Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (237)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, sper sa iei examenul, chiar daca ti-a parut greu.

Maruntzika, pare sofisticat ce spui tu acolo, credeam ca e ceva pentru raceli mai banale. Cred ca mergea pe laringita cu sufocare a lui Bubu de acum 2 luni.

Papanash, piticii de pe creier sunt acolo, ceilalti mici sunt bine. De plecat trebuie sa plec de ziua sotului, nu am alta alternativa. Pentru intoarcere inca mai fac scandal sa imi aleaga niste zboruri mai convenabile.

Piciulika, mi-a placut ziua de munca a ursuletului. Doar nu te asteptai sa stea cu nasul in foi si sa ia notite.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, aoleu, cum asa, nu poti sa trimiti pe altcineva ? sau sa-l iei pe sotcu tine, macar seara sa fiti impreuna.

Piciulika, asa patesc si eu cand merg la birou cu Ghighi....nimic nu ramane nerasturnat/necercetat.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Andreea, am ramas fara cuvinte . Chiar ma gandisem la voi astazi, cand o plimbam pe Maria pe afara. Ma rog sa fie o greseala, sa fie totul bine pana la urma
Suntem alaturi de tine !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Andreea poate totusi e o greseala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Dna Teo nu raspunde la tel, sper ca totul e ok.

Carpatina, tu ce faci, trandafirasul imbobocit e bine ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Andreea ma rog pentru voi,sper ca totul sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

N-am crezut ca o sa va dau atat de curand vesti proaste dar din pacate se intampla. Am fost ieri la echo morfofetala de sem 2. In artera ombilicala fluxul diastolic s-a inversat, asta inseamna ca bebelusul meu nu se mai hraneste. Ecografic are deja aproape 3 sapt intarziere de crestere. Dr mi-a spus ca nu exista tratament pt asa ceva, asadar va trebui sa asteptam sa se opreasca din evolutie ca sa il scoatem. Nu ma scoateti inca de pe lista de , o sa va anunt eu cand. Pana atunci, puteti doar sa va rugati pt noi.

Vladi parca simte tristetea din casa, chiar daca incercam noi s-o ascundem. E cuminte si extrem de afectuos de ieri incoace.

Andreea in 20+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Sunt in tren, ma intorc acasa. Tare greu postez de pe telefon. Multumesc de incurajari, a trecut examenul, dar nu cred ca-l iau, a fost urat. Oricum nu are importanta... Aniast, plang, dar ma rog sa fi gresit medicul...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

tin pumnii sa il iei

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Andreea, eu nu am mai putut spune nimic cind am citit. Si eu cred ca e bine sa mergi si la alt medic.

Eu am citit la ajutoarele mosului unde a scris Teodora ca sunt ceva probleme de sanatate. Nu aprecizat la cine. Sper din inima sa fie ceva minor.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!! ANDRUZZA

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput