat si se bate cu manuta peste fundulet.... sau cand o dezbraca sa ii schimbe pampersul, se bate cu manutele peste burtica ca tarzan in piept... te topesti, ce mai... aseara isi lipea capsorul de buzele mele sa o pup... apoi se uita la mine si gangurea... si iar isi lipea capsorul de buzele mele sa o pup... e o BIJUTERIE fina mea...

servici usor larao

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

ce faceti fetelor?
nici o noutate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

ce faceti fetelor?
nici o noutate?

...pai as zice eu ceva : cred ca cel mai bun medic al fetelor din Braila(indraznesc sa zic si din Galati ?!) e cum bine stim acceleratul de Bucuresti !
Cam asta e . In rest nicio noutate.
O sa reiau seria de analize incepand, ca se apropie z21, cu progesteronul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintutza spune:

Buna fetelor!!!
Eu am cam tras chiulul pe forum, am de invatat si am un chef nebuun, ma bucur sa aflu ca sunteti mai optimiste
ANI G.- buna faza cu acceleratul de Bucuresti,dar din pacate pt. noi e adevarata.Ce medic ti-a dat analizele hormonale? si eu le-am facut date de un endocrinolog, care e in concediu pana la 01.06.2009 si astept sa mi le citeasca cand vine.Poate mai vb.!
Sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui alintutza

Buna fetelor!!!
Eu am cam tras chiulul pe forum, am de invatat si am un chef nebuun, ma bucur sa aflu ca sunteti mai optimiste
ANI G.- buna faza cu acceleratul de Bucuresti,dar din pacate pt. noi e adevarata.Ce medic ti-a dat analizele hormonale? si eu le-am facut date de un endocrinolog, care e in concediu pana la 01.06.2009 si astept sa mi le citeasca cand vine.Poate mai vb.!
Sanatate!!

Buna.
Acum mi le fac eu ca asa vreau eu; ceasul ticaie cam tare, intru deja in linie dreapta, nu prea mai am timp sa aman.
Doctorita cu care m-am "tratat" mai inainte m-a indopat cu 5 orgametrile pe zi,luni de zile, fara macar sa sugereze sa fac vreo analiza.
Probleme cu tiroida am de la 10 ani, o sa le refac si pe acelea. Deocamdata azi am facut progesteronul. Rezultatul-dupaamiaza...

Mergi la inceput

ani.g sa ne spui rezultatul diseara.
iti doresc sa fie totul din ce in ce mai bine.

fetelor, noi nu sarbatorim nici o elena?
sa traiasca cu numele cine isi serbeaza onomastica astazi... sanatate multa, ca tare nevoie avem de asta...
va

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintutza spune:

ANI G. si la mine ticaie ceasul dar sincer nu prea stiu la ce mi-ar folosi sa fac niste analize pt. ca asa vreau eu, daca nu urmez niciun tratament, daca nu mi le interpreteaza nimeni mai ales ca ele sunt in legatura cu altele lh,estrogenul, prolactina si se fac in ziua a3a, a 14a, a21a avand valori diferite in fct. de ziua in care se face analiza.
Tot nu am inteles ce specializare avea doctorita cu care te-ai tratat pana acum, ginecolog sau endocrinolog? Iti pot recomanda o doctorita endocrinolog f buna si anume pe d-na doctor Coltofeanu, e sotia doctorului ginecolog Coltofeanu si cu care poti comunica f bine.
Si mai am o intrebare:unde anume ai facut analiza la progesteron si iti da rezultatul asa de repede? eu am facut analizele la Medcenter, le-au trimis la Bucuresti si abia dupa 10 zile mi-au dat rezultatele...
Va pup si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput