ginecologi din GALATI / BRAILA (1)
Raspunsuri - Pagina 15
larao spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa220972 Offff,am inceput cu o banala analiza de secretie unde apareau modificari de celule,fiecare medic si-a dat cu parerea,ce ar putea fi.Am facut tratamente peste tratamente timp de 2 ani. Botezatul a fost cel care mi-a descoperit problema o rana pe col care nu se putea vedea cu ochiul liber. Dupa care am inceput ca, este timpul ptr. un copil. Si asa ma plimb la ei de 7 ani.Eu sunt omul care consider ca in momentul in care merg la o consultatie, nu ma duc de dragul de-a vedea medicul, merg fiindca am o problema si astept sa mi se raspunda, nu sunt multumita plec, bani sunt la mine. Multumita,hmmmm, am fost de Dr.Bucur a fost singurul doctor care mi-a explicat fiecare etapa la tot ce am facut.De la inseminare pana la FIV. Dar, ma intorc si spun cum se poate sa nu se vada o parametroanexita veche, care eu ma plangeam de fiecare data ca ma doare ovarul stang si mi se raspundea este din cauza ovulatiei.Si eu ovulez mai mult pe ovarul drept.Nu comentez gradul de experienta si cunoastere a medicilor ,doar comentez viteza cu care te consulta si spune ca totul este ok(privat si spital).Cu Moisa(ea)intalnirea am avuto din cauza sotului putini si aici o alta povesteee eheeee. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shi nu ne mai spui povesteaaaa eheeee :( ? Sigur dak doresti acesti lucru...eu sunt ochi si urechi .
alintutza spune:
COMPENTENTA SI PROFESIONALISM LA MATERNITATEA DIN BRAILA!!!! SA LE FIE RUSINE!!!si le doresc din suflet fetelor domniilor lor, sotiilor, mamelor, nurorilor sa aiba parte de doctori asa de deosebiti cum sunt si ei.
Copilu. tot ce iti pot spune e sa fii sanatoasa si sa de-a Dumnezeu sa ai parte de un ingeras sanatos si frumos
restul e ...... tacere.
larao multumesc pt. sugestie, sunt intru-totul de acord cu tine in ceea ce priveste mersul la Bucuresti, dar mai trebuie sa merg si la un control sa vad daca e ok piscina
,am vazut datele d-nei POP ,merci, dar nu am inteles o chestie si anume:nu ma primeste daca vreau un consult? primeste doar pt. monitorizari???
Imi permit sa-ti dau un sfat pe care ar trebui sa-l urmez si eu, hai sa vindecam furia din suflete si sa incercam sa gandim optimist.
Si eu m-am intrebat de multe ori daca exista dreptate, unii isi arunca ba chiar isi omoara copii, iar altii lupta ani pt. a avea unul si am ajuns la concluzia ca nu sunt eu in masura sa judec asta, mie tot ce imi ramane de facut e sa ma bucur de viata, sa iubesc si sa multumesc pt. ceea ce am. Ce zici de adoptie? Cati ani ai?
Cat despre TPC la mine nu cred ca e cazul, eu nu am probleme cu ovulatia sau inca nu le-am descoperit(eu raman insarcinata, mentinerea sarcinii e problema).
Sanatate!!!

larao spune:
Alintutza, ai perfecta dreptate. Numai ca de la teorie la fapte exista o diferenta foarte mare. Si dak deschid televizorul si mai aud o stire despre vre-un copil ca nush ce i-au facut parintii...iar ma apuca plansul. E greu e f greu. Eu am 27 de ani inca. M-am gandit la adoptie, dar as fi vrut un copil cu sotul meu, o fetitza care sa-i semene...creatza si frumoasa si cu genelel lui lungi. Mi-o doresc fff mult.
In privinta dr POP, primeste si la consult si la tot numai cu programare. Singurul lucru care-l face fara programare e monitorizarea. Apropos, ultima data cand am fost la ea am nimerit intr-o zi de chiuretaje....nu va pot intreba ce am simtit. Erau 3 femei dintre care una mai mersese si in decembrie. E treaba lor, dar asa mi-as fi dorit sa fiu in locul lor, sa raman insarcinata. Am jurat ca niciodata nu voi face chiuretaj...pot sa am si 10 copii.
Scuzati-mi rautatea din suflet uneori, dar mi se pare totul o nedreptate...este o rautate fatza de destin, fata de ceea ce ne inconjoara... fatza de ceea ce se intampla.
happymum spune:
larao incearca pe cat posibil sa nu te mai gandesti la astfel de situatii (chiuretajele).
si eu am comis-o...
in februarie am fost internata la maternitate... si cat am asteptat sa imi faca fisa de internare intr-un cabinet... a iesit o doamna pe sala si a strigat cele pentru chiuretaje sa intre in salonul cutare si sa se schimbe. si au trecut prin fata mea... zambind fie de jena, fie de fericire ca urmau sa isi "rezolve problema". m-a bufnit plansul si am zi zis "nici sa nu le mai dea Dumnezeu alti copii".
dar am gresit...
stii... uneori ma gandesc sa nu mi se intoarca vorba asta...
am fost la preot si m-am spovedit in post... preotul - un om deosebit de bland, mi-a spus sa nu ma sperii... ca Domnul stie ca am zis asa vorba la suparare... dar sa nu mai gandesc asa.
eu cred cu putere ca fiecare vom plati la un moment dat...
ma simt oarecum usurata totusi caci am reusit sa imi alung ranchiuna si ciuda din suflet. eu schimb sau inchid tv-ul cand aud astfel de cazuri. si sotul face la fel, caci nici el nu suporta astfel de oameni. stiu ca e ca si cum as ignora o problema... dar nu depinde de mine sa o rezolv... de aceea evit cat pot sa am stiinta de cazurile respective.
offf... fetelor....
tare vreau si eu sa fiu mamica.......
adoptie... si noi am zis ca cine stie... dar ca si tine, larao, ne dorim un copil al nostru... dar cine stie ce vrea Dumnezeu pentru noi...
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:

? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
larao spune:
merci happymum pentru incurajare, dar din acate crede-ma ca nu ma ajuta foarte mult. Nush poate voi gandi ca tine dupa o perioada, dar crede-ma nu pot uita fata acelor femei care erau atat de linistite, ca si cum si-au scos o masea. Am ajuns acasa si plangeam si-i povesteam sotului meu, ce reactie aveau...Doamne!!! Erau intinse pe pat iar uan din ele zice prin somn ca "doamne bine ca am scapata si de data asta". Aceasta persoana mai facuse un chiuretaj si in decembrie. Fiind toate la chiretaj, una din salon , vazandu-ma trista ma intreba dak sunt ptr chiuretaj...m-am uitat cu groaza la ea si mi-am zis in gand"Nu am eu bafta asta" . Probabil vroia sa ma incurajeze ca va fi bine chiuretajul, ca asta faceau se incurajau una pe alta. Si erau fete tinere cam de seama mea...pana la 30 ani. Am avut o trauma in urma celei monitorizari. mai bine cadeam in alta zi. Nu vreau sa judec pe nimen, si poate persoane care citesc asta pe forum si se simt cu musca pe caciula...ma condamna...e viata lor e treaba lor, dar sa iei viata unui copil....E O CRIMA!!! D-zeu i-a dat viata acelui suflet in pantecele unei femei...poate acel suflet va ajunge cineva.Ce drept avem noi, sa schimba, acest lucru. Cel ai tare ma deranjeaza ca nu aveau nici o urma de remuscare.Cum spuneam de parca isi scoteau o masea! E foarte greu..nush mai tac s anu jignesc pe cineva, desi ar merita si ar fi pe buna dreptate!
larao spune:
Tare as vrea sa vb cu o femeie care a facut un chiuretaj din propria initiativa...sa vad ce gandeste!
alintutza spune:
"Intr-o buna zi, magarul unui taran cazu intr-o fantana. Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore intregi, in timp ce taranul cauta sa vada ce e de facut. Pana la urma, taranul hotari ca magarul era oricum batran, iar ca fantana, fiind secata, tot trebuia sa fie acoperita odata si-odata. Astfel a ajuns la concluzia ca nu mai merita osteneala de a-l scoate pe magar din adancul fantanei.
Asa ca taranul isi chema vecinii, ca sa-i dea o mana de ajutor. Fiecare dintre ei apuca cate o lopata si incepu sa arunce de zor pamant inauntrul fantanei. Magarul pricepu de indata ce i se pregatea si se puse si mai tare pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, dupa citeva lopeti bune de pamant, magarul se potoli si tacu. Taranul privi in adincul fantanei si ramase uluit de ce vazu.
Cu fiecare lopata de pamant, magarul cel batran facea ceva neasteptat: se scutura de pamant si pasea deasupra lui. In curand, toata lumea fu martora cu surprindere cum magarul, ajuns pana la gura fantanei, sari peste ghizduri si iesi frematind...
Viata va arunca poate si peste tine cu pamint si cu tot felul de greutati...
Insa, secretul pentru a iesi din fantana este sa te scuturi de acest pamant si sa-l folosesti pentru a urca un pas mai sus. Fiecare din greutatile noastre este o ocazie pentru un pas inainte. Putem iesi din adancurile cele mai profunde daca nu ne dam batuti. Foloseste pamantul pe care ti-l arunca peste tine ca sa mergi inainte.
Aminteste-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit:
1) Curata-ti inima de ura, frica, egoism;
2) Scuteste-ti mintea de preocupari inutile;
3) Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa;
4) Daruieste mai mult si asteapta mai putin;
5) Iubeste mai mult si ... scutura-te de pamant, pentru ca in viata asta, tu trebuie sa fii solutia, nu problema."
Ideea ca e ca fiecare suntem diferiti, gandim diferit si actionam diferit, asa ca draga mea larao ceea ce tie ti se pare normal si de bun simt, poate mie mi se pare o anomalie sau ceva de neconceput, ce e de facut? sa uram toti oamenii care nu gadesc si nu actineaza ca noi intr-un moment dat?
Accepta-ti destinul, poate nu e intamplator,sau poate toate au rostul lor, sa-ti fie mila si de acele femei si daca poti invata ceva din orice situatie!!!
Sanatate!!!!

alintutza spune:
Haideti fetelor larao,happymum fiti optimiste, vom avea si noi puiutii nostri, dar cand va vrea Doamne-Doamne si cum Dumnezeu este iubire, este imposibil ca lucru asta sa nu se intample, doar ca suntem noi mai bolnavicioase.....generatia Cernobal.
Vreau sa mai vad si mesaje optimiste si sperante si planuri de viitor!

happymum spune:
gata alintutza... eu sunt optimista...
maine plec cu sotiorul la plimbare
... ma rog, el la munca... eu la plimbare.
? Repede sa vie...
Au nevoie de ajutor ACUM

si aici o alta povesteee eheeee.